thiras
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2006
- Like
- 284
- Πόντοι
- 36
βλεπε mamba σελ. 1252, εχω αναφερει γιαυτη.. Σημειωση. τοτε ζητουσε 50 + ταξι..
σωστός το διάβασα, οι φωτός ειναι δικες της η μούφα?? εσύ τελικά πόσα έδωσες??
βλεπε mamba σελ. 1252, εχω αναφερει γιαυτη.. Σημειωση. τοτε ζητουσε 50 + ταξι..
Τη συνάντησα χθές σε incall hotel....

φιλε, μακρια πααααρα πολυ απο το γραφειο αυτο....εχω ανεβασει κριτικη στο κοκκινο!Μου συστηθηκε ως Ζωη αν και η αγγελια λεει Αναστασια. Ρωτησα τιμη, ειπε 80. Δευτερη φορα μεσα; +20. Φιλάς; +20. Τολμησα να πω: μμ, μάλιστα και μονο που δεν με αρχισε στα βρισιδια. Αν θες ρε, αν δεν θες μην ξαναπαρεις. Και μου το εκλεισε. Και μετα θελουν και πελατεια. Καλυτερα παντως γιατι πηρα Μαρινα28 και περασα τελεια!
εεεεπ!.....κουφαλα guru![]()

φιλε, μακρια πααααρα πολυ απο το γραφειο αυτο....εχω ανεβασει κριτικη στο κοκκινο!

εδω και 3 μηνες !!!! Α χα χα χα χα χα!!!!!μου την εδωσες ποτε?![]()
δεν σου μιλησε η ιδια στο τηλεφωνο, αλλα η γκομενα του παπαροΠανου....απο κοντα η γκομενα καλη ειναι αλλα γαμα το ντουζ καλυτερα...Εχεις δικιο. Αν ειναι ετσι στο τηλεφωνο πως θα ειναι δηλαδη απο κοντα; Θα μας δειρουν κιολας;
ρε τασο μηπως την πηρε κ δεν θυμασαι!α καταλαβα παω για αλτσχαιμερ![]()
![]()
![]()
Με ΠΜ πλεον ολες οι κριτικες μου και οι ενημερωσεις φιλε μου...Σπανια αναφερομαι εδω μεσα για εμπειριες μου...Καλη συνεχεια και σε ευχαριστω!
...παλαιων πατρων γερμανος...γνωστο το τεμαχιο πριν βαλει αγγελια..Καλημερες κ καλησπερες κ απ ολα.Συναντηση με την κυρια σε δικο μου χωρο.Οπως τα ειπε περιπου ο συναγωνιστης την κοβω κανε να 35 αρι.καλο καραμελωμα,δεκτικη σε ολα εκτος το τρυπιδι.πρεπει να παρει λιγο πρωτοβουλια κ αν το κανει θα ανεβασει της μετοχες τσιμπουκι σχεδον τελειο.Σωμα κομπλε γαμευσιμο ευτυχως δεν λεει λουκουμαδες στο διαλειμα πριν το δευτερο γυρο.Προτεινεται ανεπιφυλαχτα σε gury-zad-tasos-chicarito.

...παλαιων πατρων γερμανος...γνωστο το τεμαχιο πριν βαλει αγγελια..![]()

ακριβως ετσι είναι ηλικια κοντα 30,πολυ τυπικη στο ραντεβού,πολυ βαθεια γλωσσοφιλα,τωρα στο τσιμπουκι κατ εμε χωρις να φανω ιερόσυλος υπερτερει και από μαρινα60.ειναι καθαρα πρωσοπικη αποψη ,ειχα περιπου μια δεκαετια να απολαυσω τοσο καλη πιπα,να περνατε καλα συναγωνιστες και παντα να εχουμε τέτοιες καινούργιες και ευχαριστες παρουσίες.