st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.493
- Πόντοι
- 366
χαιρε αγαπουλη πουτανωνκαλώς το κου-μουνι!!!
![]()
ποσα θα πληρωνες για να βγεις για φαγητο με εκδιδομενη?
χαιρε αγαπουλη πουτανωνκαλώς το κου-μουνι!!!
![]()
εξου και η ακροαματικοτηταΚαλα αυτο το νημα το κανατε για νατα χωνει ο ενας στο αλλο η να πληροφορειτε για την κορασιδα?![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟΜάλιστα. Ώστε έλαβα προειδοποίηση. Τελικά αυτό είστε και αυτό θα παραμείνετε: μια ομάδα αγάμητων που για να καταδεχθεί κάποια να τους γαμήσει πρέπει να την πληρώσουν. You are all pathetic. Αποχωρώ.
Μexikanos_ εσυ?Μάλιστα. Ώστε έλαβα προειδοποίηση. Τελικά αυτό είστε και αυτό θα παραμείνετε: μια ομάδα αγάμητων που για να καταδεχθεί κάποια να τους γαμήσει πρέπει να την πληρώσουν. You are all pathetic. Αποχωρώ.
Λίγη[/URL] βοήθεια για την αποχώρηση από τους αγάμητους θα την εκτιμήσεις υποθέτω.![]()
Στο καλό
Κανεις δεν αντιλεγει ρε Βερ με το οτι εισαι -πραγματικα ομορφη- καλη στο κρεβατι
και καλο παιδι, στα λεφτα εχουν προβλημα καποιοι και μερικοι ισως νομιζουν οτι τους τρολαρεις...
Μην τα παιρνεις οταν σου λενε κατι που δεν σου αρεσει...
Αν μαλιστα θεωρεις τον εαυτο σου επαγγελματια ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕ αυτα που σου γραφουν
και φτιαξε οτι μπορεις να φτιαξεις και ΔΕΝ εννοω τις τιμες, αυτες εχουν να κανουν με προσφορα-ζητηση και δεν χωρουν εξαιρεσεις ή χαρες.
Τελος γιατι το ΠΑΡΑΚΟΥΡΑΣΑΜΕ εισαι κυρια του εαυτου και πας οταν θες, με οποιον θες,
για οσα θες και ΔΕΝ χρειαζεται να βγαζεις κακια σε κανενα.
Καποτε με 100-150 καθοσουν 1,5-2 ωρες και εδινες κωλο απο μονη σου οπου ηθελες
ή στο ζηταγαν ισως...
Σημερα δε δινεις και χρεωνεις την ωρα 250 ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου!!
Μην κραζεις κανενα, στα λεω αυτα γιατι εχουμε πει και 2 ανθωπινες-προσωπικες κουβεντες
και φαινοσουν κατι παραπανω απο ενταξει,παντα θα υπαρχουν ατομα που θα προσπαθουν να σε εκνευρισουν να βγαλουν τον κακο σου ευατο και να πουν "κοιταξτε τι καριολακι ειναι..."
εκτος και αν δε γραφεις εσυ πια...
χαιρε αγαπουλη πουτανων
ποσα θα πληρωνες για να βγεις για φαγητο με εκδιδομενη?![]()
εγώ έχω λεφτα και τα δίνω όπου θέλω και όσα θέλω, γιατι δουλευώ, δεν περιμένω απο την κάρτα σίτισης για να φάω!!!
Και φυσικα δεν έχω την καρμοιρια να μην μπορώ να κερασω μια ωραία κοπέλα, τσιφούτη...!!!
Αγαπούλης είμαι!!! αλλα δεν είμαι κομπλεξικός ανεγκέφαλος χασομερής που του φταινε όλα επειδή είμαι αχρηστος!!!
Πότε κέρασες τελευταία φορά κοπέλα σε εστιατόριο? Παραπάνω από πιτογυρο, που είναι του λαου, δεν σε κόβω...
Αν δεν ήσουν αριστερούλης του "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" θα καταλάβαινες τι εννοω...
με την ίδια νοοτροπια σε λίγο καιρό θα αρχίσεις να κατηγορείς και τα hotelια για τις ακριβές χρεώσεις...
και τέλος,
εσυ δεν ειχες πει οτι δεν θα ξανασχοληθεις μαζι μου ΚΟΥ-ΜΟΥΝΙ???
Φίλος το γάμησες και ψόφησε!!!!
μπαγλαμαδακο, παραληρεις...χαλαρωσε...εγώ έχω λεφτα και τα δίνω όπου θέλω και όσα θέλω, γιατι δουλευώ, δεν περιμένω απο την κάρτα σίτισης για να φάω!!!
Και φυσικα δεν έχω την καρμοιρια να μην μπορώ να κερασω μια ωραία κοπέλα, τσιφούτη...!!!
Αγαπούλης είμαι!!! αλλα δεν είμαι κομπλεξικός ανεγκέφαλος χασομερής που του φταινε όλα επειδή είμαι αχρηστος!!!
Πότε κέρασες τελευταία φορά κοπέλα σε εστιατόριο? Παραπάνω από πιτογυρο, που είναι του λαου, δεν σε κόβω...
Αν δεν ήσουν αριστερούλης του "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" θα καταλάβαινες τι εννοω...
με την ίδια νοοτροπια σε λίγο καιρό θα αρχίσεις να κατηγορείς και τα hotelια για τις ακριβές χρεώσεις...
και τέλος,
εσυ δεν ειχες πει οτι δεν θα ξανασχοληθεις μαζι μου ΚΟΥ-ΜΟΥΝΙ???
ζηλευει τον τυπο που πηγε την πουτανα σε ρομαντικο δειπνο...
Μην χάσουμε και τα αυτονόητα...... respectΈτερον, εκάτερον κ. Ζέλιγκα.
Το ότι υπάρχουν προσκυνομουνάκηδες που παράγουν κακομαθημένες πουτάνες (και μη) τύπου Β, είναι γεγονός.-
Το ότι έχουν άδικό οι εκδιδόμενες που αποκαλούν θρασύτατους αυτούς που θέλουν να της πηδήξουν, έχουν.-
Μην χάσουμε και τα αυτονόητα μέσα σε όλη αυτή την τρέλα που μας περικυκλώνει...
καλως τον κι ας αργησες!!!Εγώ είμαι ο "τύπος" ρε μάγκα, πες το τι ακριβώς σε ενόχλησε;
Πίσω από αυτό που εσύ ονομάζεις πουτάνα - και η άλλη πριν που σπουδάζει και ιατρική τρομάρα της - την ονόμασε τρύπα, δεν υπάρχει ένα κορίτσι, ένας άνθρωπος;
Τι διάολο έχετε πάθει; Τι σας πειράζει η δεσποινίς και ασχολήστε μέρα νύχτα μαζί της;![]()
θα σου λεγα τι γαμαω τσαμπα αλλα εχε χαρηKου-μουνι, περίμενε την ανακατανομή πλούτου για να γαμησεις...
Για καλό και για κακό, φύλαξε και κανένα κονσερβοκουτι...
![]()
![]()
![]()
Εγώ είμαι ο "τύπος" ρε μάγκα, πες το τι ακριβώς σε ενόχλησε;
Πίσω από αυτό που εσύ ονομάζεις πουτάνα - και η άλλη πριν που σπουδάζει και ιατρική τρομάρα της - την ονόμασε τρύπα, δεν υπάρχει ένα κορίτσι, ένας άνθρωπος;
Τι διάολο έχετε πάθει; Τι σας πειράζει η δεσποινίς και ασχολήστε μέρα νύχτα μαζί της;![]()