1985kostasthess
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 91
- Πόντοι
- 1
καλημέρα παιδιά...γνωρίζει κανείς τίποτα
Άστο αδερφέ... Μια Κατερίνα είναι, 50-55, ψιλομπαζάκι, καλούτσικο μασάζ, πίπα της πλάκας και σου ζαλίζει ΄τον έρωτα με την πολυλογία της. Θα σου βάλει και μια μουσική , δήθεν χαλαρωτική , και θα κοιμηθείς....καλημέρα παιδιά...γνωρίζει κανείς τίποτα
Μνμ από Μαρία (ΠΑΟΚτσου) για new entry.
Επίσκεψης λοιπόν στο χώρο και βλέπω 2 κορασιδες (για την μια είχα γράψει την προηγούμενη εβδομάδα)
Ζανετα, μελαχρινή βουλγαρα, περί των 23 Μαιων γνωστή και από Μαριαννα.
Ρίτα, κοκκινομαλλα Ελληνίδα, περί των 26 Μαιων γνωστή από Βασίλη Κωλετη.
Επιλογή της 2ης κορασιδας, αρκετά καλό μασάζ με βαθιά και υγρήκαι χωρίς να λέει όχι στις πολλές αλλαγές στασεων. Λόγο απεργίας ΟΑΣΘ είπα να πάρω το αίμα μου πίσω
![]()
ωραιοςΚαλημέρα συναγωνιστές. Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας από μασαζότσαρκες του τελευταίου μήνα. Πέρασμα από Μάγκυ, είχε 3 κοπέλες επέλεξα την Μαργαρίτα στο πρόγραμμα των 70Ε και δεν έχασα... Πολύ καλό μασάζ και το τσιμπούκι πολύ καλό βαθύ υγρό χωρίς χέρι.Πέρασα και από το bodyfree για μια αναγνωριστική. Ο χώρος πολύ καλός και καθαρός. Είδα 2 κορασίδες μουνάρες και οι 2 και πέρασα με τη μελαχρινή (δεν συγκράτησα όνομα). Πήρα το πρόγραμμα των 60(Μασαζ με εκτόνωση και η κοπέλα γυμνή). Το μασάζ σχετικά καλό αλλά η κοπέλα ήταν σαν να έκανε αγγαρεία και δεν μπορώ να μπω ότι ξετρελάθηκα. Πήγα και από το DAMES, πέρασα με μια milfara και ένα πιπίνι που το λένε Ντίνα. Προσωπική άποψη το μωρό δεν υπάρχει.
![]()
![]()
Καύλωσα τόσο άσχημα που τελείωσα πολύ γρήγορα για τα δεδομένα μου. Ελπίζω να βοήθησα
Η Ζέτα που ήτανε στην Εβίτα; Απίστευτο ξέκωλο... Αν είναι αυτή πάω τρέχοντας....ετσι μπραβο να ζωντανευει ξανα το θρεντακι μας
απο μαριαννα ειρηνη ρενα αλεξανδρα ινα
κατερινα κ σοφια οι νεες αφιξεις
απο μαρια παοκτσου ζανετα μονο αλλα καλοοοο
αντε μαρια κανε κατι να ανεβασεις το ηθικο μας
μακης αντιστρες εχω πολυ καιρο να παω
καπου εκει νομιζω ειναι η ζετα
κ η νανα τεως εφη αμαρυλις
νικη κ βασια εχουν μεινει πολυ πισω
η ευα μας edelweiss εκλεισε μεγαλη απωλεια για τη πολη
υγ η χοντρηblack list απο μενα
οποτε δε ξαναπαταω
Η Ζέτα που ήτανε στην Εβίτα; Απίστευτο ξέκωλο... Αν είναι αυτή πάω τρέχοντας....
Εχουν Χαθεί τα ίχνη από τον βασιλη στη Καραμανλή
Αυτός πού κάθε κοπέλα τη κοστολογούσε διαφορετικά
Εχει κανείς νέα του??
Δεν θα τον ξαναδείς.... |
Και γω ...Η Ζέτα που ήτανε στην Εβίτα; Απίστευτο ξέκωλο... Αν είναι αυτή πάω τρέχοντας....
το εχει το ονομα φαινεταιΔεν θα τον ξαναδείς....