Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
FIONA ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 6944860781
Βάτραχε, κι αυτός από πίσω που τη γλύφει στο λαιμό ποιός είναι αν δεν είσαι εσύ ? :S
αν εισαι ενεργητικος και καινουριος στο αθλημα ειναι μαι καλη περιπτωση.FIONA ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 6944860781
μπορει ν κουραζω αλλη τησ αξιζει για ν ξερουν ν σεβονται
Τι έγινε και την ξανα-ποστάρεις?
για μενα αδιαφορη τελειωςγνωρίζετε αν αξίζει τα λεφτά της μιας και βρίσκεται ρόδο τώρα ευχαριστώ εκ των προτέρων
γνωρίζετε αν αξίζει τα λεφτά της μιας και βρίσκεται ρόδο τώρα ευχαριστώ εκ των προτέρων
Οι φωτογραφίες μου θυμίζουν μία που είχε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους (Κηφισίας, Πανόρμου) κι είχε το όνομα Εβίτα. Μιλάμε όμως για 10ετία σίγουρα. Είχε και τρέλα με υπολογιστές και ταινίες.γνωρίζετε αν αξίζει τα λεφτά της μιας και βρίσκεται ρόδο τώρα ευχαριστώ εκ των προτέρων
νομιζω υδια ειναιΟι φωτογραφίες μου θυμίζουν μία που είχε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους (Κηφισίας, Πανόρμου) κι είχε το όνομα Εβίτα. Μιλάμε όμως για 10ετία σίγουρα. Είχε και τρέλα με υπολογιστές και ταινίες.
Κι από τι θυμάμαι, τα είχε τα πιασίματά της τότε. Ηταν πολύ καλή, δεν βιαζόταν και είχε πολύ όμορφο πρόσωπο....H εβιτα ειναι. Οι φωτο ειναι πιο παλιες και απο την ακροπολη
Πλησιαζει τα 50. Τωρα ειναι πατησιων κοντα στην αγιου Μελετιου.
για αυτους που ξερουν
βαλτε στην αρχη τα ονοματα
να ψηφιζει ο κοσμος
ωστε να βγει η πιο ξεπετα
Οι φωτογραφίες μου θυμίζουν μία που είχε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους (Κηφισίας, Πανόρμου) κι είχε το όνομα Εβίτα. Μιλάμε όμως για 10ετία σίγουρα. Είχε και τρέλα με υπολογιστές και ταινίες.
Καλημερα κοσμε και καλο νεο ετος
Σας παραθετο τον απολυτο ορισμο της ξεπετας
Γνωστη και ως ντελλα
Συμφωνησαμε για 1 ωρα ραντεβου ενεργοπαθητικο χωρις βιασινες και κατι τετοια μου εψαλε..
Πηγα στον χωρο της μου πηρε μια βιαστικη αεροπιπα, γυρισε στα 4 να την γαμησω και μετα απο 15 λεπτα με εδιωξε για να ερθει ο επομενος..
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ