Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
2 πιστολιές αλλά μόνο στην μια κώλο. Τουλάχιστον έτσι μου είπε εμένα!!λιζα ειναι ισως απο τα καλυτερα vfm αυτη τη στιγμη που παιζουν μπαλα.....
2 πιστολιες με κωλο και gfe αλλα κ pse αντεχει!!!![]()
![]()
![]()
Εεεε . Λογικο δεν ειναι ?2 πιστολιές αλλά μόνο στην μια κώλο. Τουλάχιστον έτσι μου είπε εμένα!!
δε νομιζω!!Εεεε . Λογικο δεν ειναι ?

της το κοψανεΛιζακι τηλεεεφωνο.
Εδω και 1,5 μηνα δεν μου χεις απαντησει![]()
Αρχισε κ αυτη τις π@π@ριες, που λεει η ατζελα007...;2 πιστολιές αλλά μόνο στην μια κώλο. Τουλάχιστον έτσι μου είπε εμένα!!
αρχισε να τα λέει και η Αντζελα? όσες φορες την είχα συναντήσει ποτέ δεν μου είχε κάνει θεμα!!Αρχισε κ αυτη τις π@π@ριες, που λεει η ατζελα007...;
αρχισε να τα λέει και η Αντζελα? όσες φορες την είχα συναντήσει ποτέ δεν μου είχε κάνει θεμα!!
[...] Η Λιζα πράγματι δεχεται 2 φορες μουνι αλλά μια κώλο , σε συνεδρια μιας ώρας.Ισχυει.Ομως χαλάλι της.!!!Σπάνια αίσθηση του πρωκτικού παίδες! Τέλεια!

οχι παντα! μια φορα την ειχα πηδηξει απο πίσω στον πρωτο γυρο και στον δευτερο γυρο μου ειπε 'οχι παλι κωλο!'Η Αντζελα φιλοι μου δεν έχει τετοια θέματα...Μπορείς να την ξεσκίσεις όσο αντέχεις.
Να νομιζεις. Να νομιζεις !!!δε νομιζω!!
καμια κριτικη θα βαλεις η θα βολταρεις χωρις λογο παντου εσυ?λιζάκι έχεις κάνει ζημιά σε όλους...