victoria2419
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2015
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1
γιατι σε παρατησε ο πρωην σου?τοσο χαλια εισαι?
Τον χώρισα εγώ. Δεν είχε προοπτικές επαγγελματικής επιτυχίας και με εκνεύριζε το πόσο ράθυμος, φυγόπονος και οκνηρός ήταν.
γιατι σε παρατησε ο πρωην σου?τοσο χαλια εισαι?
σοβαρα ρωταω τυπε, ανοιχτομυαλη, μουναρα, του παει και ξανυθους αγγελους για τριιολε, φραγκατη, ποιος ο λογος να την παρατησει ενας γκομενος? μονο επειδη ειναι καραμπαζο κομπλεξικια ελλεηνιδατι χαλια ρε φιλε???εδω λεει οτι η βερονικα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο ενω ειναι μουναρα!!!!λογικα εκεινη ειναι η σκλεναρικοβα!!!
αν ισχυει πολυ θα ηθελα να σε γνωρισω victoria!!!εισαι ακομα ελευθερη???![]()
![]()
μπα?εσυ η προοδευτικια θες να σε ταϊζει ο αντρας σου? ουστ μωρη βλαχαραΤον χώρισα εγώ. Δεν είχε προοπτικές επαγγελματικής επιτυχίας και με εκνεύριζε το πόσο ράθυμος, φυγόπονος και οκνηρός ήταν.
Τον χώρισα εγώ. Δεν είχε προοπτικές επαγγελματικής επιτυχίας και με εκνεύριζε το πόσο ράθυμος, φυγόπονος και οκνηρός ήταν.
Τι επαγγελματική επιτυχία και λοιπά! Ας έπαιρνες κανέναν ολιγάρχη!Τον χώρισα εγώ. Δεν είχε προοπτικές επαγγελματικής επιτυχίας και με εκνεύριζε το πόσο ράθυμος, φυγόπονος και οκνηρός ήταν.
Δεν είναι όμως αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ότι ορισμένες φορές αυτό που γίνεται με την βερόνικα προσλαμβάνει χαρακτηριστικά σχεδόν bullying...
Σωστά. Και πρέπει να μας απασχολεί η ευαίσθητη ψυχική της υγεία.
όλα υποκειμενικα είναι.Η εργασια αυτή απαιτει προσοντα αφ ενός ψυχικα και αφ ετερου εμφανισιακά.Το θεμα είναι να μην γράφονται βλακείες.Τι να ανεβει δλδ? City tour είναι πλεον.Και μην τρελαθούμε τα περισσοτερα city tours στην Ελλαδα καραμπαζα είναι υπερτιμημένα.Απλα καποιοι σπαστηκαν που η Βερονικα αυξησε τ6ιμη γιατι παιζει μπαλα στο εξωτερικο.Η Βερονικα ετσι κι αλλιως δεν ηταν ποτε για παρακατω.Πιστευω ότι και σ αυτή την τιμη VFM είναι αναλογικα με τα εδώ ct.Κάθε μας επιλογή υπόκειται σε κριτική. ''Νέο κορίτσι που κάνει δύσκολη δουλειά''. Δείξε μου μία δουλειά που να μην συνεπάγεται σωματική ή νοητική κόπωση. Και η συγκεκριμένη εργασία είναι και αρκετά προσοδοφόρα και δεν απαιτεί καν προσόντα (αν και είναι υποκειμενικό η Βερόνικα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Είχα δοκιμάσει παλιά μια -charlene την έλεγαν από city tour- μαζί με τον πρώην μου. Ξανθός άγγελος, με απίστετα καλλίγραμμο σώμα, γοητευτική, κομψή, ελκυστική...
μπα?εσυ η προοδευτικια θες να σε ταϊζει ο αντρας σου? ουστ μωρη βλαχαρα
όλα υποκειμενικα είναι.Η εργασια αυτή απαιτει προσοντα αφ ενός ψυχικα και αφ ετερου εμφανισιακά.Το θεμα είναι να μην γράφονται βλακείες.Τι να ανεβει δλδ? City tour είναι πλεον.Και μην τρελαθούμε τα περισσοτερα city tours στην Ελλαδα καραμπαζα είναι υπερτιμημένα.Απλα καποιοι σπαστηκαν που η Βερονικα αυξησε τ6ιμη γιατι παιζει μπαλα στο εξωτερικο.Η Βερονικα ετσι κι αλλιως δεν ηταν ποτε για παρακατω.Πιστευω ότι και σ αυτή την τιμη VFM είναι αναλογικα με τα εδώ ct.
μη γελας πολυ γιατι κανει τριπλοσαγωνο το προγουλι σουΕδώ γελάμε. Όχι βέβαια. Απλά δεν άξιζε τον χρόνο μου, δεν έμενε και Αθήνα. Είχε αρχίσει να με κουράζει, δεν προσέφερε και τίποτα, το σεξ δεν ήταν καν ικανοποιητικό. Έπρεπε να τον αντικαταστήσω.
μη γελας πολυ γιατι κανει τριπλοσαγωνο το προγουλι σου
Σωστά. Και πρέπει να μας απασχολεί η ευαίσθητη ψυχική της υγεία.
εεεε απο ποσο μακρια???Δεν έχω πρόβλημα να επιτρέψω σε όσους μένουν Αθήνα να με δουν. (Από μακριά φυσικά).
απο τοσο μακρυα που θα βλεπουν την καμπυλωση του οριζοντα στον κωλο σου ας πουμε?Δεν έχω πρόβλημα να επιτρέψω σε όσους μένουν Αθήνα να με δουν. (Από μακριά φυσικά).
Προγραμμα ;Δεν έχω πρόβλημα να επιτρέψω σε όσους μένουν Αθήνα να με δουν. (Από μακριά φυσικά).