zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 239
- Πόντοι
- 346
Η κοπέλα μας αποχαιρέτησε... όποτε όποιος πρόλαβε, πρόλαβε!!!
Τύπε πραγματικά με 1000 ευρώ το 4ωρο δεν υπάρχουν άλλες επιλογές.
Σχεδόν καμία ...
Πως είναι δυνατόν να είναι σαφώς καλύτερη της Εύας όταν η Εύα στο σέρβις ήταν τα πάντα όλα!!!! Ενω η Βερόνικα είναι μη το πρόσωπο μη ο κωλος, μη δάχτυλα.... κλπ... μπορεί σαν εμφανιση να είναι μίλια μπροστά αλλά από σέρβις Γιαννη μου δεν μας τα λες καλά
Σχεδόν καμία ...
Με 250 την ώρα θέλεις να βάζεις και δάχτυλα εσύ ρε αλήτη ;
Τι το πέρασες ;
Σιγά σιγά θα μας πει ότι θέλει να τα χύσει κι όλας τα κορίτσια ...
Μα τι βάρβαροι υπάρχουν τέλος πάντων ....
Σχεδόν καμία ...
Μόνο τις βυζαρες βλέπετε...?
Σε όλους δεν αρέσει η απόφαση της...σε μας τους "αγαπουληδες",νταβάδες κτλ επειδή την χάσαμε... Και σε σας τους ένθερμους "φίλους" επειδή το παιχνιδάκι σας τελείωσε και πρέπει να βρείτε καινούργιο...
Σε όλους δεν αρέσει η απόφαση της...σε μας τους "αγαπουληδες",νταβάδες κτλ επειδή την χάσαμε... Και σε σας τους ένθερμους "φίλους" επειδή το παιχνιδάκι σας τελείωσε και πρέπει να βρείτε καινούργιο...
Η κοπέλα μας αποχαιρέτησε... επειδή το παιχνιδάκι σας τελείωσε και πρέπει να βρείτε καινούργιο...
θα την πειραζε λες να μας αφηνε τον εκπροσωπο να κουβεντιάζουμε?![]()
Ποια δουλειά με 20ε την ώρα θα κάνει ρε συ; Θα ξαναγυρίσει μόλις στερέψει το χρήμα και θα πηδιέται παλι με 70χρονους και αγαπούληδες πυρφόρους.
Εγω το πήρα απόφαση σήμερα. Δεν ξαναπάω σε πουτάνα(τώρα που είμαι νεος). Είχα πάει πριν χρόνια. Οτι καταφέρουμε στον εξω κόσμο με κανονικές κοπέλες. Όταν παω 50-60 ναι. Θα τρώνε την γέρικη πούτσα μου
20€ τη μέρα θες να πεις και όχι την ώρα!!
Με 1000/4h καμία...![]()
Είναι ελάχιστα τα λεφτά , έχεις δίκιο .
Σκέψου ότι με τα 250 την ώρα, αν το διαιρέσεις, πάει μόνο 1,67 ευρώ ο πόντος την ώρα. Είναι τελείως τσάμπα.
1,67 Χ 150 =250 .
Μόνο τις βυζαρες βλέπετε...?
Στενοχωρέθηκες τύπε???
Μήπως έχει να παραδώσει πτυχιακή εργασία και αποσύρεται προσωρινά???![]()