Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 91 25,2%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 270 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    361

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
146
OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.137
Πόντοι
17.436
Πιστεύω ότι μπορείς να πουλήσεις των εαυτό σου αρκετα καλά μέσω του προφιλ σου.
Δεν έχεις δώση κιόλας καμία λεπτομέρεια τι μπορείς να κάνεις. Απλά ένα μαρκετινγκ.
Θα πρέπει να ξέρεις οτι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμος και ειδικά στον τομέα που βρίσκεσαι.
Δεν είναι ευκολο θέλει πολλή πρσπάθεια και δύναμη γιατί θα έχεις πολλές αναποδιές.

Τύπε θεωρώ πως το LinkedIn είναι για φτασμένους επαγγελματίες, που έχουν κάτι να επιδείξουν, όχι για άτομα που ξεκινάνε τώρα την καριέρα τους. Επίσης δουλεύει κυρίως σε μεγάλες αγορές, που βρωμάει ο τόπος από ευκαιρίες, π.χ. Λονδίνο, τώρα για Ελλάδα δύσκολο το βλέπω (παρόλο που εγώ προσωπικά έχω βρει δουλειά μέσω LinkedIn). Όποιος πάντως αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά με LinkedIn καλό είναι να αγοράσει τη συνδρομή, δεν είναι ακριβή.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
360
Πόντοι
36
Τύπε θεωρώ πως το LinkedIn είναι για φτασμένους επαγγελματίες, που έχουν κάτι να επιδείξουν, όχι για άτομα που ξεκινάνε τώρα την καριέρα τους. Επίσης δουλεύει κυρίως σε μεγάλες αγορές, που βρωμάει ο τόπος από ευκαιρίες, π.χ. Λονδίνο, τώρα για Ελλάδα δύσκολο το βλέπω (παρόλο που εγώ προσωπικά έχω βρει δουλειά μέσω LinkedIn). Όποιος πάντως αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά με LinkedIn καλό είναι να αγοράσει τη συνδρομή, δεν είναι ακριβή.
Φίλε μου το linkedin είναι το πιο αξιόπιστο δίκτυο για επαγγελματίες σωστά λες όχι τόσο για Ελλάδα. Αλλά ο φίλος ζήτησε ευκαιρίες για εξωτερικό. Για αυτό και το έγραψα.
Οσο αναφορά την εμπειρία που αναφέρεις είναι μεγάλο θέμα να το συζητήσουμε μέσα στο φορουμ αλλά θα πω μερικά πράγματα σε γενικές γραμμες απο την εμπειρία μου μέχρι τώρα.
- Εαν δεν έχει καθόλου εργασιακή εμπειρία κάποιος ( δηλ. μόλις αποφοίτησε κάποιος απο πανεπ. ) δεν έχει πολλές ελπίδες. Μπορεί όμως να δοκιμάσει να πάει σε κάποια άλλη χώρα να δηλωσει ότι έχει έρθει για εργασία να βρει κάποια part time εργασία και ζητήση από το γραφείο εύρεσης εργασίας να κάνει κάποιο σεμινάριο επιμόρφωσεις πάνω στη ειδικότητα του. Τα επιδοτούν και έχεις ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο και να κάνεις κάποιο βήμα σαν πρακτική σε κάποια εταιρία. Εαν είσαι καλός σίγουρα θα σου προτήνουν συμβόλαιο.
- Εαν έχεις κάποια εμπειρία και μπορείς να το αποδείξης τότε δημιουργήσεις ενδιαφέρον.
- Οποιος έχει εργασθεί σε οποιαδήποτε εταιρεία στην Ελλάδα καλό θα είναι να ζητήσει συστατική επιστολή ( στα Αγγλικά ). Μετράει πιο πολλή σαν απόδειξη εργασιακής εμπειρίας.
- Μην το παρατραβάτε απο πλευράς γνώσεων στο βιογραφικό. Ο λόγος είναι ότι στην συνέντευξη οι τεχνικές ερωτήσεις θα είναι βασισμένες πάνω στο βιογραφικό και όχι τόσο πολλή για την θέση που διεκδηκηται.

Αυτά σαν μερικές προτάσεις απο εμένα.
Είμαι ανοιχτός για οποιαδήποτε ερωτηση και διάλογο.

antiosmuchachos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
1
Φίλε μου το linkedin είναι το πιο αξιόπιστο δίκτυο για επαγγελματίες σωστά λες όχι τόσο για Ελλάδα. Αλλά ο φίλος ζήτησε ευκαιρίες για εξωτερικό. Για αυτό και το έγραψα.
Οσο αναφορά την εμπειρία που αναφέρεις είναι μεγάλο θέμα να το συζητήσουμε μέσα στο φορουμ αλλά θα πω μερικά πράγματα σε γενικές γραμμες απο την εμπειρία μου μέχρι τώρα.
- Εαν δεν έχει καθόλου εργασιακή εμπειρία κάποιος ( δηλ. μόλις αποφοίτησε κάποιος απο πανεπ. ) δεν έχει πολλές ελπίδες. Μπορεί όμως να δοκιμάσει να πάει σε κάποια άλλη χώρα να δηλωσει ότι έχει έρθει για εργασία να βρει κάποια part time εργασία και ζητήση από το γραφείο εύρεσης εργασίας να κάνει κάποιο σεμινάριο επιμόρφωσεις πάνω στη ειδικότητα του. Τα επιδοτούν και έχεις ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο και να κάνεις κάποιο βήμα σαν πρακτική σε κάποια εταιρία. Εαν είσαι καλός σίγουρα θα σου προτήνουν συμβόλαιο.
- Εαν έχεις κάποια εμπειρία και μπορείς να το αποδείξης τότε δημιουργήσεις ενδιαφέρον.
- Οποιος έχει εργασθεί σε οποιαδήποτε εταιρεία στην Ελλάδα καλό θα είναι να ζητήσει συστατική επιστολή ( στα Αγγλικά ). Μετράει πιο πολλή σαν απόδειξη εργασιακής εμπειρίας.
- Μην το παρατραβάτε απο πλευράς γνώσεων στο βιογραφικό. Ο λόγος είναι ότι στην συνέντευξη οι τεχνικές ερωτήσεις θα είναι βασισμένες πάνω στο βιογραφικό και όχι τόσο πολλή για την θέση που διεκδηκηται.

κανεισ δεν μου εχει προτεινει δουλεια απο λινκεδιν φιλε κανω κατι λαθοσ?

antiosmuchachos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
1
πρεπει να φτιαξεις πρωτα προφιλ εκει

εφτιαξα προφιλ ρε φιλε αλλα δεν παιρνω κανενα μυνημα μηπως φταιει που ειμαι ελλαδα αν βαλω διευθυνση εξωτρεικου θα ειναι καλυτερα?

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
360
Πόντοι
36
εφτιαξα προφιλ ρε φιλε αλλα δεν παιρνω κανενα μυνημα μηπως φταιει που ειμαι ελλαδα αν βαλω διευθυνση εξωτρεικου θα ειναι καλυτερα?
Πόσο καιρό έχεις το προφιλ στο linkedin.
Εχεις προυπηρεσία;
Εχεις κάποια έργα που έχεις συμμετάσχει;
Γενικά πόσο γεμάτο είναι το βιογραφικό σου;
Μην περιμένεις από το πρώτο μήνα να έχεις μηνύματα. Θέλει δουλίτσα όπως και κάποιοι γνωστοί σου να  έχει ας πούμε εγκρίνει κάποιες ή κάποια γνώση ή να εγκρίνει κάποιο πεδίο εργασίας σου.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
65
Πόντοι
166

αμα ψαχνεις αγγλια ναι

χωρις αντρεςς κ κινητο uk δεν ασχολουνται

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
219
Πόντοι
346
οποιος θελει ινφο για Αγγλια ας με ρωτησει!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
219
Πόντοι
346

το linkedin ειναι το e-βιογραφικο μας κ πολλες φορες ειναι κραχτης! Οι ατζεντηδες το συμβουλοευονται οταν ψαχνουν να καλυψουν θεσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom