Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ωραια αντε και σου δινει τον αριθμο του τηλεφωνου της μετα θα πρεπει να στειλεις μηνυμα και αν σε εκκρινει με τα δικα της δεδομενα και κριτηρια εχει καλως διαφορετικα αντε γεια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

παμε στοιχημα και να στο δωσουν ΔΕΝ θα γαμησεις?Θα μοιραστει κανεις αγωνιστης το τηλ της Λιζας παρακαλω?
παμε στοιχημα και να στο δωσουν ΔΕΝ θα γαμησεις?
Επιβεβαιώνω γιατι και γω ετσι εμεινα με το πουλί στο χέριπαμε στοιχημα και να στο δωσουν ΔΕΝ θα γαμησεις?
σιγουρακι αυτο ρε μαν
γιατι βρε συ??
σιγουρακι αυτο ρε μαν
εφαγες κ δω γιγαντα??![]()
Προφανως ο χαρακτηρισμος τσουλιτσα του φιλου britania δεν πηγαινε στη liza που εχει απολυτως σωστη και αξιοπρεπη μεχρι τωρα παρουσια στο forum.
[...]

Περνάς απο συνέντευξη και μετά αποφασίζει τριμελής επιτροπηΠως την βρισκοθμε δλδ? Ειναι για επιλεκτους?
Τα παντα θελει ξεκιναμε: αφμ ,αμκα, αριθμο ταυτοτητος, εκκαθαριστικο, πιστοποιητικο γεννησεως κλπΜη μου πειτε ρε guys οτι θελει να της στειλεις και προφιλ στο facebook? Ειμαι rookie και δεν ξερω αν ειναι συνηθισμενο αλλα το συναντησα και της ειπα αντε γεια!...

Τα παντα θελει ξεκιναμε: αφμ ,αμκα, αριθμο ταυτοτητος, εκκαθαριστικο, πιστοποιητικο γεννησεως κλπ
![]()
![]()
Οχι ρε φιλε τι να θελει ελεγχει απλα το nickname που εχεις στο bou και αν της κανει οκ
μπορειτε να μου στειλετε π.μ το τηλ της ...το ειχα κ το εχασαΤα παντα θελει ξεκιναμε: αφμ ,αμκα, αριθμο ταυτοτητος, εκκαθαριστικο, πιστοποιητικο γεννησεως κλπ
![]()
![]()
Οχι ρε φιλε τι να θελει ελεγχει απλα το nickname που εχεις στο bou και αν της κανει οκ
Καλησπερα,καλη χρονια σε ολους και χρονια πολλα.Ρε παιδια ποιος ειναι οτροπος να επικοινωνησω με τη liza δε μπορω να βρω κατι σχετικο,.καποιοι λεγανε για ενα email που και αυτο δε μπορω να βρωβρω.τη βοηθεια σας pls