Προσέξτε το στήσιμο του σκηνικού από τον χοντρό εν τω μεταξύ!
Βγαίνει αυτός και δηλώνει πως θα υπάρξει αναφορά από κάποιον και σε 4 λεπτά βγαίνει αυτός ο "κάποιος" και λέει αυτά που λέει και δηλώνει πως ΘΑ βάλει και κριτική που ανεβαίνει μετά σε χρόνο ρεκόρ. Δηλαδή ο χοντρός πως το ήξερε πριν το δηλώσει ο άλλος; Του είχε ζητήσει με π.μ. την άδεια να ποστάρει;
Απλά έτσι κάνουν εκεί περιμένουν να δείξουν πως έχουν κάτι που δεν έχει εδώ μπας και τους δώσει κανένας σημασία, έχω εμπειρία από αυτό.
Πριν πολλά χρόνια (σχεδόν επτά) είχα φτιάξει εδώ μέσα την καριέρα κάποιας με π.μ. σε φίλους, γατί ήταν και ντροπαλή το χρυσό μου και δεν ήθελε δημοσιότητα. Μάλιστα με έβαλα και ΠΑΡΕΚΑΛΕΣΑ τον Αντισθένη να ΜΗΝ της ανοίξει καρτέλα κριτικής και μου έκανε τη χάρη ο άνθρωπος. Μετά κάποιοι που την γνώρισαν από εδώ της άνοιξαν εκεί θρεντ και κριτικές κι είχε γίνει η "ντίβα" τους για λίγο. Της άρεσε και το πήρε στα σοβαρά λοιπόν μέχρι που μου είχε ζητήσει να της βάλω εκεί κριτική με 10άρια! "Πας καλά;" της λέω. Παρακάλεσα τον άνθρωπο να μην σου ανοίξει κριτικές και τώρα θα γράψω στον ανταγωνιστή του;
Δεν θα προσπαθούσε ο χοντρός να τραβήξει αναγνώστες πως "Εγώ τώρα έχω αυτό που ψάχνετε, ελάτε σ΄εμένα", μπας και χτυπήσει κανένα κλικ.
Η Βερ. είναι ντόμπρα, βάζω το χέρι μου στη φωτιά! Αν λέει "σταμάτησα" πάει να πει πως σταμάτησε!
Αν θελήσει να αρχίσει ξανά θα το πει υποθέτω...