Μόνο ένα σχόλιο. Όσοι πράγματι παρακολουθούν αυτά που γράφω, γνωριζουν πως πλεόν η αφεντομουτσουνάρα μου προβαίνει σε αναλυτική κριτική στα πουτανοθρέντ μόνον όταν συντρέχουν οι παρακάτω λόγοι:
α) Όταν δεν υπάρχει καμία πληροφορία ή όταν κρίνω πως οι λιγοστές που υπάρχουν είναι λανθασμένες ή δεν επαρκούν.
β) Όταν έχει κάτι σημαντικό να σχολιάσει, όπως τότε που σχολίασα στο θρέντ της Αλίκης το ότι παίρνει πολύ ελαφρά το θέμα της προφύλαξης από τα σ.μ.ν, (και κάποιοι σαν και εσάς έσπευσαν και τότε να αμφισβητήσουν την επαφή μου μαζί της), όπως τότε που στο θρεντ της Βαλέρια σχολίασα την κόπωση της από τα πολλά ραντεβού καθώς και την κυκλοθυμική της συμπεριφορά (και που και πάλι κάποιοι σαν και εσάς έσπευσαν και τότε να αμφισβητήσουν την επαφή μου μαζί της) και όπως τότε που στο θρέντ της Χριστιάνας έγραφα ότι πρόκειται για παλαιά μας γνωστή ((και που για πολλοστή φορά κάποιοι σαν και εσάς έσπευσαν και τότε να αμφισβητήσουν και πάλι την επαφή μου μαζί της). Πλην όμως και τις τρείς φορές επαληθέυθηκαν πανηγυρικά και από πολλα και έγκριτα μέλη αυτά που έγραφα. Και τέλος
γ) Όταν μου απευθύνουν προσωπική ερώτηση.