lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Δεν την λέω στον παίδαρο. Σε σένα τη λέω, το μελάτομην προσπαθεις ματαια να την πεις στον παιδαρο...εισαι πολυ κατωτερη απο τα στανταρ μου που ουτε στην μαπα σου δεν θα τα ριχνα...
Δεν την λέω στον παίδαρο. Σε σένα τη λέω, το μελάτομην προσπαθεις ματαια να την πεις στον παιδαρο...εισαι πολυ κατωτερη απο τα στανταρ μου που ουτε στην μαπα σου δεν θα τα ριχνα...
Το θέμα είναι φίλε μου να βρίσκεις το στόχο. Αν πηγαίνεις μόνο δεξιά κι αριστερά, δε γίνεται δουλίτσα![]()
σαρανταρα ερχομαι Θεσσαλονίκη την επομενη εβδομαδα για μία δουλειά...αχαχαχα....επιτελους θα φαμε και σκολατενιες ελιτσες .....
σαρανταρα ερχομαι Θεσσαλονίκη την επομενη εβδομαδα για μία δουλειά...
Θα μπορεσουμε να συναντηθούμε;
Αν τους ξεφευγες δεν τρεχει τιποτα.στο γυμνασιο πηγαινα πισω απο τα γκομενακια στο διαλειμα και τους επιανα τον κωλο και μετα ετρεχα.
Γνωμη σου.
χαθηκαμεΑν τους ξεφευγες δεν τρεχει τιποτα.
Αν σε προλαβαινανε και τις ετρωγες, ειχες προβλημα, θα πρεπει να το κοιταξεις![]()
Αν τους ξεφευγες δεν τρεχει τιποτα.
Αν σε προλαβαινανε και τις ετρωγες, ειχες προβλημα, θα πρεπει να το κοιταξεις![]()

Εδω θαμαστε και το καινουργιο χρονοχαθηκαμε

Καλώς το κωλογεράκι. Χρόνια πολλάΑν τους ξεφευγες δεν τρεχει τιποτα.

στην ηλικια σου δεν ειναι σοφο να κανεις μακροπροθεσμα σχεδιαΕδω θαμαστε και το καινουργιο χρονο![]()

καλησπέρα <<παιδια>>.
Αν τους ξεφευγες δεν τρεχει τιποτα.
χαθηκαμε
Καλησπέρα σας και χρόνια σας πολλά κ. Βενιαμίν.![]()