- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.840
- Πόντοι
- 35.668
:'(Το γραφείο αυτο ζει σε άλλες εποχές,ακούς εκει 200€/ωρα!!!
Ρε φιλε μαλλιά,σταματα να τους συντηρεις επιτέλους,μονο αρπαχτές φέρνουν οι τύποι.
Περαστικα στον φίλο
:'(Το γραφείο αυτο ζει σε άλλες εποχές,ακούς εκει 200€/ωρα!!!
Ρε φιλε μαλλιά,σταματα να τους συντηρεις επιτέλους,μονο αρπαχτές φέρνουν οι τύποι.
Περαστικα στον φίλο
αμαν ...ευτυχως προλαβαμε δλδ...για να δουμε τι θα φερουν εναλλακτικά...εγω πριν λιγο πηδηξα το σουζανακι και ητανε ολα τα λεφτα..μαλλιας οπως ακριβως μου τα πες φιλος...δευτερα τελευταια της μερα...μετα δεν την ξαναβλεπετε γιατι θα σταματησει το αθλημα

Σουρωμένη ήταν όταν έγραψε τις τιμές; Δεν εξηγείται αλλιώς...Άντε μωρη σούργελο που θες και 250/h.
Μαυρίστε την όλοι να συνέλθει![]()
η γκομενα δεν αξιζει μια.ρωσοποντια απο αμπελοκηπους ολα τα αλλα ειναι τριχες!!!
Σουρωμένη ήταν όταν έγραψε τις τιμές; Δεν εξηγείται αλλιώς...Άντε μωρη σούργελο που θες και 250/h.
Μαυρίστε την όλοι να συνέλθει![]()
η γκομενα δεν αξιζει μια.ρωσοποντια απο αμπελοκηπους ολα τα αλλα ειναι τριχες!!!
τοσο πολυ αξιζει αυτη ?
;)Θα είναι μια από τις φόλες που φέρνει το εν λόγω γραφείο.....Η χαρά μου είναι που θα έρθει Θεσσαλονίκη και δεν θα χρειαστεί να ξενιτευτώ για να την πάρω.
Εγώ θα έλεγα οτι είναι άσχημη αλλά με το φωτοσοπ όοοολα αλλάζουνΔείτε εδώ και συγκρίνετε τις φωτογραφίες που ανέβασαν στο eog.

Εγώ θα έλεγα οτι είναι άσχημη αλλά με το φωτοσοπ όοοολα αλλάζουνΜαλλιάς δε πιστεύω να της τα σκάσεις ,ε?
![]()
![]()
Έχει κριτική το κορίτσι.....
Τα βίντεο δείχνουν μια άσχημη γκόμενα :S 200 και έξτρα γι αυτήν ρε γαμώτο?

Είμαστε τρελοί ρε σύντροφοι;;; 200 για αυτήν την γκόμενα και + 100 (τουλάχιστον) για CIM και anal ;;;;; Δεν τα τρωμε καλύτερα σουβλάκια;;;Τα βίντεο δείχνουν μια άσχημη γκόμενα :S 200 και έξτρα γι αυτήν ρε γαμώτο?
![]()
![]()
Είμαστε τρελοί ρε σύντροφοι;;; 200 για αυτήν την γκόμενα και + 100 (τουλάχιστον) για CIM και anal ;;;;; Δεν τα τρωμε καλύτερα σουβλάκια;;;
Εσυ δεν εδωσες 600ε στη χοντροκωλα γρια για δυο ωρες?![]()

Ναι ρε φιλε, αλλα αν την παρεις θα καταλαβεις για ποιο λογο ζηταει τα 600 (για διωρο). Γιατι το πηδημα μαζι της θα το θυμασαι ακομη κι αν παθεις Αλτσχαϊμερ. Αν την παρεις ποτε , θα καταλάβεις... Πρόβλημα δεν εχω να τα δώσω. Προβλημα εχω αν μετά τα κλαιω...Εσυ δεν εδωσες 600ε στη χοντροκωλα γρια για δυο ωρες?![]()
Τα 300 ήταν σουβλάκια...![]()
![]()
![]()
Ναι ρε φιλε, αλλα αν την παρεις θα καταλαβεις για ποιο λογο ζηταει τα 600 (για διωρο). Γιατι το πηδημα μαζι της θα το θυμασαι ακομη κι αν παθεις Αλτσχαϊμερ. Αν την παρεις ποτε , θα καταλάβεις... Πρόβλημα δεν εχω να τα δώσω. Προβλημα εχω αν μετά τα κλαιω...