petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 193
- Like
- 60.053
- Πόντοι
- 41.813
φαντάζεσαι οι φωνές να ήταν του συναγωνιστή και να πάθεις καμια νίλα
ημουν ακριβως διπλα και ακουσα ολο το διαλογο. δεν πεφτω εξω.
φαντάζεσαι οι φωνές να ήταν του συναγωνιστή και να πάθεις καμια νίλα
Μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλ. της vika? Και να τον ρωτήσω μερικές info? Δεν μπορώ να στείλω pm. Ευχαριστω!!
Εγω ξερω την Αννούλα και ειναι απιστευτη gfe περιπτωση ..Παιδες καλησπερα
Μεταξυ της Ιωαννας 23 και της Αννας Γλυκοπιπινακι ποια προτεινεται σαν πιο πολυ GFE?
Παιδες καλησπερα
Μεταξυ της Ιωαννας 23 και της Αννας Γλυκοπιπινακι ποια προτεινεται σαν πιο πολυ GFE?
παρε κ τις 2 ρε τύπε κ ενημέρωσε μας ποια σου άρεσε περισσότεροΚαλησπερα κ απο μενα, αναμεσα στις 2 εμφανισιακα ποια μετραει πιο πολυ; για προσωπο ρωταω γιατι απο σωμα υπαρχουν φωτο..
Καλησπέρα.Εχει δοκιμάσει κανείς; Υπάρχει κάποια γνώμη για την κοπέλα.μετα από σύντομη συνομιλία μου είπε ότι είναι 70 την ωρα.το πρόγραμμα χωρίς πρωκτικό.εχει και φίλη για αληθινό λεσβιακό όπως τόνισε η οποία κάνει και πρωκτικό. marilena/profile
Με 130€ περιλαμβάνει και αναλ?Στα 130€ έχει και αναλ?
τι εννοεις φιλε? το κινητο της διαβασες σαν γουαν? γνωστη ειναι αυτη....σε γουαν παντως τη γαμας
τσαμπα πράμα λέμε!
μην ξανακουσω κανενα να διαμαρτυρεται για τα 100αρια
xxx= lovelist
τι ινφο θες να ρωτησεις? Ινφο μονο δημοσια φιλε...Τηλεφωνο, το συζηταμε...Μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλ. της vika? Και να τον ρωτήσω μερικές info? Δεν μπορώ να στείλω pm. Ευχαριστω!!
Εχεις μήνυμα. Πάντως είναι πολύ δυσεύρετη η άτιμη αλλά και το απόλυτο GFEσπανια συζηταω τηλ αλλα της vikas αν μπορειται και σε μενα
παιζει να το ειχα καποτε η να το ειχα ξαναζητησει δε θυμαμαι![]()
50 εδωσα πριν κανα μηνα,1 ωρα 2 πιστολιες,με πολυ ανεση χρονου, καλη πιπα,ηλικια 40+,ψηλη ξανθια ρωσιδα ,οχι κατι το εντυπωσιακο αλλα ουτε ασχημη..Καλησπέρα.Εχει δοκιμάσει κανείς; Υπάρχει κάποια γνώμη για την κοπέλα.μετα από σύντομη συνομιλία μου είπε ότι είναι 70 την ωρα.το πρόγραμμα χωρίς πρωκτικό.εχει και φίλη για αληθινό λεσβιακό όπως τόνισε η οποία κάνει και πρωκτικό. marilena/profile
50 εδωσα πριν κανα μηνα,1 ωρα 2 πιστολιες,με πολυ ανεση χρονου, καλη πιπα,ηλικια 40+,ψηλη ξανθια ρωσιδα ,οχι κατι το εντυπωσιακο αλλα ουτε ασχημη..