apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Αχαχαχα τυπε ο περιστερας κατι θελει να πει αλλα δεν τον πιανω..!Αλογα μπλε πετάν στου ουρανό? χαχααα
Αχαχαχα τυπε ο περιστερας κατι θελει να πει αλλα δεν τον πιανω..!Αλογα μπλε πετάν στου ουρανό? χαχααα
Αχαχαχα τυπε ο περιστερας κατι θελει να πει αλλα δεν τον πιανω..!
...ο περιστερας εφαγε μεγάλη ταπα!!!
Ασε τον Αστεριξ τυπε μην ασχολεισαι...!τι εφαγα μωρη μπαφλουτζα??αλλος την εφαγε και το παιζει τρελιτσα!!ασε τωρα..ο αποκ ξερει καλα τι λεω,δε θελουμε να επεκταθουμε
Toν apoc τον ξεφτιλισα 360 σελιδες πιο πισωτι εφαγα μωρη μπαφλουτζα??αλλος την εφαγε και το παιζει τρελιτσα!!ασε τωρα..ο αποκ ξερει καλα τι λεω,δε θελουμε να επεκταθουμε
αντε πηγαινε να κοιμηθεις διπλα στην πατσαβουρα την γυναικα σου... Παλιοκωλομπρουμτιδα, που έμαθες να βριζεις...ΟΥΣΤ!!!
Toν apoc τον ξεφτιλισα 360 σελιδες πιο πισω![]()
![]()
![]()
Σε μερικούς αρέσουν οι χυμώδεις και οι καμπυλωτές!!Αλλωστε σε εμάς τους γκαζιάρηδες οι καμπύλες είναι πρόκληση,μια διαδρομή με ευθείες δεν έχει γούστο τύπε!!! οι καμπύλες του δρόμου ανεβάζουν αδρεναλίνη και γουστάρουμε!!ετσι και με το γυναικείο σώμα!!![]()
![]()
![]()
![]()
"κυρία" σε έχουμε πάρει πρέφα... Μην ξεφτυλιζεσαι άλλο!τι εφαγα μωρη μπαφλουτζα??αλλος την εφαγε και το παιζει τρελιτσα!!ασε τωρα..ο αποκ ξερει καλα τι λεω,δε θελουμε να επεκταθουμε
εδω σχολιαζεις μια φωτο μου και λες οι καμπυλες ωραιες μπλα μπλα
και τωρα επειδη στην λεω εδω και ποσο καιρο ξαφνικα με λες χοντρη και δυσαναλογη![]()
Κοιλιά δεν έχει βασικά!! περιφέρεια ναι όχι κοιλιά ρε τύπε έλεος!! citytour= ανορεξια δλδ?? λολ
Καλα μοντέλο δεν είναι με 1,68 ok αλλα είναι ένα αξιοπρεπέστατο ύψος για γυναίκα!!
Δε πηδάς με το μέτρο,ουτε πληρώνεις με το μέτρο άραξε!!!γκόμενα πληρώνεις όχι πίτσα !
Στις μελαχρινές δε πιάνει ε? χα χα παμε λοιπόν ελιζαμπεθ τέηλορ!!και τόσες άλλες!!απλά ήθελα να πω ότι το ύψος δε παίζει ρολο όταν υπάρχει ομορφιά θυλυκότητα και κάβλα!εγώ προτιμώ τις μέτριες όχι πάλι τάπες οκ τις θεωρώ ευκολοχείριστες!τις πετάς απο δώ και απο κει και κάνεις κόλπα
Ρε τύποι και η μεριλιν μονροε ηταν κοντούλα αλλά ηταν συμβολο του σεξ και η παμελα αντερσον 1.59 και εκανε πάταγο παγκοσμίος ηρεμίστε πια με τα όρθια χιλιόμετρα!!
το εχω πει χιλιες φορες οτι πηγαινα σε ιεκ
και φετος γραφτηκα σε κολλεγιο
μαλλον μεχρι δημοτικο πηγατε μερικοι κ δεν εχετε καμια γνωση γιαυτο λετε αρλουμπες
το καθε μαθημα το πληρωνω κ αν θελω το αφηνω και το δινω μετα
αν εσεις τα ξυνετε ολη μερα μπροστα σε ενα pc δεν σημαινει οτι ολοι κανουν το ιδιο
μην νοιαζεστε μηνπανε χαμενα τα χρηματα μου ακου εκει ειναι δικο μου θεμα σιγα μην σας ρωτησω
επισης κουρτακη τα κολυμβητηρια κλεινουν μεχρι αργα, υπαρχουν κολυμβητηρια που κλεινουν 11 το βραδυ ,κ γυμναστηρια με πισινα που κλεινουν 12 το βραδυ αλλα μεχρι την ομονοια που συχναζεις που να το ξερεις![]()
εδω ειμαστε!Ταπα αυτα εγραφες για μενα και πολλα αλλακαι αφου στην ειπα το γυρισες
περαστικα σου