erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
και κάτι -16 είδα κ σκέφτομαι να μην βγω από το σπίτι αχαχαχαχαχαχαΝαι ... και μεγάλη χιονόπτωση από Πέμπτη βράδυ ...
Ιδανικός καιρός γι΄ αυτούς που θα ταξιδέψουν ...
και κάτι -16 είδα κ σκέφτομαι να μην βγω από το σπίτι αχαχαχαχαχαχαΝαι ... και μεγάλη χιονόπτωση από Πέμπτη βράδυ ...
Ιδανικός καιρός γι΄ αυτούς που θα ταξιδέψουν ...
Καλησπέρα σας!
και κάτι -16 είδα κ σκέφτομαι να μην βγω από το σπίτι αχαχαχαχαχαχα
καλή χρονιά!!! Να είσαι δυνατός και χαρούμενος!!Έρη! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Επιτέλους σε πέτυχα! Μόνο σε εσενα δεν τα είχα πει!![]()
feels like -18-4 με -13 δίνουν για Θεσσαλονίκη την Παρασκευή ...
Βορειότερα ακόμη χειρότερα..
Είμαι φτωχουλα οποίος με θέλει θα με πάρει με το βρακι μου.Eρη....
;;
Είμαι φτωχουλα οποίος με θέλει θα με πάρει με το βρακι μου.
Ο Πατέρας μου, μου είχε πει από μικρός που ήμουνα ότι όποια διαλέξεις γιέ μου, φέρτην μόνο με το βρακί της! ΕΓΩ θα την ντύσω! Σας κάνουμε;Είμαι φτωχουλα οποίος με θέλει θα με πάρει με το βρακι μου.
Ο Πατέρας μου, μου είχε πει από μικρός που ήμουνα ότι όποια διαλέξεις γιέ μου, φέρτην μόνο με το βρακί της! ΕΓΩ θα την ντύσω! Σας κάνουμε;
Ο Πατέρας μου, μου είχε πει από μικρός που ήμουνα ότι όποια διαλέξεις γιέ μου, φέρτην μόνο με το βρακί της! ΕΓΩ θα την ντύσω! Σας κάνουμε;
Όχι. Πάντα έτσι έλεγε. ήτανε (για τη ακρίβεια νόμιζε) ότι ήτανε παραλής. Αλλά έτσι μου έλεγε!Μήπως σας είπε "φέρε προίκα" και εσείς ακούσατε "φέρε τρύπα";![]()
Καλή χρονιά και ό,τι επιθυμείς!καλη χρονια παιδια