sonicmauhdem123
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 123
- Πόντοι
- 1
Ακόμα ασχολείστε απο το καλοκαιρι αν αυξησε την τιμη και αν θα παει στο ντουμπαϊ η στην φιλοσοφική 0 προσωπικη ζωη για κλαματα είστε 

Μη βριζεις φιλε...Αστα διάλα ρε τσοπάνη μιλας κιολας!
Καλά πλάκα κάνετε;
Αν πας σε φαγάδικο , ποτάδικο , κουρείο κτλ
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ....
θα αποδεχόσουν να αυξήσουν την τιμή .... 210% ;;;;;
Για να φύγουν πελάτες και να παίρνουν τα ίδια από τους μισούς και βγάλε πελατες ;;;
Πας να πάρεις ένα σουβλάκι τυλιχτό των 2,20ευρώ και έχει αναμονή.
Οπότε πας την επόμενη και σου λένε
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΤΑ 2,20ευρώ
το πήγαμε 4,80 ευρώ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ.
Γίνονται αυτά ;;;;
τυπε η παραλογη αυξηση τιμων εφαρμοζεται στην πιατσα για να αποφυγεις πελατες που δεν γουσταρεις κ ξερεις οτι
δεν εχεις κερδος![]()
Στο μουνι, στην ελλαδα του 2016, η ιδια κινηση οδηγει σε προσελκυση πελατων απο,τι φαινεται![]()
![]()
οδηγει σε προσελκυση
στα 120 η βερονικα μου ητανε αδιαφορη και δεν ειχα παρει καν τηλεφωνο
μολις εγινε ντορος και το πηγε 250 λεω εδω εχουμε λαυρακι και εκλεισα την επομενη βδομαδα ραντεβου.
Πιο πιθανο ειναι να φας φολα στα 120 παρα να σου κατσει κατι καλο
οποτε γιατι να ρισκαρεις ?
Πας στα στανταρακια και εισαι κομπλε
Μη βριζεις φιλε...
οδηγει σε προσελκυση
μολις εγινε ντορος και το πηγε 250 λεω εδω εχουμε λαυρακι και εκλεισα την επομενη βδομαδα ραντεβου.
και δε μου λες τυπε
συμφωνα παντα με το σκεπτικο σου :S
Αν τον επομενο μηνα ζητησει 500ε θα τα σκασεις
καθως οπως λες οσο αυξανει η τιμη μειωνεται η πιθανοτητα φολας![]()
οδηγει σε προσελκυση
Γιατι; Επειδή όλοι οι φτωχομπινέδες σκατιάρηδες κάνουν εδω προφίλ και αποκτούν υπόσταση;
Τις φάτσες τους να βάζουν μόνο πριν μιλήσουν και θα του κοπεί η μαγκία αμέσως. Κρυμμένοι μόνο το παίζουν μάγκες! Ολη η πλέμπα εδω μέσα στα διάλα να πάτε! Το κορίτσι θα το πάρω Ντουμπάι και θα το παντρευτώ κίολας να σωθεί απο τα ΟΡΚ εδω μέσα!
Το κορίτσι θα το πάρω Ντουμπάι και θα το παντρευτώ κίολας να σωθεί απο τα ΟΡΚ εδω μέσα!
Στην περιπτωση μαγαζιου, μπορεις ναΚαλά πλάκα κάνετε;
Αν πας σε φαγάδικο , ποτάδικο , κουρείο κτλ
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ....
θα αποδεχόσουν να αυξήσουν την τιμή .... 210% ;;;;;
Για να φύγουν πελάτες και να παίρνουν τα ίδια από τους μισούς και βγάλε πελατες ;;;
Πας να πάρεις ένα σουβλάκι τυλιχτό των 2,20ευρώ και έχει αναμονή.
Οπότε πας την επόμενη και σου λένε
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΤΑ 2,20ευρώ
το πήγαμε 4,80 ευρώ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ.
Γίνονται αυτά ;;;;
Ακόμα ασχολείστε απο το καλοκαιρι αν αυξησε την τιμη και αν θα παει στο ντουμπαϊ η στην φιλοσοφική 0 προσωπικη ζωη για κλαματα είστε![]()
Γιατι; Επειδή όλοι οι φτωχομπινέδες σκατιάρηδες κάνουν εδω προφίλ και αποκτούν υπόσταση;
Τις φάτσες τους να βάζουν μόνο πριν μιλήσουν και θα του κοπεί η μαγκία αμέσως. Κρυμμένοι μόνο το παίζουν μάγκες! Ολη η πλέμπα εδω μέσα στα διάλα να πάτε! Το κορίτσι θα το πάρω Ντουμπάι και θα το παντρευτώ κίολας να σωθεί απο τα ΟΡΚ εδω μέσα!
τυπε αμα η βερονικα δεχοταν 50 ευρω για μιση ωρα ευχαρίστως.
Τωρα στα 250 την ωρα ουτε με σφαιρες. Ωραια γκομενα δεν λεω αλλα πολύ υψηλη τιμή.
Στην περιπτωση μαγαζιου, μπορεις να
αυξησεις το προσωπικο, να κανεις μια επεκταση
του μαγαζιου κλπ
Αν εισαι ομως γιατρος η δικηγορος η...κορασιδα
δεν εχεις αυτη την δυνατοτητα
Η θα δουλευεις 24/7 ή θα αυξησεις την ταριφα
Το μωράκι θα το πάρω μαζί μου σε επαγγελατικό ταξίδι στο Ντουμπάι. Σόρρυ που σας το χαλάω!
Μωρακι σου γραφω μεζονετα στη Λευκωσια και σου βαζω 200000 στο λογαριασμο σου.
Με παντρευεσαι? Ειμαι 37 χωρισμενος με ενα παιδι που μενει με τη μανα του. Ασχολουμαι με ναυτιλιακα, ειμαι και κουκλος! ;)
Aυτη ειναι η λυσηΕίσαι λάθος.
Ιατροί με πολύ κόσμο φτιάχουν team συνεργατων και αυξάνουν τον αριθμό αυτών που μπορούν να δεχθούν.
Αλλά τι συγκρίνουμε τώρα ;;;;