giorgos vazelos8
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2016
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Κωλεττη 24 παίζει κάτι? Αν γνωρίζετε κάτι περιμένω προσωπικό μήνυμα
Μήπως αγαπητέ να αναθεωρήσουμε τους επαγγελματικους μας στόχους, και να προσανατολιστούμε προς νέες κατευθύνσεις. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν!!!! Θα ανοίξουμε μια μασαζερί, θα εφαρμόσουμε στην πράξη όλες τις ,εν τω νήμα αυτώ, προεκτεθείσες ιδέες...Φίλτατε εν κυρίω αδελφέ, αρχές της του 2000 υπήρχαν πλείστες μεταγραφές με άριστα αποτελέσματα που όλοι όσοι επισκεφτόμασταν τα ανάλογα μαγαζιά γνωρίζουμε.
Δεν θέλω να κάνω ανάλυση εσόδων εξόδων και το cash flow μιας τοιούτης επιχείρησης αλλά για ανάλογους τζίρους το μηνιαίο κόστος του ενοικίου είναι αμελητέο.
Όσον αφορά τη χαμηλή ζήτηση ας αναρωτηθούν αυτοί που πρέπει το γιατί, ενδεικτικά αναφέρω:
Κοινά μπάνια ενίοτε με κρύο νερό, κρεμοσάπουνα φτηνά που δεν καθαρίζουν ούτε σάλιο νεογέννητου, πετσέτες ανοιχτές και πολυχρησιμοποιημένες, εξοπλισμός παλιοκαιρισμένος και κυρίως ρόστερ κουρασμένο.
Σαφώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις και αυτοί που προσπαθούν στο χώρο αλλά ματαίως.
Η υποβίβαση της ποιότητας, η θεώρηση ότι το φτηνό είναι και καλό, και γενικά μη καταναλωτική συνείδηση που μας διέπει κάνει το προιόν να είναι αυτό που όλοι γνωρίζουμε.
Αν χρειαστειτε κανεναν δοκιμαστη προσφερω το ταλαιπωρο κορμι μουΜήπως αγαπητέ να αναθεωρήσουμε τους επαγγελματικους μας στόχους, και να προσανατολιστούμε προς νέες κατευθύνσεις. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν!!!! Θα ανοίξουμε μια μασαζερί, θα εφαρμόσουμε στην πράξη όλες τις ,εν τω νήμα αυτώ, προεκτεθείσες ιδέες...
καλημερα σε ολους τους συναγωνιστες...μετα απο αρκετη αποχη απο τον χωρο θα ξανακυλησω στους χωρους του μασαζ.θα ξεκινησω απο animus massage για κατ οικον.αν καποιος εχει παρει καποια κοπελα κ εχει τη διαθεση.ας ενημερωσει.ευχαριστω εκ των προτερων.θα ενημερωσω σε λιγες ωρες κι εγω.
χρειάζεται ένα καλό business plan και κυρίως που θα βρεθεί ενας καλός και πρόθυμος για ταλαιπωρία αγορανομικός υπεύθυνος αγαπητέ!Μήπως αγαπητέ να αναθεωρήσουμε τους επαγγελματικους μας στόχους, και να προσανατολιστούμε προς νέες κατευθύνσεις. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν!!!! Θα ανοίξουμε μια μασαζερί, θα εφαρμόσουμε στην πράξη όλες τις ,εν τω νήμα αυτώ, προεκτεθείσες ιδέες...
Έχει αναφερθεί παλιότερα είναι το πολύ γνωστό Σπα πριβέ , κάνεις Σάουνα , Χαμάμ , σοκολατοθεραπείες , οτιδήποτε εκτός από κοκό (αυστηρά) , αλλά πολύ καλό μασάζ και όχι πασαλείμματαΚωλεττη 24 παίζει κάτι? Αν γνωρίζετε κάτι περιμένω προσωπικό μήνυμα
σε απαντηση στο συναγωνιστη.εκανα κατ οικον κ εννοειται εφαγα πετσετα.δεν ξαναπηρα.μονο μασαζ αυστηρα.καλο μασαζ αλλα 50 ευρω ειναι πολλα για τις εποχες μας μονο για μασαζ.Εγω πάντως δοκίμασα μια φορά στο χώρο τους και έμεινα με την πετσέτα αγκαλια.. Έκανες κατ οίκον..?
0/3 Λάζαρος Παπαδόπουλος στις βολές που λέει και ο Ράγκα.
Ότι θα έβλεπα ατάκα του Ραγκάτση εδώ μέσα δεν το περίμενα!!! Στηρίζουμε![]()
![]()
![]()
Καλησπερα στους συναθλητες λαδολουόμενους.
Μια απλη ενημερωση θα κανω και εγω. Επισκεψη στην Μαριαννα πεμπτη απογευμα.
Συνεβρεθηκα με την Κατερινα. Δεν ξερω αν καποιος απο εδω εχει βρεθει με την
νεαρα ΑΛΛΑ η εμπειρια μου ηταν τραγικη, οτι χειροτερο (κατ'εμε) εχω συνεβρεθει.
Να θεσω υπόψην οτι λογω κρισης οι επισκεψεις μου ειναι λιγοστες και ως επι το πλειστον
στης Μαριαννας για αυτο δεν γραφω αναφορες επισκεψεων εδω μεσα.
Εννοείς την παλιά(δούλεψε κάποιους μήνες φέτος αρχές του έτους) μελαχροινή αδύνατη Ελληνίδα?Αυτή έφυγε νομίζω και ήταν πολύ καλή.
Μάλλον καινούρια θα είναι με ίδιο όνομα.
Η αγγελία είναι για την Αθήνα!!!!!!????καλησπέρα στους απανταχού έλαιομασάζομαχητές συνεχίζω να μοιράζομαι μαζί σας τις περιπέτειες μου και τις εμπειρίες μου η αγγελία της εν λόγω πενηντάραs μαρίας Να υγιαίνουμε και να μασαζοχαλαρώνουμε συναθλητές