jaden902
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2016
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Οποιος παει ειναι μαλακας. Οι πληοψηφια που παει δε του περισευουν.
Aaa καλά εντάξει file

Οποιος παει ειναι μαλακας. Οι πληοψηφια που παει δε του περισευουν.
οσοι εχουν ναι που το παραξενο?Ρε παιδια ... εγω σας ρωτησα κάτι απλο. Με τις τιμές που έχει μπορειτε να την πάρετε πάνω απο 1 φορά μεσα σε ενα μηνα ;;; τακτικος πελάτης της δεν προκειται να γινεις θα την πάρεις μια φορά και αυτο ειναι. Μετα θα κάτσεις να μαζεψεις για τους αλλους 2 μηνες .... μέχρι τοτε δεν θα πηδας ;;;
μην λεμε τα ιδια και τα ιδια αλλα εσεις τα λετε εγω εκανα απλα μια ερωτηση συγκεκριμένη![]()
Ρε παιδια ... εγω σας ρωτησα κάτι απλο. Με τις τιμές που έχει μπορειτε να την πάρετε πάνω απο 1 φορά μεσα σε ενα μηνα ;;; τακτικος πελάτης της δεν προκειται να γινεις θα την πάρεις μια φορά και αυτο ειναι. Μετα θα κάτσεις να μαζεψεις για τους αλλους 2 μηνες .... μέχρι τοτε δεν θα πηδας ;;;
μην λεμε τα ιδια και τα ιδια αλλα εσεις τα λετε εγω εκανα απλα μια ερωτηση συγκεκριμένη![]()
Motardo, εισαι αγενής ισχυρογνόμων και σου φταινε οι αλλοι για όσα δεν μπορείς να πετύχεις!!! Σου ευχομαι να βελτιωθείς σαν άνθρωπος...διαφορετικά ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!!!
εβγαλες και το πρόγραμμα επιλογες παντως εχει μην αγχωνεσαιΑξιζει 250 ευρω την ωρα? δηλαδη 2 ωρες δουλεια τη μερα επι 5 μερες τη βδομαδα ισον με 10.000 ευρω τον μηνα????
Στη ελλαδα του σημερα???
Ε ρε θυματααααααααα
Ρε παιδια ... εγω σας ρωτησα κάτι απλο. Με τις τιμές που έχει μπορειτε να την πάρετε πάνω απο 1 φορά μεσα σε ενα μηνα ;;; τακτικος πελάτης της δεν προκειται να γινεις θα την πάρεις μια φορά και αυτο ειναι. Μετα θα κάτσεις να μαζεψεις για τους αλλους 2 μηνες .... μέχρι τοτε δεν θα πηδας ;;;
Αξιζει 250 ευρω την ωρα? δηλαδη 2 ωρες δουλεια τη μερα επι 5 μερες τη βδομαδα ισον με 10.000 ευρω τον μηνα????
Στη ελλαδα του σημερα???
Ε ρε θυματααααααααα
ναι !!!
Το ναι που πάει τυπε γιατι μπερδευτηκα....
στο οτι μπορεις να την παρεις παραπανω απο μια φορά το μηνα ή οτι θα περιμενεις να μαζεψεις φραγκα και μέχρι τοτε παλαμιδι λατέρνα και φιλοτιμο ;;;;
που εισαι ζαχαροπλάστης στα παλάτια του Μπάκινχαμ?![]()
![]()
Motardo, εισαι αγενής ισχυρογνόμων και σου φταινε οι αλλοι για όσα δεν μπορείς να πετύχεις!!! Σου ευχομαι να βελτιωθείς σαν άνθρωπος...διαφορετικά ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!!!
Ρε βλακακο εσυ που νομιζεις οτι βελτιωνεσαι σαν ανθρωπος επειδη υποστηριζεις μια πιτσιρικα που βγαζει 10000χιλ το μηνα σε μια χρεωκοπημενη χωρα περνιεσαι για μαγκας και εξυπνος?
Ρε βλακακο εσυ που νομιζεις οτι βελτιωνεσαι σαν ανθρωπος επειδη υποστηριζεις μια πιτσιρικα που βγαζει 10000χιλ το μηνα σε μια χρεωκοπημενη χωρα περνιεσαι για μαγκας και εξυπνος?
σορρυ που στο λεω αλλα δεν ζηταει μονο η βερονικα 250/ωρα
αλλες τοσες ζητανε
προσωπικα πριν μερικες μερες πηρα μια στην ηλικια της βερονικα για 400 ευρω την ωρα.
αλλες τοσες ζητανε
προσωπικα πριν μερικες μερες πηρα μια στην ηλικια της βερονικα για 400 ευρω την ωρα.
Αντε να τα χιλιάσεις τυπε![]()
![]()
αλλες τοσες ζητανε
Εισαι θυμα