Πω πω μια καυλα!!!! Αυτή η μουναρα ξερει να γαμιεται, να σε ευχαριστεί και σύγχρονος να το απολαμβάνει και αυτή!!!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πω πω μια καυλα!!!! Αυτή η μουναρα ξερει να γαμιεται, να σε ευχαριστεί και σύγχρονος να το απολαμβάνει και αυτή!!!
Γεια σου καυλα!!!!

καλησπερα κουκλαρα, πως εισαι?Καλησπέρα Ζουζούνια μού ομορφιές μου καύλες μού
Καλησπέραααααααα Ζουζούνια μού ομορφιές μού
Καλησπερα Αννουλα ... και Χρονια Πολλα για την ονομαστικη σου εορτη , ελπιζω να βρεθουμε καποια στιγμη διοτι εχω ακουσει πολυ καλα λογια απο ενα φιλο μας ....Καλησπέρα ομορφιές μου σας ευχαριστώ θερμά για τις τόσες πολλές όμορφες ευχές σάς εύχομαι να είστε όλη καλά ζουζούνακια μου αστέριαααααααα μού

Καλησπέρα κουκλαρα μου, λιγο αργα βεβαια αλλα χρονια σου πολλά να είσαι γερή κι ευτυχισμένη!!!Καλησπέρα ομορφιές μου σας ευχαριστώ θερμά για τις τόσες πολλές όμορφες ευχές σάς εύχομαι να είστε όλη καλά ζουζούνακια μου αστέριαααααααα μού
καλησπερα στο πιο ομορφο και λαμπερο αστεριΚαλησπέρα μωρά μου αστέρια μου ζουζουνια μου ομορφιές μου σάς ευχαριστώ θερμά όλους σάς να είστε πάντα καλά σας λατρεύω Ζουζούνια μού
Καλησπέρα μωρά μου αγάπες μου

Καλησπέρα μωρά μου αγάπες μου

Καλησπέρα ομορφιές μου σας ευχαριστώ θερμά για τις τόσες πολλές όμορφες ευχές σάς εύχομαι να είστε όλη καλά ζουζούνακια μου αστέριαααααααα μού