Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 16
με πιανεις τυπε!!ειπα να κανω χιουμορ μπας και γλυκανει το κλιμα αλλα μπααα
την ειπα πριν κατι σελιδες,οτι αδυνατησε και οτι ειναι οκ να μη παρει η να μη χασει αλλα!δλδ τι θα επρεπε να κανω σα λιγουρη?
αν ειχα περιοδο θα σ εβαζα σερβιετα !!χαμενε!!
καλα σου λεει ο rical πες για φωτο ότι θες όλα δεκτα αλλα εδώ καθεσαι και κρινεις έναν ανθρωπο τον οποιον βριζεις ολη μερα

Βασικα δεν το ειπα σε εσενα..αλλα αφου απαντας εσυ..τα συμπερασματα δικα μας..
ειρωνικα σ εμενα το ειπες φιλαρακι,σε ποιον το ειπες δλδ??στη βερονικα η μηπως εχει καμια γκομενα εδω μεσα
Τι έγινε που είναι τα πουστρακια-αγαπουληδες να με πουν ξανά ψεύτη όπως τον άγιο και το παλικάρι που είναι αμαθησ Κ δεν ξέρει να ξεχωρίζει την Χενα από το Τάτου κ η πατσαβούρα ότι ποτέ δεν την συνάντησα;; Με την αναδρομή που έκαναν διάβασα για έναν τύπο που της την έκανε...( όπως γράφει ένας συναγωνιστής στις κριτικές) Τότε είχα στεναχωρηθεί σήμερα όμως θα πω ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΣ ΚΑΡΙΟΛΑΣ που θέλει να μας έχει κ φακελωμένους! ΣΚΑΤΟΜΠΑΖΟ!Βαλε μωρή καρια τα δήθεν απειλητικά pm που δήθεν έχεις από εμένα! Βάλτα μωρή σκατιαρα που νομιζεις Εσυ κ οι αγαπουληδες να βγάζετε άκυρους κάποιους από εδώ μέσα!
Τραβα ρε κ εσυ απο εδω. Βουλωνει στοματα απο πουστρακια κ την σκατοκαριολα που με εβγαζαν ψευτη
Ο apoc εχει την ασυλια του πικπα φιλε,καιρο τωραΣυγγνωμη εχει γεμισει ο apoc το νημα με ΒΡΙΣΙΔΙΑ σε μια εργαζομενη και αντι να κανετε αναφορα σε αυτον κανετε στον zebu?επιλεχτικη οραση?
Ηλιθια χαζογκομενα Θα σε πω ομως χαζοφιλοδοξη. Αφου λοιπον τολμησε ενα σκατοπουτανο σαν εσενα να κρινει εμενα θα σου πω μερικα πραγματα. Εκει ομως που μου την εδωσε ΣΚΑΤΟΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ειναι που με εβγαλες ψευτη . ΓΚΕΓΚΕ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ. Μπορει ο καθενας να με πει οπως θελει ΨΕΥΤΗ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ. Οσο για τα βυζια σου το εχω ξαναπει οτι καποιος εγραψε οτι τα εφτιαξες μετα την πρωτη σου αποχωρησει απο το επαγγελμα την χρονικη περιοδο που ηθελα επισημα να σε κλεισω αλλα εξαφανιστηκες για καποιον παπαρα που κατι σου εκανε..! Αυτα για την αποκατασταση της αληθειας σκατοκαριολακι. παραθεση γιαΜην τολμησεις να μου ξανα κανεις γιατι δεν σε ξεπλενει κανεις μετα σκατοκαριολα. Οσο για τα μπαζακια που λες οτι δηθεν προωθω εσυ κοριτσακι δεν πιανεις 1 μπροστα τους.Μαζεψου οσο αφορα εμενα γιατι δεν θες να ξαναμιλησουμε. ΓΚΕ ΓΚΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ?
ΥΓ με τοσο χαρτι που εχεις μαζεψει πηγαινε φτιαξε αυτη την γαμημενη μυτη....!
Εγω δεν εκθετω ανθρωπους βλαμμενο. Την επομενη φορα που θα με πεις ψευτη θα με βρεις μπροστα σου.....! Ουτε 100 νταβαδες δεν σε σωζουν το καταλαβες? Αιντε αδειασε μας την γωνια!
Ποια γυναίκα ειναι η blackdove;
Τα πμ μου ειναι ανοιχτα.![]()