Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 16
σαδε ντρεπομαι να γραφω αρνητικα!!θα αποθεωνουμε το μαυροτσουκαλο για να σε ευχαριστημενος
ποια μυτη να εχουν αγορι μου μας δουλευεις να με πληρωνες ουτε πιπα δεν δινω στις μπαζολες 50χρονες που αποθεωνεις εδω μεσα !!!οχι να πληρωσω κιολας!
αλβανες τυπε ειναι κατι σαπιες εδω μεσα που προσκυνας και το αβεροφ ειναι μικροτερο απτα πατσοκωλια τους
παλι τα ιδια αρχισες![]()
εκεινη τουλαχιστον δειχνει και ταυτοτητα ελληνικη δεν κωλωνει και βουλωνει στοματα ! εσυ να δουμε τι θα δειξεις που ουτε τσιγαρα δεν εχεις να παρεις και γαμας gilf χειροτερες απτην μανα μου και την γιαγια μου![]()

αλβανες τυπε ειναι κατι σαπιες εδω μεσα που προσκυνας και το αβεροφ ειναι μικροτερο απτα πατσοκωλια τους
παλι τα ιδια αρχισες![]()
εκεινη τουλαχιστον δειχνει και ταυτοτητα ελληνικη δεν κωλωνει και βουλωνει στοματα ! εσυ να δουμε τι θα δειξεις που ουτε τσιγαρα δεν εχεις να παρεις και γαμας gilf χειροτερες απτην μανα μου και την γιαγια μου![]()
μωρη βλαμενη μίλησες για ψυχή μην κάνεις ότι δεν καταλαβαινεις! Που την ξέρεις για να μιλάς έτσι; Δεν σου έχω ξανά κάνει τέτοια επίθεση για ο,τιδηποτε άλλο αλλά το ξέσκισες μιλώντας για την ψυχή κάποιου που δεν γνωρίζεις. Τράβα στο διάολο επιτέλους. Ευελπιστώ να λάβουν σοβαρά υπόψη τους οι αντμινς την αναφορά μου στο συγκεκριμένο σχόλιο και σε σένα ως χρήστη! Εγώ έτσι κι αλλιώς έχω δηλώσει εαυτόν στο έλεος της διαχειριστικής ομάδας! Ας γίνει ο,τι είναι να γίνει. Μέχρι να με πάρει ο διάολος γιατί για εκεί το βλεπω θα με βρίσκεις μπροστά σου!εσυ γτ τρωγεσαι οταν γραφουμε κατι αρνητικο!και γινετε χαμος?οτι γουσταρουμε θα λεμε!!πολλοι θελουν να γραψουν αρνητικα αλλα φοβουνται αυτο που γινετε εδω το κραξιμο που θα φανε!!!εδω αποδεκτη γινετε μονο η αποθεωση δλδ,και η θεοποιηση! εισαστε πραγματικα αρωστοιοσο για το αν ειμαι αντρας οτι ωρα θες τα λεμε!αλλα με λαμογια σαν εσενα δε διακυνδινευω την οικογενεια μου!με θελουν ζωντανο
Τα ίδια κ τα ίδια λες δεν κουράστηκες;Δεν ειναι τυχαιο που οσοι την συναντησαν λενε μονο θετικα!
και οσοι δεν προκειται να την συναντησετε τρωγεστε εδω ολη μερα!
οταν εχεις εμπειρια απο συναντηση μπαινεις και γραφεις
οταν ανεβαινει μιαφωτο επισης σχολιαζουμε ο καθενας την αποψη του
δεν γινετε ομως να μην την εχεις δει και να ασχολησε ολη μερα μαζι της σε 300σελιδες
εμμονη εχεις?
η να το θεσω αλλιως τι πληροφοριες μας προσφερεις??
για πληροφοριες και φωτο ειναι τα νηματα οχι για αερολογιες και να περναμε την ωρα μας
οτι θεμα εχεις με το πως φερεται το κοριτσακι να της στειλει μηνυμα να το λυσεις
ποιος λογος υπαρχει καθε μερα να γινονται τσακωμοι στο νημα χωρις να μαθαινουμε καποια πληροφορια ?
Δεν ειναι τυχαιο που οσοι την συναντησαν λενε μονο θετικα!
και οσοι δεν προκειται να την συναντησετε τρωγεστε εδω ολη μερα!
οταν εχεις εμπειρια απο συναντηση μπαινεις και γραφεις
οταν ανεβαινει μιαφωτο επισης σχολιαζουμε ο καθενας την αποψη του
δεν γινετε ομως να μην την εχεις δει και να ασχολησε ολη μερα μαζι της σε 300σελιδες
εμμονη εχεις?
η να το θεσω αλλιως τι πληροφοριες μας προσφερεις??
για πληροφοριες και φωτο ειναι τα νηματα οχι για αερολογιες και να περναμε την ωρα μας
οτι θεμα εχεις με το πως φερεται το κοριτσακι να της στειλει μηνυμα να το λυσεις
ποιος λογος υπαρχει καθε μερα να γινονται τσακωμοι στο νημα χωρις να μαθαινουμε καποια πληροφορια ?
Ανατρίχιασα τύπε...μωρη βλαμενη μίλησες για ψυχή μην κάνεις ότι δεν καταλαβαινεις! Που την ξέρεις για να μιλάς έτσι; Δεν σου έχω ξανά κάνει τέτοια επίθεση για ο,τιδηποτε άλλο αλλά το ξέσκισες μιλώντας για την ψυχή κάποιου που δεν γνωρίζεις. Τράβα στο διάολο επιτέλους. Ευελπιστώ να λάβουν σοβαρά υπόψη τους οι αντμινς την αναφορά μου στο συγκεκριμένο σχόλιο και σε σένα ως χρήστη! Εγώ έτσι κι αλλιώς έχω δηλώσει εαυτόν στο έλεος της διαχειριστικής ομάδας! Ας γίνει ο,τι είναι να γίνει. Μέχρι να με πάρει ο διάολος γιατί για εκεί το βλεπω θα με βρίσκεις μπροστά σου!
50 χρονες?που τις ειδες τις 50χρονες που αποθεωνω??αν λες για την ολγα που εχω γραψει στο νημα της θα παρατηρησεις οτι ειναι ανθρωπος και εχει ευγενεια!!και ξαναλεω δικαιωμα μου ειναι εμενα και ολων να εκφραζουμε τα αρνητικα και τα θετικα!!οπως εσυ λες την αλλη μπαζολα κτλ ετσι εχω και εγω το δικαιωμα να λεω τα δικα μου και την αποψη μου!

μωρη βλαμενη μίλησες για ψυχή μην κάνεις ότι δεν καταλαβαινεις! Που την ξέρεις για να μιλάς έτσι; Δεν σου έχω ξανά κάνει τέτοια επίθεση για ο,τιδηποτε άλλο αλλά το ξέσκισες μιλώντας για την ψυχή κάποιου που δεν γνωρίζεις. Τράβα στο διάολο επιτέλους. Ευελπιστώ να λάβουν σοβαρά υπόψη τους οι αντμινς την αναφορά μου στο συγκεκριμένο σχόλιο και σε σένα ως χρήστη! Εγώ έτσι κι αλλιώς έχω δηλώσει εαυτόν στο έλεος της διαχειριστικής ομάδας! Ας γίνει ο,τι είναι να γίνει. Μέχρι να με πάρει ο διάολος γιατί για εκεί το βλεπω θα με βρίσκεις μπροστά σου!
δεν μπηκα στο νημα καμιας κοπελας να κανω επιθεση ομως εγω! οταν κατι δεν μου αρεσει δεν το επιλεγω ~οταν θελω να πω την αποψη μου για την εμφανιση καποιας η για τον χαρακτηρα της το λεω μια φορα! δεν καθομαι να σπαμαρω το νημα της καθε γριας καθημερινα επειδη εγω και να με πληρωναν δεν θα τις γαμουσα! αυτο λεγεται κοινη νοημοσυνη τυπε
Καλά στα pm έχει πει χειρότερα...με εχεις στειλει στο διαολο 3 φορες χωρις να σε βρισω..επειδη μιλησα και τολμησα να πω σε συναγωνιστη,οτι βρισκεις πολλες βερονικες οχι στη ψυχη αλλα στα καλη!!ενοωντας οτι η ψυχη ειναι ξεχωριστο κοματι σε καθε ανθρωπο και το σωμα ειναι που εχει ποικιλια εκει εξω!!εβρισες χυδαια επανηλλημενα!!!απειλεις γτ??για μια εκδιδομενη ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΗΗΗΗΗΗ
Καλά στα pm έχει πει χειρότερα...
Ανατρίχιασα τύπε...

το πώς το είπες το καταλάβαμε. Δεν την γνωρίζεις και δεν μπορείς να μιλάς για την ψυχή που κουβαλάει ο κάθε άνθρωπος.με εχεις στειλει στο διαολο 3 φορες χωρις να σε βρισω..επειδη μιλησα και τολμησα να πω σε συναγωνιστη,οτι βρισκεις πολλες βερονικες οχι στη ψυχη αλλα στα καλη!!ενοωντας οτι η ψυχη ειναι ξεχωριστο κοματι σε καθε ανθρωπο και το σωμα ειναι που εχει ποικιλια εκει εξω!!εβρισες χυδαια επανηλλημενα!!!απειλεις γτ??για μια εκδιδομενη ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΗΗΗΗΗΗ
Δεν έχει νόημα το τι μου είπε αφορά εμένα κ εκείνον απλά τονίζω ότι βρίζει άσχημα χωρίς λόγο κ αιτίαοπως??? απειλες ε??? εμ βριζει εμ θελει να μου κανει αναφορα,ενοιασου και το πατησα το ρουφιανοκουμπο επειδη με εστειλε στο διαολο!!!μονο για αυτο
Δεν πειραζει ρε τύπε καλή καρδιά κ υγεία πάνω από όλα...!το πώς το είπες το καταλάβαμε. Δεν την γνωρίζεις και δεν μπορείς να μιλάς για την ψυχή που κουβαλάει ο κάθε άνθρωπος.
Ρε αποκ στ αρχιδια μου αν ανατριχιασες. Εσένα δεν σε υπολογίζω καν ένα τίποτα είσαι που ζεις για να κράζεις όπως και η ηλίθια εδώ μέσα. Δεν έχεις να προσφέρεις κάτι άλλο.
Δεν έχει νόημα το τι μου είπε αφορά εμένα κ εκείνον απλά τονίζω ότι βρίζει άσχημα χωρίς λόγο κ αιτία