Δώσε κ αλλα μνημόνια Σόιμπλε στον Αλέξη να τα υπογράψει
Με τόσους χαζους που δίνουν 250 ευρω την ωρα για Βερόν , ο Αλέξης θα ειναι ο πρωθυπουργός μας για αλλα 16 χρονια
Καλώς τον

Δώσε κ αλλα μνημόνια Σόιμπλε στον Αλέξη να τα υπογράψει
Με τόσους χαζους που δίνουν 250 ευρω την ωρα για Βερόν , ο Αλέξης θα ειναι ο πρωθυπουργός μας για αλλα 16 χρονια
τυπε μπορει να την πληρώνουν και με επιταγές σωρα όμως!
Φανταζομαι οτι χαζους χαραχτηριζεις και οσουςΔώσε κ αλλα μνημόνια Σόιμπλε στον Αλέξη να τα υπογράψει
Ναι αλλα με αυτήν ασχολείσαι
![]()
![]()
Deviliasmene το νικνέημ ήταν εμπνευση αφοτου βγηκες ραντεβού με την βερονικα και τσέκαρες τον τραπεζικο σου λογαριασμο?![]()
![]()
έλα τώραααααα μεταξύ μας;εγω δε πληρωνομαι ουτε υπηρεσιες προσφερω
ρε και εγω 250 ευρω εδωσα αλλα θεωρω τον εαυτο μου εξυπνο
τι κανω λαθος ?
πιστευω εχει να κανει με την οικονομικη ανεση του καθενος παρα θεμα βλακειας εξυπναδας
Γιατί να μην ασχολείται, εσένα τι σε κοφτεί? φοβασαι μην σου βάλει κοφτή...και κόψει την δουλιτσα?
δεν σε βρισκω σωστο ψευτρακο!να κανεις αντιγραφη ολο το κυμενοχωρις να κοβεις!
οι χαζοι είναι όι Αριστερούληδες που ψηφισαν Αλεξη και έχουν λάβαρο το "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"!!!Δώσε κ αλλα μνημόνια Σόιμπλε στον Αλέξη να τα υπογράψει
εγω δε πληρωνομαι κυριε δαιμονισμενε ουτε υπηρεσιες προσφερω
έλα τώραααααα μεταξύ μας;
![]()
![]()
Εχεις γραψει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και απο αυτους που την εχουν συναντησει![]()
![]()
τυπε πιο έξυπνος θα ησουν αμα την πλήρωνες με ομολογο σώρα όμωςθα πηγαινε μετα να της το εξαργυρώσει αυτος. 600 δις εχει τι είναι 250 ευρώ.
μέχρι που το εραψε με πετονιά!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν κάθομαι να με γαμήσουν πατσαβουρες!σε γαμησα και δε το ξερω??? ποσα παιρνεις εσυ??μεχρι 100 τα σκαω παραπανω δε θα σου δωκω
Εχεις γραψει 2 κριτικες για στριπτιτζαδικαε και????χρεωνεται και αυτο ρε μαγκα?