Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (7 μέλη και 43 επισκέπτες)

jimiadis

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
47
Like
3.712
Πόντοι
5.525
η βικτωρία πρέπει να πάρει σιγά σιγά τον δρόμο της Ανδριάνας...

ήταν πολύ καλή
αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να φύγει σιγά σιγά

και φυσικά να την αντικαταστήσει κάτι εξίσου καλό
η τελευταια προταση σου μου προκαλει γελωτα!!

younghunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
5
Like
1.021
Πόντοι
361
η τελευταια προταση σου μου προκαλει γελωτα!!

εγώ με τη Βικτωρία φίλε απλά είχα χημεία απ την πρώτη φορά.  gfe 100% και δεν μπορώ να πω οτι είχε κάτι το οποίο δεν μου άρεσε.

τι δεν σου άρεσε στην Βικτωρία;
φυσικά οι γνώμες είναι υποκειμενικές όπως ελπίζω αντιλαμβάνεσαι και δεν είναι αναγκαίο να έχουμε την ίδια.
όπως αντίστοιχα με άλλες κοπέλες που συνάδελφοι απο εδω μέσα μου τις πρότειναν αλλά δεν υπήρξε καθόλου χημεία μεταξύ μας.

ακόμη και με την πιτσιρίκα απο τον εύοσμο με το βρομόσκυλο έχει τύχει να την πάω spaprive και σε πληροφορώ πέρασα πολύ ωραία.
αλλα στο σπίτι όσες φορές πήγα ήταν άθλια.

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Καλησπέρα,έχω καιρό να βολτάρω στα στούντιο και διαβάζω εδώ ότι θα ανοίξουν καινούργια.Για που λέτε; Τελευταία φορά που πέρασα,θυμάμαι μόνο απέναντι από το Las Vegas που ετοίμαζαν ένα Πέτρου Ερημίτη.Και άλλο ένα Νικηφόρου Ουρανού αν θυμάμαι καλά

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.370
Πόντοι
1.076
Καλησπέρα,έχω καιρό να βολτάρω στα στούντιο και διαβάζω εδώ ότι θα ανοίξουν καινούργια.Για που λέτε; Τελευταία φορά που πέρασα,θυμάμαι μόνο απέναντι από το Las Vegas που ετοίμαζαν ένα Πέτρου Ερημίτη.Και άλλο ένα Νικηφόρου Ουρανού αν θυμάμαι καλά
δυο στην ερημητη ενα διπλα σεκαθε παλιο τρια στην μινωταυρου ενα διπλα στο ξυλινο και δυο απο την αλη μερια της ουρανου εχει και πινακιδα free house.και ενα διπλα στο φριξου 14 στο στενο.αν ανοιξουν ολα ειναι εξι. τα πεντε ειναι ετοιμα την αδεια περιμενουν.στην φριξου τωρα φτιαχνεται.ελπιζω να βοηθησα φιλε.

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
δυο στην ερημητη ενα διπλα σεκαθε παλιο τρια στην μινωταυρου ενα διπλα στο ξυλινο και δυο απο την αλη μερια της ουρανου εχει και πινακιδα free house.και ενα διπλα στο φριξου 14 στο στενο.αν ανοιξουν ολα ειναι εξι. τα πεντε ειναι ετοιμα την αδεια περιμενουν.στην φριξου τωρα φτιαχνεται.ελπιζω να βοηθησα φιλε.

Εννοείται.Να σαι καλά  :hi:

Houdini

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρααα.  Δύο ερωτήσεις

1) Στο Vis9 που αναφερει η κριτική του mpouxou , είναι αυτή η Γκαμπριέλα που δούλευε Π.Ερημ1;
2) Η Βικτώρια απο τις βιλες είναι ακόμα με κοντό μαλλί και υπεβολικά αδυνατισμένη;

Ξανθό μακρύ μαλί φίλε μου. Αδύνατη όντως, αλλά όχι αντιαισθητική, το αντίθετο θα έλεγα.

Houdini

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
12
Πόντοι
0

Δεν βοήθησες απλά. Έγραψες.

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
23
Πόντοι
6
και πισω απο τα τριδυμα ετοιμαζουν αποτι φαινεται αν δειτε εχει κατι σκαλωσιες  :dancing:

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Εκτός εμβέλειας Σφαγείων έμεινε τίποτα ανοιχτό; Εκτός Κοροβάγκου βέβαια ως γνωστόν φυσικά.Είχα διαβάσει για το Αφροδίτη,στη Κεφαλληνίας αλλά όταν πέρασα ήταν κλειστό.Το γωνιακό πράσινο Ταντάλου-Σαπφούς στους Κινέζους είναι,ωστόσο ανοίγουν μόνο σε γνωστούς απ ότι είχε γράψει ένας :uglystupid:

jimiadis

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
47
Like
3.712
Πόντοι
5.525
εγώ με τη Βικτωρία φίλε απλά είχα χημεία απ την πρώτη φορά.  gfe 100% και δεν μπορώ να πω οτι είχε κάτι το οποίο δεν μου άρεσε.

τι δεν σου άρεσε στην Βικτωρία;
φυσικά οι γνώμες είναι υποκειμενικές όπως ελπίζω αντιλαμβάνεσαι και δεν είναι αναγκαίο να έχουμε την ίδια.
όπως αντίστοιχα με άλλες κοπέλες που συνάδελφοι απο εδω μέσα μου τις πρότειναν αλλά δεν υπήρξε καθόλου χημεία μεταξύ μας.

ακόμη και με την πιτσιρίκα απο τον εύοσμο με το βρομόσκυλο έχει τύχει να την πάω spaprive και σε πληροφορώ πέρασα πολύ ωραία.
αλλα στο σπίτι όσες φορές πήγα ήταν άθλια.
δεν με καταλαβες...η τελευταια προταση σου εγραφε΄΄ να την αντικαταστησει κατι εξισου καλο΄΄ αυτο σχολιασα απλα και οπως ειπε και ο ραπτορας...δεν υπαρχει τετοιο πραγμα.ηθελα απλα να τονισω την ανυπαρξια απο γκομενες και οχι να σε πειραξω..φευγουνε οι καλες και ερχονται τα μπαζα..με την βικτωρια δεν θυμαμαι ουτε ποσες φορες πηδηχτηκαμε ξερω ποια ειναι...

Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
224
Like
18.861
Πόντοι
66.277
δεν με καταλαβες...η τελευταια προταση σου εγραφε΄΄ να την αντικαταστησει κατι εξισου καλο΄΄ αυτο σχολιασα απλα και οπως ειπε και ο ραπτορας...δεν υπαρχει τετοιο πραγμα.ηθελα απλα να τονισω την ανυπαρξια απο γκομενες και οχι να σε πειραξω..φευγουνε οι καλες και ερχονται τα μπαζα..με την βικτωρια δεν θυμαμαι ουτε ποσες φορες πηδηχτηκαμε ξερω ποια ειναι...

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Αγαπουλη,που εισαι?  :grin:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.212
Πόντοι
37.965
ακουω προτιμήσεις σε μουνακια ! :rockon: :rockon:

αντε να δω τους μπουρδελιαριδες

23. Παντως επειδη ψαχνομαι να ανοιξω κατι δικο μου, αληθεια τι ακριβως θελει για να ανοιξεις δικο σου μπουρδελο? πιστευω δεν ειναι τοσο απλο.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.625
Πόντοι
2.826
παντως καλα κανουν νεα ''σπιτακια'' , με τι θα τα γεμισουν;...σπιτια υπαρχουν, ...τανες δεν υπαρχουν

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071

Stories

Νέο!