Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρε οι Γερμανοι στον τριτο παγκοσμιο πολεμο πηγενοφερναν τις πουτανες στα μετωπα για να γαμανε οι φανταροι ασε που αποια χωρα καταλαμβανανε την γεμιζανε μπουρδελα.Ρε οι ανθρωποι σε αυτα ειναι 200χρονια μπροστα.
οντως πολλα χρονια μπροστα αφου τριτος παγκοσμιος πολεμος δεν εχει γινει ακομα.

Αγαπητοί Συναγωνιστές και συνγαμισάτορες...
Επιστρέψαμε απο Γερμανία .. έκθεση γαμάτη και επίσκεψη στο paradise παράδεισος αλλιώς της Φρανκφούρτης. Πρώτη φορά σε FKK πρώτη φορά και κατά την γνώμη μου όλα τα άλλα είναι τρίχες. Οι άνθρωποι ξέρουν τι φτιάξανε. Μου την έδωσε το γεγονός ότι μέσα ήμασταν 50% Έλληνες και ότι κατά μέσω όρο άφηνε ο καθένας πάνω απο 200 Ευρωπουλάκια .... Άλλος ένας τρόπος απώλειας συναλλάγματος σάν το καζίνο των Σκοπίων. Εδώ βέβαια τα λαμόγια απαγορεύουν τέτοια κλάμπ. Η εκκλησία σου λέει δεν θέλει γιατί είναι τόποι κολάσεως λές και οι ίδιοι δεν είναι κολασμένοι (βλέπε καμώματα Βατοπεδίου). Τέλος πάντων σε όσους διαβάζουν και δεν έχουν πάει FKK να ξέρουν ότι χάνουν. Κοστίζει αλλά αξίζει συνάδελφοι .. και σε όσους ήταν εκεί αυτές τις μέρες με τις υγείες μάγγες να 'μαστε καλά να ξαναπάμε....
Νίκος (ο οποίος και εκεί χτύπησε λοκό όπως πάντα (ΦΚΡ)).....
συχγαρητηρια αδερφε εδω στην ελλαδα αυτα ουτε σε 100 χρονια δεν θα ερθουν οι γερμανια ειναι μες στις τοπ 3 χωρες που εχουν προχωρησει τοσο πολυ σε αυτα τα θεματα RESPECTΑγαπητέ Φίλε, FKK σημαίνει κάτι σαν Freizeit Korper και μαλακίες.. Με λίγα λόγια είναι κέντρα γυμνισμού τα οποία όμως είναι μπουρδέλα αλλά όχι όμως μόνο μπουρδέλα. Δηλαδή δεν πάς μόνο για σέξ. Έχει σάουνες, χαμάμ, φαγητό, πισίνες και εάν θές έχει σκέτο μασάς απο επαγγελματία ή ερωτικό απο της γκόμενες και έχει βέβαια και σέξ (ότι γουστάρεις). Μόνο που ισχύει ότι ΄γουστάρεις το πληρώνεις. Έχει τα δωματιάκια και πάρα μα πάρα πολλές γκόμενες. Ότι κάνεις κέφι απο χρώμα και ράτσα και βέβαια για όλα τα γούστα. Για να τα βρείς μπές στο google και ψάξε FKK και το όνομα της πόλης που θές. Έχει παντού στην Γερμανία αλλά λίγα είναι τα καλά. Την άλλη φορά θα ΄πάω OASE. Το οποίο επίσης πρέπει να είναι απίστευτη φάση.
Α΄ ρε βγάλτεμε πρωθυπουργό 'έστω και κατά λάθος μια φορά σε αυτή τη χώρα για μια εβδομάδα και εάν ξαναδεί άλλος πρωθυπουργία ξανά να με χέσει με αυτά που έχω σκοπό να κάνω.....
Φεύγει τζάμπα συνάλλαγμα απο την χωρούλαμας γιατί μας κυβερνάνε κοιμισμένοι....και αδερφές....
FKK σημαίνει Freikörperkultur. Δηλαδή κάτι σαν ελευθεριάζουσα σωματική κουλτούρα.
Γνωστοί "κακεντρεχείς" του forum θα σπεύσουν να το παρερμηνεύσουν ως ακόμα άλλον έναν τρόπο να πεις μπουρδέλο. ¨Οχι όμως.
Για του λόγου το αληθές να σας θυμίσω πως είχαν πετύχει τον Νταράλα της Γηραιάς Αλβιόνης (aka Sting) να εξέρχεται από έναν τέτοιον οίκο ().
Δεν μπορεί να είναι τόσο κακό και να το επισκέπτεται ο δημιουργός του άσματος Roxanne και ο Σωτήρ των Δασών του Αμαζονίου.
Θα το έλεγα μάλλον ως μία πιο αγοραία συνέχεια του Ναζιστικού πειράματος (εμπνεύσεως Heinrich Himmler) εν ονόματι Lebensborn (πηγή της ζωής)μεταξύ 1935-1945. Στις πολυάριθμες εγκαταστάσεις Lebensborn, εθνικά "καθαρές" Γερμανίδες είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν αντιστοίχως "καθαρούς" 'Αριους και να προχωρήσουν στην αναπαραγωγή της Υπερφυλής (με πολλά oh ja,ja,ja όπως αρμόζει σε κάθε γερμανική τσόντα που σέβεται τον εαυτό της). Τα τέκνα του κρατικού έρωτα (?) ανατρέφονταν υπό την αιγίδα των SS προκειμένου να ανταπεξέρθει η Γερμανία στην λειψανδρία του Β Παγκοσμίου.Κοινώς "γαμάτε γιατί χανόμαστε" θεωρία & πράξη.
Σε μία κίνηση που θα έβρισκε σύμφωνο και τον φίλο μου stabbit, ο Himmler στράφηκε αργότερα και σε αλλοδαπές (κυρίως Πολωνέζες στυλ Ewa Sonnet) των οποίων τον καρπό με γερμανό SS ή πολίτη της χώρας υπό κατοχή απήγαγε, μετέφερε σε κέντρα Lebensborn κι αργότερα σε άτεκνες Γερμανικές οικογένειες.Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του περιοδικού OPEN αναφέρουν πως αυτά τα τέκνα όταν μεγάλωσαν δημιούργησαν τα FKK για να εκτονώσουν το ψυχολογικό απωθημένο της αρπαγής τους και του διακομισμού τους μέσω κρατικών bourdelon.de! Ελπίζω να βοήθησα...
Σωστός!!!!
Με δύο παρατηρήσεις:
1) Το Relax τεχνικά δεν είναι FKK αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια

και
2) Κυριώτερον:
Ρε Σαίξπηρ αυτή την Αριάννα πολύ θα ήθελα να την ξεκωλιάσω ακόμη και τώρα. Το έχω εξηγήσει και σε κάποιο άλλο thread αυτό.
Μήπως έχεις καμιά ιδέα που θα μπορούσε να βοηθήσει;
Ελπίζω να εννοείς την Arianna από το γραφείο Μισέλ κι όχι την Arianna Huffington (born Arianna Stassinopoulos)...
Ίσως βοηθήσει ένα σοννέτο μου
Αλλά- τι- να -πεις
για το μουνί της αλληνής
Αριάννα - Αριάννα
καν της πούτσας μου τα πλάνα