Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 240 άτομα (15 μέλη και 225 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Μηνύματα
14.518
Κριτικές
64
Like
5.076
Πόντοι
7.786
υπαρχουν αλλοι που εχουν  πει και  μπαρουφες για  κοριτσια     
 

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.951
Κριτικές
76
Like
9.417
Πόντοι
8.826
Σωστα!
Τωρα δεν εργαζεται εινςι στην πατριδα της ( η καρλα- καυλα)

Αχ βρε Κάρλα.....αισθητή η απουσία σου....αυτό το κορίτσι,όσο γραφικό και αν ήταν...έβγαζε όντως καύλες στα ενδότερα...έχει φανατικούς θαυμαστές.
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Για τον φίλο που ψάχνει την Λορεντάνα από Λιοσίων 73α θα τη βρει πλέον στην γερμανική στουντιοαλυσίδα:

 
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Μηνύματα
14.518
Κριτικές
64
Like
5.076
Πόντοι
7.786
η απολυτη παρανοια  οτι παιρνω  20 ευρα  το  τερματισανε  ομως     
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.192
Κριτικές
496
Like
62.619
Πόντοι
39.662
να παει ο νταγκερ Ρουθ να δωσει 20ρικο στην ελενη να την ψαρέψει  :2funny:
:jerking:  :uglystupid:
 

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Μηνύματα
649
Like
44
Πόντοι
6
Θελω να μεινω να πουμε ολιγον στην επιστροφη της Φωτεινης της αλογας απο Διδυμου 27.

Επιβεβαιωνω την αποψη ενος συναγωνιστη απο προηγουμενη αναρτηση για τη μοσχομυρωδατη μουναρα της.

Η Φωτεινη συνδυαζει αυτη τη στιγμη την εμφανιση μουναρας αλογας με gfe. Λιγο σπανιο. Ελπιζω να συνεχισει να μας εκπλησσει ευχαριστα και να μην παρει γρηγορα μεταγραφη για στουντιο.

 

Don Aristippo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Μηνύματα
8.960
Like
12
Πόντοι
66
Θελω να μεινω να πουμε ολιγον στην επιστροφη της Φωτεινης της αλογας απο Διδυμου 27.

Επιβεβαιωνω την αποψη ενος συναγωνιστη απο προηγουμενη αναρτηση για τη μοσχομυρωδατη μουναρα της.

Η Φωτεινη συνδυαζει αυτη τη στιγμη την εμφανιση μουναρας αλογας με gfe. Λιγο σπανιο. Ελπιζω να συνεχισει να μας εκπλησσει ευχαριστα και να μην παρει γρηγορα μεταγραφη για στουντιο.

Το ίδιο και σήμερα, όπως και στις προηγούμενες συναντήσεις, διαπίστωσα πόσο εύγευστη και καθαρή είναι αυτή η κοπέλα. Η συμμετοχή της στο σεξ είναι εξαιρετική, σε όλες τις στάσεις.
 

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Μηνύματα
360
Like
381
Πόντοι
21
Μιας και αναφέρθηκε η Πωλίνα από Καλύμνου λίγες σελίδες πριν,ξέρει κανείς αν τα παίρνει στο πρόσωπο;
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Καλησπέρα σας συναγωνιστές!
Ενημέρωση άπο την απογευματινή βάρδια.
Ξεκίνημα απο το Φυλής 109Β όπου δυστυχώς δεν εργαζόταν ούτε η Ζάνα αλλά ούτε και η Ντανιέλα.Στην θέση τους ήταν η Ξένια,κοπέλα κοντή,ελαφρώς γεμάτη,με μαλλιά ξανθά κοντά.Αδιάφορη.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Φυλής 109Α στον όροφο ήταν σε ντουέτο η Άντζελα,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και μακριά ξανθά μαλλιά και η Πάολα,ελαφρώς γεμάτη,με μαλλιά μακριά ξανθά.Σε φουλ πρόγραμμα αμφότερες.
Τα μαγαζιά στο κτίριο Πιπίνου και Φυλής 136 κλειστά.
Στο Φυλής 134 στο υπόγειο ήταν η Χριστίνα,κοπέλα κανονικών κιλών με μακριά ξανθά μαλλιά.Μέτριας εμφανίσεως σε στυλ που παραπέμπει σε Μεταξουργείο.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 134 στο ισόγειο κλασσικά η Άννα, εργάζεται χρόνια στο μαγαζί.Κανονικών κιλών με μαύρα μακριά μαλλιά.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 134 στον όροφο κλασσικά η Κατερίνα σε κανονικό πρόγραμμα.Λεπτή,ψηλή,με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα πάνω.
Στο Φυλής 71 στο ισόγειο κλασσικά η Μαίρη.Κοπέλα κανονικών κιλών,με μαύρα μακριά μαλλια και κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 71 στον όροφο ήταν η Κρίστα ή Χριστίνα ή Χρύσα λεπτή κοπέλα,με καστανοκόκκινα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Όμορφη κοπέλα δυστυχώς με απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο ήταν η Βίκη απο το Φυλής 71 όροφος.Κοπέλα γεματούλα με καστανά μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Σε γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 69 στον όροφο ήταν η Τζούλια κλασσικά.
Στο Φυλής 86 στο ισόγειο ήταν η Ειρήνη απο τον όροφο.Κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Πρωκτικό.
Στο Φυλής 84 στον όροφο ήταν σε ντουέτο η Λώρα,λεπτή,με μακριά καστανόξανθα μαλλιά και μία δεύτερη κοπέλα,ψηλότερη,λεπτή και και αυτή με μακριά καστανόξανθα μαλλιά και ανοιχτούς οφθαλμούς. Κανονικό πρόγραμμα αμφότερες.
Στο Φυλής 65 στον όροφο ήταν η Εμμανουέλα,λεπτή,αθίγγανη με μακριά μαύρα μαλλιά σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 59 στο ισόγειο ήταν η καινούρια Νικόλ πρέπει να την λένε.Κοπέλα λεπτή,με καστανά μαλλιά κατσαρά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους της, προσωπάκι αρκετά καβλωτικό.Καλά Ελληνικά.Σπέσιαλ τσιμπούκι. Ο όροφος κλειστός.
Στο Φυλής 66Δ ήταν η Λίζα η οποία είχε ξεκινήσει το καλοκαίρι να εργάζεται στο Φυλής 40. Ψηλή,κανονικών κιλών με βυζάρες και μακριά μαύρα μαλλιά.Σε γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό στο σώμα.
Στο Φωκαίας 17 στο ισόγειο η Μαρία,κοπέλα κανονικών κιλών με όμορφα πιασίματα και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό στο σώμα της.
Στο Διδύμου 16 σε ντουέτο οι ώριμες Βικτώρια και Μόνικα. Η Βικτώρια λεπτή,με καρέ ξανθά μαλλιά και η Μόνικα με πιασίματα και κοντά ξανθά μαλλιά.Σε γυμνό τσιμπούκι αμφότερες.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο κλασσικά η Βαλεντίνα,κανονικών κιλών με καστανόξανθά σγουρά μαλλιά.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Διδύμου 20 στο ισόγειο ήταν το γνωστό δίδυμο της Πωλίνας και της Γιάννας.Αποφάσισα σήμερα να δοκιμάσω και την Γιάννα. Το πρόγραμμα των κοριτσιών είναι γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο σώμα τους. Να πω για την Γιάννα ότι ήταν μία μετριοκαλή συνεύρεση.Με κάλυψε μερικώς.Λεπτομέρειες εντός ολίγου. Η Πωλίνα με μαλλιά καστανά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών και η Γιάννα κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μαύρα μακριά μαλλιά,στρογγυλοπρόσωπη.
Στο Διδυμου 27 ήταν η ώριμη Αλιόνα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και αυταρχικό.
Στο Αλκιβιάδου 16Α ήταν η ώριμη Πατρίτσια,με πιασιματάκια και κοντά καστανόξανθα μαλλιά.Σε φουλ πρόγραμμα.
Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν η μιλφ Ντιάνα απο Αλβανία.Με πιασίματα,κωλάρα,μαλλιά καστανά κατσαρά στο ύψος των ώμων της,πρόσωπο τραχύ.Σε φουλ πρόγραμμα.
Το Αλκιβιάδου 16Γ ήταν κλειστό.
Στο Κολωνού 45 στο μαγαζί με την δεξιά είσοδο απο τον δρόμο ήταν η Άννα.Δεν ήταν άλλη απο την γνωστή Γιασμίν.Αθίγγανη,κανονικών κιλών με μελαμψό δέρμα και μαύρα μακριά μαλλιά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 45 αριστερή εξώπορτα δεξιό μαγαζί κλειστό.Ευθεία στο βάθος του διαδρόμου η Ρωσόφωνη μιλφ Ναταλία απο το Κολωνού 53.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε γυμνό τσιμπούκι.
Στο Κολωνού 27 στο ισόγειο η Στεφανία.Αθίγγανη, κανονικών κιλών με πιασιματάκια,δέρμα αρκετά μελαμψό,μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Τέλος στο Κολωνού 27 στον όροφο πέρασα κλασσικά σούπερ με την Ρωσόφωνη Φωτεινή. Μιλφ,κοντή,λεπτή,με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Αυτά τα ολίγα.
Καλό Σαββατοκύριακο πλέον παίδες !


 

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Μηνύματα
917
Like
671
Πόντοι
86

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Μηνύματα
468
Κριτικές
4
Like
111
Πόντοι
1
Τέλος στο Κολωνού 27 στον όροφο πέρασα κλασσικά σούπερ με την Ρωσόφωνη Φωτεινή. Μιλφ,κοντή,λεπτή,με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι
Την πήρες πρίν τις 23.0 καθηγητά ή μετά???
 

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Μηνύματα
336
Like
155
Πόντοι
1
ξερει κανεις εαν η τανια η τατιανα απο ιασωνος 46 αριστερα η ρωσιδα ξανθια μιλφ ειναι ακομα εκει.μου ειχε πει οτι θα εφευγε απο εκει.εαν οντως εφυγε κ που εχει παει thanks
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Καλησπερίζω κι εγώ με τη σειρά μου, κι εύχομαι καλή χρονιά σε όλους... αλλά ειδικά στους μεγάλους, γνήσιους ενημερωτές, δηλαδή στον Προφέσσορα και στον Σμύρνη.
Ανταποδίδώ τις ευχές Φανούρη.Καλή Χρονιά να έχεις!
 

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Μηνύματα
1.242
Κριτικές
3
Like
1.068
Πόντοι
216
..καλημέρα σε όλους..χθεσινή βολτίτσα στην πρωινή βάρδια και κατάθεση στο πρώτο πορνοσπιτάκι που μπήκα..Ιωαννίνων 5 όπου και εμφανιζόταν μια στρουμπουλή αλλά καλοστεκούμενη μιλφ ονόματι Άντζελα και η Υβόν με την οποία και πέρασα..ψηλή 40άρα+ με πιανούμενο κορμί σφιχτό,πρόστυχο πρόσωπο και βλέμμα πόρνο,ωραίο γεμάτο στήθος,ποδάρες και απίστευτα λεία επιδερμίδα..ξεκίνησε με χάδια και λάγνα αισθησιακά φιλιά παντού και για ώρα..πέρασμα σκουφιού και βαθιά αργή πίπα με ταυτόχρονο ακούραστο καραμέλωμα αρχιδιώνε..ωραίο τίμιο στήσιμο στα τέσσερα και ξεμούνιασμα χωρίς μα και μου..έτσι και τέλειωσα με το πορνοδάχτυλό μου χωμένο στο στόμα της και την Υβόν να το πιπιλάει με μανία..πολλή καλή συνεύρεση σε πεντακάθαρο δωμάτιο με σφραγισμένες παντούφλες και πετσετούλα και ζεστό νερό στη ντουζιέρα..ένα με ''χάλασε'' μόνο,όταν σε ερώτησή μου αν γλύφει το βιριβή ακαπέλα,η Υβόν μου είπε ''ναι μωρό μου με 10 ευρώ συν''..αυτά από μένα μάγκες,ως μια μικρή προσπάθεια ενημέρωσης εδώ που άλλοι χύνουν τόνους μελανιού και λιώνουν πορνοπάπουτσα [πάντως όποτε κατεβαίνω,ενημερώνω]..τα σέβη μου..
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.059
Κριτικές
52
Like
16.761
Πόντοι
10.686
Στο τελείωμα της πρωινής βόλτας και μη βρίσκοντας αυτές που έψαχνα,πέτυχα τη μιλφογκίλφ Μαργαρίτα στο Ιάσονος 2 πάνω,τελευταία μέρα στη δουλειά,στις 15 Μαρτίου θα επιστρέψει,όπως πάντα τα έδωσε όλα μέσα!Στο πόστο θα παραμείνει η επίσης Ρωσίδα Κατερίνα.
Σε μερικά άλλα που είδα:
Κολωνού 47 πάνω η Ασιάτισσα Ρόζα,κάτω η Βαλέρια η αδελφή της Ιωάννας που είδα στο Δεληγιώργη 39.
Κολωνού 45 αριστερά στο βάθος μια μάλλον καινούρια Βίκυ,ψηλή νταρντανογκόμενα από Μολδαβία,με ακά και "69".
Ιάσονος 19 κάτω η Μόνικα-οδοντογλυφίδα που ξεκίνησε στο Κολωνού 27.
Ιάσονος 20 αριστερά η Αλίσια,μια νεαρή άβυζη λεπτή ξανθιά με "69".
Ιάσονος 31 στο νέο η Ελένη "Πετράκη" και η νταρντανοτσιγγάνα Κλαούντια.
Λεωνίδου 28 πάνω η Λώρη πρώην Μαρία η "Τσέχα",κανονικό κορμί με ωραία κωλάρα!
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom