Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 252K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
629
Like
102.003
Πόντοι
125.067
και βολτες με το παπι μπορω να την παω και με το αμαξι και ταξιδια και οι θελει. Δουλευω σε 2 δουλειες και με τα μπουρμπουαρ τα λεφτα ειναι μια χαρα να μη μας λειψει τιποτα. Αμα θελει κοτερα και ακριβα αμαξια και γουνες να παει να γινει σκλαβα στο χαρεμι κανενος σεϊχη να πουμε, νομιζει μηπως οτι κανας που το φυσαει θα ασχοληθει αποκλειστικα και θα αγαπησει μια μονο κοπελα? οπως βλεπει εμενα ηΜαριαννα ετσι βλεπουν εκεινη οι λεφταδες, δεν εχουμε και πολυ μεγαλη διαφορα στην πραγματικοτητα;)

τυπε μην ακους τη λενε οι κορασιδες στα καναλια και τα περιοδικα, θεος τους ειναι το χρημα, οσο πιο πολλα εχεις τοσο πιο πολυ τους αρεσεις και μενουν διπλα σου. αν καποιο λαγωνικο ανατρεξει να βρει τους πρωην γαμιαδες της μαριαννας δε θα βρει ουτε ενα κοινο θνητο παρα μονο λεφταδες.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.102
Πόντοι
1.496
τυπε μην ακους τη λενε οι κορασιδες στα καναλια και τα περιοδικα, θεος τους ειναι το χρημα, οσο πιο πολλα εχεις τοσο πιο πολυ τους αρεσεις και μενουν διπλα σου. αν καποιο λαγωνικο ανατρεξει να βρει τους πρωην γαμιαδες της μαριαννας δε θα βρει ουτε ενα κοινο θνητο παρα μονο λεφταδες.
Ετσι ελεγε κι ενας ζοχάδας πικραμένος χωρισμένος ταξιτζής που δυστυχως ειχα μπει στο ταξι του.Οσο τα εφερνα στη κυρια όλα μελι γαλα.Μολις ειχα οικονομικες στεναχωριες αμεσως αρχισαν οι γκρινιες και με χωρισε.Της εδωσα και το σπιτι μου να μενει αυτή και το παιδι και γω μενω στο νοικι και δε τα βγαζω περα.

Aryanation

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Tον τάφο του στο κοιμητήριο στη μεταμόρφωση τον έχουν "ψειρίσει" ένα σωρό φορές οι γνωστοί ευπαθείς πληθυσμοί. Μένω σχετικά κοντά και ξέρω...

Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
629
Like
102.003
Πόντοι
125.067
Ετσι ελεγε κι ενας ζοχάδας πικραμένος χωρισμένος ταξιτζής που δυστυχως ειχα μπει στο ταξι του.Οσο τα εφερνα στη κυρια όλα μελι γαλα.Μολις ειχα οικονομικες στεναχωριες αμεσως αρχισαν οι γκρινιες και με χωρισε.Της εδωσα και το σπιτι μου να μενει αυτή και το παιδι και γω μενω στο νοικι και δε τα βγαζω περα.

οσοι παντρευονται ελλεηνιδα  τα θελει ο κωλος τους γαμος με ημερομηνια ληξης ειναι.

Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
629
Like
102.003
Πόντοι
125.067
Tον τάφο του στο κοιμητήριο στη μεταμόρφωση τον έχουν "ψειρίσει" ένα σωρό φορές οι γνωστοί ευπαθείς πληθυσμοί. Μένω σχετικά κοντά και ξέρω...

τυπε η αληθεια ειναι οτι και εγω μια μερα που πγηα να αναψω ενα κερακι στη μνημη του χοντρου ειδα πανω στο μνημα ενα στρινγκ αφημενο προφανως απο καποια φανατικη θαυμαστρια του, κοιταξα δεξια - αριστερα και δεν ηταν κανενας, ειχα παει και 5 το πρωι ποιος να ειναι εκει τετοια ωρα να μου πεις.
βουτηξα το στρινγκ το εβαλα στη τζεπη και εφυγα. τωρα το εχω παντα μαζι μου για γουρι.

Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
629
Like
102.003
Πόντοι
125.067
γενικα σα κινηση παντως το να πηγαινεις να κλεβεις το ελαιολαδο απο τα καντηλια και να το πουλας μετα σε πολυ χαμηλη τιμη σε ευπαθεις ομαδες και ανθρωπους που τους εχει χτυπησει η κριση δεν το βλεπω σα κακη κινηση.

Εγγρ.
19 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Aστον κάνει επιθέσεις και σε άλλα θρέντ!!το παλικάρι σκοτώθηκε άδικα ότι και να λέμε εμεις, το σύστημα τον σκότωσε!!το σύστημα και το πρέπει στους κανόνες τις νύχτας!!κοκα κόλες κτλ κτλ κτλ.Ειναι βλακεία να τσακωνόσαστε για ενα παιδί που δε βρίσκεται εν ζωή και που στη τελική κανεις δε ξερει σίγουρα ποιός φταίει!!ο παντελης οι συνοδηγοί?? ας σεβαστούμε την οικογένεια του έστω!πρόκειτε για ένα παιδι που αγαπούσε τη δουλεία του είχε ταλέντο,και μόνος τ ανέβηκε και έγινε φίρμα μέσο του διαδυκτίου!
:2funny: :2funny: :2funny:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
16
αυτη ειναι χοντρη αγαπητε ... η λεκανη της ειναι πιο μεγαλη και απο μια λεκανη που εχω στο μπαλκονι για να πλενει η μανα μου σωβρακα.

α σ'ευαχριστώ!
ξέρω πως νομίζεις πως το είπες σαν προσβολλή, αλλά τρελαίνομαι για μεγάλες λεκάνες κι αν η δική μου ήταν ακόμη μερικά εκατοστά μεγαλύτερη θα γούσταρα τρελά
το ίδιο ισχύει και για το κώλο!
σ'ευχαριστω!  :-* :-* :-*

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
16

εσύ έχεις ανατρέξει στους πρώην μου και τους ξέρεις?
επίσης δεν είμαι κορασίδα των καναλιών και των περιοδικών
πείτε ό,τι θέλετε για τος φωτογραφίες, ότι είμαι χοντρή, ότι είμαι όμορφη, ότι έχω μεγάλα αφτιά κλπ...
το να βγάζετε όπως πράγματα απ'το μυαλό σας, σας κάνει να φαίνεστε τέρμα ηλίθιοι κι ανώριμοι
φιλάκια  :-*

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
70
Πόντοι
166
εσύ έχεις ανατρέξει στους πρώην μου και τους ξέρεις?
επίσης δεν είμαι κορασίδα των καναλιών και των περιοδικών
πείτε ό,τι θέλετε για τος φωτογραφίες, ότι είμαι χοντρή, ότι είμαι όμορφη, ότι έχω μεγάλα αφτιά κλπ...
το να βγάζετε όπως πράγματα απ'το μυαλό σας, σας κάνει να φαίνεστε τέρμα ηλίθιοι κι ανώριμοι
φιλάκια  :-*

ποσους πρωην ειχες?

στο περιπου

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
εγώ βγήκα στη δημισιότητα?  :think:
[/quot
εγώ βγήκα στη δημισιότητα?  :think:

κατι τηλεοραη κατι περιοδικα και γυμνα σε βρηκαν στα γαριδακια??
πες τα σε καποιους αλλους ανοιγεις τα ποδια ανοιγουν οι πορτες

Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
629
Like
102.003
Πόντοι
125.067

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
16
κατι τηλεοραη κατι περιοδικα και γυμνα σε βρηκαν στα γαριδακια??
πες τα σε καποιους αλλους ανοιγεις τα ποδια ανοιγουν οι πορτες

δε θα κάτσω να εξηγώ τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια
έχω πει για όλα πως προέκυψαν
χώρια του ότι κοντεύουν να περάσουν 10 χρόνια απο τότε  :P
τώρα αν εσένα έχει πάρει το αφτί σου ή έχεις δει φωτο που δείχνουν ότι συχνάζω με μεγαλο-επιχειρηματίες, είμαι σε όλα τα κότερα που κυκλοφορούν, τη βγάζω συνέχεια στη Μύκονο και φοράω louboutin και gucci...μάλλον πρέπει να κοιτάξεις τα αφτιά σου και τα ματάκια σου
σε φιλώ  :-* :-* :-*

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ασταδιαλα μωρη που ειχες ενα πρωην μονο ... κλασσικη ελλεηνιδα ψωλοαρπαχτρα που εχει φτασει στα 30 και λεει ακομα οτι εχει κανει μονο σχεση με 1-2 αντρες.

ναι έχεις δίκιο
όντως είπα ψέμματα
η απάντησή μου είναι κανένας
έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο θεό

Συνημμένα

• newego_LARGE_t_1101_54222386.JPG
    newego_LARGE_t_1101_54222386.JPG
    110,9 KB · Εμφανίσεις: 32
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
629
Like
102.003
Πόντοι
125.067
χώρια του ότι κοντεύουν να περάσουν 10 χρόνια απο τότε  :P
τώρα αν εσένα έχει πάρει το αφτί σου ή έχεις δει φωτο που δείχνουν ότι συχνάζω με μεγαλο-επιχειρηματίες, είμαι σε όλα τα κότερα που κυκλοφορούν, τη βγάζω συνέχεια στη Μύκονο και φοράω louboutin και gucci...μάλλον πρέπει να κοιτάξεις τα αφτιά σου και τα ματάκια σου
σε φιλώ  :-* :-* :-*

ολα αυτα που αρνεισαι τα κανεις, μια παλλακιδα των λεφταδων εισαι. για πες προγραμμα και τιμες για σ/κ αραχωβα ποσο χρεωνεις ?

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
χώρια του ότι κοντεύουν να περάσουν 10 χρόνια απο τότε  :P
σε φιλώ  :-* :-* :-*

εχεις δικηο σε προμοταραν για την καλητεχνικη σου φλεβα  ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom