Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ασε ρε.
Κ εκδιδοταν κ τα μισα επερνε.
δια της γνωστης μεθοδου λοιπον,αλλοι γαμησαν τσαμπα,αλλοι ψηλωσαν 2 ποντους στα ματια των χειροκροτητων-επισκεπτων του adult για την "μαγκια" που πλασαραν στους βλακες ακροατες τους κ τωρα οι σαλιαρηδες εδω μεσα δινουν τα διπλα διχως σουσαμι για την ανθυπομετρια.
Δεν στα εχουν πει καλα ρε ντοκ.
Αμα ζηταει αυτη 70 τοτε η Στελλα πρεπει να σας περνει 200.
ΕΛΕΟΣ δηλαδη.
αλτσχαιμερ.Παίχτη κάτι δεν πάει καλά με τον γιατρό τελευταία, εμφανίστηκε μετά από καιρό να βάλει πλάτη σε δύο συγκεκριμένες.
Κάποιος πρέπει να τον χάκσρε τον λογαριασμό, δεν εξηγείται αλλιώς.
τι να σου πω ρε?"Στέλλα"?? Για λέγε να μαθαίνουμε κ εμείς, δεν είναι ντροπή...
ασε ρε.
Κ εκδιδοταν κ τα μισα επερνε.
δια της γνωστης μεθοδου λοιπον,αλλοι γαμησαν τσαμπα,αλλοι ψηλωσαν 2 ποντους στα ματια των χειροκροτητων-επισκεπτων του adult για την "μαγκια" που πλασαραν στους βλακες ακροατες τους κ τωρα οι σαλιαρηδες εδω μεσα δινουν τα διπλα διχως σουσαμι για την ανθυπομετρια.
Δεν στα εχουν πει καλα ρε ντοκ.
Αμα ζηταει αυτη 70 τοτε η Στελλα πρεπει να σας περνει 200.
ΕΛΕΟΣ δηλαδη.
τι να σου πω ρε?
Ξερεις για ποια μιλαω.
Εχει κ αυτη το δικο της θρεντ εδω κ καιρο.
Χωρις αλλαγες στο συνολικο πακετο.
Φλος ρουαγιαλ κ οχι ζευγαρακια του 4.
Ευγε της αλλα κ μαλακια της ταυτοχρονα.
Ξεβρακωμα σας χρειαζεται.

παει γαμηθηκε και αυτο το νημα
ποσο βλακασ εισαι ρε???Πόση ήττα έχεις φάει ??? πόσο φτύσιμο μάλλον για να να λες ψέματα συνέχεια ???κάλεσε την θεά που στέλνεις για τα ψώνια σου να ξεδώσεις λίγο γιατί το έχεις κάψει …. Δεν είναι όλες να σου κάθονται τσάμπα ούτε να σου κάνουν θελήματα ….άντε τράβα στο νήμα της αγαπούλα σου και βγάλε φωτογραφία γραμμένη πάλι να της βάζει εδώ μέσα ….
Εσύ ποια πατρονάρεις??? Θες μήπως να σου φρεσκάρω την μνήμη ??? και αν είμαι νταβατζής έχεις αποδείξεις βγάλτε φον …… από το ομότιτλο έργο….ποσο βλακασ εισαι ρε???
Μεταξυ των αλλων που "αποκαλυπτεις" μη τυχον κ πληξεις το αξιοπιστο των οσων γραφω,γιατι δεν συμπληρωνεις την εικονα στο κοινο,λεγοντας τους οτι εισαι ο αγαπητικος-νταβατζακος της βοσκοπουλας κ οχι ενας δικαιος συναγωνιστης τους που επεμβαινει για να βαλει τον συκοφαντη στην θεση του..
Τι φτυσιμο να φαω ρε κακομορε χαζε?
Απο ποια??
Πλακα εχετε κ εγω θα σας γλενταω μεχρι να σοβαρευτειτε
Όταν λες γιατρό σε ποιον αναφέρεσαι. ..Παίχτη κάτι δεν πάει καλά με τον γιατρό τελευταία, εμφανίστηκε μετά από καιρό να βάλει πλάτη σε δύο συγκεκριμένες.
Κάποιος πρέπει να τον χάκσρε τον λογαριασμό, δεν εξηγείται αλλιώς.
Δεν κανω σεξ λογο περιοδου κ μου γαματε το θρεντ,ελεος δλδ..εχει και αλλα παραδιπλα
Όταν λες γιατρό σε ποιον αναφέρεσαι. ..
Μαθηματικά ξέρεις. ? Είσαι καλός στις εξισώσεις να σου βάλω μια.
Στον gianevan γιατι τον άλλον τον ψάχνω να μου πει πως απειλούσες μέσα στο σπίτι σου την αγνή μασάζ να σου δώσει χρήματα για να θεραπεύσεις αυτό που κόλλησε το ψόφιο σου πουλάκι στην Σιγκαπούρη…και πρόσεχε έχω όλη την συνομιλία σου με την κοπέλα στο βάιμπερΌταν λες γιατρό σε ποιον αναφέρεσαι. ..
Μαθηματικά ξέρεις. ? Είσαι καλός στις εξισώσεις να σου βάλω μια.
βρες ενα ποστ που προτρεπω τον οποιονδηποτε να παρει καποια κ ποσταρετο μωρη λουκια.Εσύ ποια πατρονάρεις??? Θες μήπως να σου φρεσκάρω την μνήμη ??? και αν είμαι νταβατζής έχεις αποδείξεις βγάλτε φον …… από το ομότιτλο έργο….
Πήγαινε στα παραδίπλα να ρίξεις μια ματιά
Στον gianevan γιατι τον άλλον τον ψάχνω να μου πει πως απειλούσες μέσα στο σπίτι σου την αγνή μασάζ να σου δώσει χρήματα για να θεραπεύσεις αυτό που κόλλησε το ψόφιο σου πουλάκι στην Σιγκαπούρη…και πρόσεχε έχω όλη την συνομιλία σου με την κοπέλα στο βάιμπερ