Panos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 198
- Πόντοι
- 16
με προσεχετε παντως δεν εχω παραπονο![]()
Χαχαχα....ε το μαλακα
.. δυστυχως φιλε μας οι περισσοτεροι εδω μεσα αν δεν πληρωσουν κι αν δεν ..ταισουν!!..γυναικα δεν βλεπουνΧαχαχα....ε το μαλακα
...σε λιγο δεν θ απεχει και πολυ
φαντασου να απαντησει οχι......βερονικα τα ροζ σταρακια δικα σου ειναι?
κι όμως, δοκίμασε να το φτιάξεις αυτό σπίτι σου χωρίς πολλά λιπαρά και θα δεις τι καλύτερο που είναι. Και αν παίρνεις σαβούρα από κιλά.σκουπίδια αβέρτα.
Μία από τα ίδια. Προς mindreaderΕιμαι ενας απο αυτους που τσακωθηκαν εδω μεσα
γιατι δεν μου αρεσουν τα ψεμματα
Ειδικα οταν ειναι ιδιοτελεί
Καμμια φορα κατι ειναι τοσο απλο οσο φαινεται
![]()
κι όμως, δοκίμασε να το φτιάξεις αυτό σπίτι σου χωρίς πολλά λιπαρά και θα δεις τι καλύτερο που είναι. Και αν παίρνεις σαβούρα από κιλά.
Μία από τα ίδια. Προς mindreaderη απάντηση. Όπως ακριβώς την έγραψε ο noctilucent.
![]()
Ειμαι ενας απο αυτους που τσακωθηκαν εδω μεσα
γιατι δεν μου αρεσουν τα ψεμματα
Ειδικα οταν ειναι ιδιοτελεί
Καμμια φορα κατι ειναι τοσο απλο οσο φαινεται
![]()
Αυτα εννουσα όχι πολλά λιπαρά. Μπορείς να φτιάξεις και πατάτες τηγανιτές χωρίς να τις βάλεις στο τηγανι χωρίς όλη αυτήν λαδιλα ξέρεις έτσι; Μην γελασεις, γίνεται!Από ολο αυτό που βλέπω και στα 2 πιάτα .... μονο η τομάτα το αγγουράκι τα αυγά και τα κεφτεδάκια (αν δεν είναι τηγανιτα) είναι θρεπτικής αξιας για κάποιον που πάει κολυμβητηριο και γυμνάζεται.
Όλα τα υπόλοιπα οπου και να τα φτιάξεις σαβουρες είναι ... άσπρο ψωμι - πατατα τηγανιτή - όλα τα ντρέσιν κτλπ.
Το συγκεκριμένο νήμα έχει πολύ ενδιαφέρον !!
Η απάντηση ήταν 100% φιλική από μεριά μου. Έχω την εντύπωση ότι μιλάω με σωστό άνθρωπο και κύριο επίσης. Το ίδιο πιστεύω και ο φίλος noctilucent.Συμφωνουμε !!![]()
Δεν εχω αποψη γιατι δεν την εχω συναντησει τη κοπελα.
Απλα το ολο "σχηνικο" στο thread κρινω !!
Συμφωνουμε !!![]()
Δεν εχω αποψη γιατι δεν την εχω συναντησει τη κοπελα.
Απλα το ολο "σχηνικο" στο thread κρινω !!
Η απάντηση ήταν 100% φιλική από μεριά μου. Έχω την εντύπωση ότι μιλάω με σωστό άνθρωπο και κύριο επίσης. Το ίδιο πιστεύω και ο φίλος noctilucent.