Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 17.330
- Πόντοι
- 2.606
ξεκίνησε από πρωί και το έχει σκίσει μιλάμε χιόνι όχι αστεία
σας ζηλεύουμε...
ξεκίνησε από πρωί και το έχει σκίσει μιλάμε χιόνι όχι αστεία
Όχι άλλο, όχι άλλο, όχι αλλλλοοοοοοοοοοοοοοοοο![]()
![]()
Θέλω να βάψω μαλλί κι έχει αποκλειστεί η κομμώτρια μου. Μεγάλο θέμα. Να σκάσω είμαι.θες να πας στην δουλειά ε???![]()
Εχω προ διετίας κάνει το ίδιο με την καυτή, αλλά λόγω μεγάλου θράσους, μετά πήγα και για ψώνια. Προπαραμονή Πρωτοχρονιάς. Οι άνθρωποι με κοιταζαν λες και ήμουν καθυστερημένη και εγώ τους κοίταζα επιθετικά γιατί φοβόμουν μη με πατήσουν και μου τα χαλάσουνείναι πολύ σικ να βγαίνεις με χιόνι κ σαγιονάρες στη σελανικ αχαχαχαχαχαχα
δεν είχα γεννηθεί που να ξέρωΧριστούγεννα 1988 style;;
χεχε πιάνει το επιθετικον ύφοςΕχω προ διετίας κάνει το ίδιο με την καυτή, αλλά λόγω μεγάλου θράσους, μετά πήγα και για ψώνια. Προπαραμονή Πρωτοχρονιάς. Οι άνθρωποι με κοιταζαν λες και ήμουν καθυστερημένη και εγώ τους κοίταζα επιθετικά γιατί φοβόμουν μη με πατήσουν και μου τα χαλάσουν![]()
![]()
Εγινα που έγινα νούμερο, να είχα και χάλια νύχια, πήγαινε πολύ ;)χεχε πιάνει το επιθετικον ύφος
Εχω προ διετίας κάνει το ίδιο με την καυτή, αλλά λόγω μεγάλου θράσους, μετά πήγα και για ψώνια. Προπαραμονή Πρωτοχρονιάς. Οι άνθρωποι με κοιταζαν λες και ήμουν καθυστερημένη και εγώ τους κοίταζα επιθετικά γιατί φοβόμουν μη με πατήσουν και μου τα χαλάσουν![]()
![]()
αχαχαχαχαχ. Αν με πατούσαν κάπου θα βρισκα κι ένα μαχαίρι. Αν και τα πόδια μου είχαν γίνει μωβ, μπορεί και να μην το νιωθαμισόκλειστα μάτια και μαχαίρι?![]()
Εχω προ διετίας κάνει το ίδιο με την καυτή, αλλά λόγω μεγάλου θράσους, μετά πήγα και για ψώνια. Προπαραμονή Πρωτοχρονιάς. Οι άνθρωποι με κοιταζαν λες και ήμουν καθυστερημένη και εγώ τους κοίταζα επιθετικά γιατί φοβόμουν μη με πατήσουν και μου τα χαλάσουν![]()
![]()
Τώρα έχουμε 7 μέλη και 5 επισκέπτες. Το ότι βρίσκουν ενδιαφέρον το πεντικιούρ στο μπου, είναι ένας από τους λόγους που είναι μαγικό.2 επισκέπτες και ο 1 είναι ο γάτος μου...![]()
Τώρα έχουμε 7 μέλη και 5 επισκέπτες. Το ότι βρίσκουν ενδιαφέρον το πεντικιούρ στο μπου, είναι ένας από τους λόγους που είναι μαγικό.![]()
ο γάτος μου πάντως παρακολουθεί με ενδιαφέρον!
και κάποια νικ, πάει στην οθόνη και τα μυρίζει...![]()
αχαχαχχαχααχχα. Γνήσιο αρσενικόο γάτος μου πάντως παρακολουθεί με ενδιαφέρον!
και κάποια νικ, πάει στην οθόνη και τα μυρίζει...![]()
Έχεις επιρροές στους τρόπους από Ράο. Να προσέχεις μη σε κολλήσει εν γένειΞέρεις που!![]()
![]()
![]()
![]()