dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 70
- Πόντοι
- 166
bαλε φωτο
μη γαμας το θρεντ φιλεΕκτοράκο, τι λέει, σε έτσουξε βλέπω...
Εσύ γαμάς καθόλου ή μόνο χειρογλύκανο; Μέλος από το 2008 με μηδενικές κριτικές και μηδενική συμμετοχή στο φόρουμ;
Θα σέρνεσαι ακόμα στα νήματα των κοριτσιών για να μαζεύεις τις καπότες των άλλων;
μη γαμας το θρεντ φιλε
καλα με συχωρεις.Φίλε, εγώ στην προηγούμενη σελίδα έδωσα στίγμα στο νήμα, με τις κλασικές φαλτσέτες του Γάλλου και μερικά χρήσιμα στοιχεία .
Ο Εκτοράκος, όμως, επειδή δεν έχει δικά του αρχίδια να με αντιμετωπίσει εκεί που πρέπει, διότι τρώει συνεχώς
την ψωλή και φεύγει με την ουρά στα σκέλια, ψάχνει έπειτα αλλού για αποκούμπι και υποστηρικτές σαν κάθε θρασύδειλο.
Δεν ξέρω ποιός χαλάει το νήμα (και τα νήματα γενικώς).
Ρε παιδες ελεος υπαρχει εστω ενα θεμα που να μην το κανετε μπαχαλο ακομα και αυτο το γαματε αντε πια με την μαλακια του καθε ενα εδω μεσα λες και μας νιαζει τι προσωπικα εχετε μεταξι σας
Ρε παιδες ελεος υπαρχει εστω ενα θεμα που να μην το κανετε μπαχαλο ακομα και αυτο το γαματε αντε πια με την μαλακια του καθε ενα εδω μεσα λες και μας νιαζει τι προσωπικα εχετε μεταξι σας
Φίλε, για να μην έχεις παράπονο. Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά καλό after shave που ανακουφίζει, έχε αυτό υπόψη σου.
![]()

πεστα ρε τυπε μας εχει τεντωσει ταρχιδια απο το κρεμασμα σε καθε θρεντ. εγω δεν του απαντω.

![]()
Μαγκες φτιαχνω μια μακαροναδα γιατι μ εχει θερισει και μετα θα πεσει επικη ξουρα![]()
Αποψε θα ξυριστω
Αποψε βαζω λακη στο κλαμπ των βαρδαμουγαμημενων
Μεινετε συντονισμενοι

Αποψε θα ξυριστω
Αποψε βαζω λακη στο κλαμπ των βαρδαμουγαμημενων
εαν ανηκεις στην ηλικιακη ομαδα 65-85 ετων τοτε ακολουθα τη συμβουλη του πουστογερου.
αμα εισαι νεοτερος και μοντερνος να παρεις το ετερνιτυ αφτερ σειβ μπαλμ της καλβιν κλαιν.