gari10
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 2.727
κάθε ένας που εμπορεύεται κάτι, ακόμα και η εκδιδόμενη στην τιμές που ζητά βάζει και την ενδεχόμενη χασούρα από πελάτη που δεν θα την πληρώσει για τις υπηρεσίες τηςΗ πρωτη παράγραφος εχει λογική. Η δεύτερη με τον συλλογισμό σου ειναι "κουφή" . Πουτανα ειναι, οχι ασφαλιστήρια.
Όλες ζητάνε αυτα που ειναι καθιερωμένα στη πιάτσα πανω κατω και αναλόγως ηλικίας, εμφάνισης, υπηρησιων.
Είθιστε να πληρώνουμε στο τέλος. Υπαρχουν και περιπτωςεις που θα στα ζητήσει στην αρχή. Ειναι και στην εκτίμηση του πελάτη να ρισκάρει όπως ρισκάρει και η πουτανα. Τις λίγες φορες που μου ζητήθηκαν λεφτα στην αρχή δεν αρνήθηκα. Ουτε ήθελα να ρισκάρω να φύγω με πληρωμένο δωμάτιο και να μείνω και με τό πουλί στο χέρι η να περιμένω μπάς και βρω κατι αλλο διαθέσιμο.
Δυο απο τις φορες που προπληρωσα και δεν έμεινα ευχαριστημένος λογω μη τήρησης συμφωνηθέντων, η πουτανα επέστρεψε τα μισά χρήματα. Ομως έτυχα σε πραγματικα Ανεξάρτητες. Αν ηταν γραφείο δεν θα τα επέστρεφαν.
τις 2 φορές που πλήρωσα προκαταβολικά πριν 15 χρόνια και στις δύο περιπτώσεις δεν πήρα τις υπηρεσίες που ηθελα, γι'αυτό και πληρώνω στο τέλος γιατί έτσι παίρνω πάντα αυτό που συμφώνησα
αν δεν αρέσει στην εκδιδόμενη μπορεί να φύγει, όμως οι περισσότερες που έχουν αντιρρήσεις στην αρχή πείθονται και πληρώνονται στο τέλος
κάθε συναγωνιστής έχει την τακτική του και εγώ την δική μου