Επισκέπτης
άι μωρήΓιατι μιλας ετσι στον Αλτη και τον Ζελικο που σε βοηθησαν; Εισαι λιγο αγενης. :S

άι μωρήΓιατι μιλας ετσι στον Αλτη και τον Ζελικο που σε βοηθησαν; Εισαι λιγο αγενης. :S
..........άι μωρή![]()
![]()
![]()
..........
........ Καλά έγραψα κάπου ότι αντιμετωπίζουμε βαρύτατους κινδύνους συμπεριφοράς....
Τιποτα δεν θα παθεις, τοσοι γιωταδες και ακαταλληλοι εχουν μαθει να χειριζονται στρειτ δεν ειναι ακατορθωτο.Επειδή ΜΟΥ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ...οτι θα κοπώ και θα σφαχτώ και θα κάνω και θα ράνω...
Τιποτα δεν θα παθεις, τοσοι γιωταδες και ακαταλληλοι εχουν μαθει να χειριζονται στρειτ δεν ειναι ακατορθωτο.
Kαλα αυτο ισχυει.Γι'αυτούς όμως, όταν διθέτουν 1 τρίχα ανά 3 τετραγωνικές ίντσες,
είναι πιο εύκολο να ξυριστούν με φαλτσέτες και σαβέτες, από κάποιον που είναι κάκτος.
Kαλα αυτο ισχυει.
Τσεκαρε εδω τυπα με 15 τριχες που εχει κανει το ξυρισμα επιστημη
Μαλλον δε γαμαει καθολου ο καημενος :-
Oχι ρε τι παρωδια... Δες το καναλι του στο Youtube εχει καμια 100+ βιντεο/ριβιους για προιοντα ξυρισματος.Χαχαχα
Ρε μηπως ειναι παρωδια και τρολαρει ο χοντρος;
Δεν υπάρχει το σούργελο !!!!!!!
ΤΙ ΚΟΒΕΙ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΛΤΣΕΤΕΣ ;
Η γκόμενά μου, έχει περισσότερη τρίχα στα μάγουλα από αυτόν !!!!!!
Στο μουστάκι πάντως, έχοντας ΠΛΗΡΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, δεν τολμάει να περάσει τη φαλτσέτα.
ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΗΔΩΝ.
Άσε που αυτός δεν θα χρειάζεται να την ακονίζει.
Γλυτώνει λουρίδες κτλ.
Μπορεί δε , να ξυρίζεται και με καμία διακοσμητική !!!!
δοκιμασες και της περσονα; kai soy fainontai καλυτερες της αστρα; πιο επιθετικες δηλαδη;Να πω οτι εχοντας δοκιμασει το αστρα πλατινουμ,
Κατα τ'αλλα, περιμενοντας τις λεπιδες απο τζαπαν![]()
Έχει δοκιμάσει κάποιος από τους γνώστες του αντικειμένου κάτι τέτοιο; Λίγο ριψοκίνδυνο το βρίσκω για να το βάλω στο πρόσωπό μου...
λογικα εχει περαστει απο εκνεφωση (spray drying) που συνηθιζεται να εφαρμοζεται για παραγωγη σκονης γαλακτος,απορυπαντικων κτλ..ναι οντως θα συμφωνησω οτι ειναι σχεδον ξεπερασμενο προϊον...προσωπικα ηξερα οτι εφαρμοζεται στα τροφιμα,αλλα οτι κυκλοφορει ακομη σαπουνι ξυρισματος σε τετοια μορφη στην Ελλαδα το θεωρουσα απιθανο.γιατί είναι ΣΚΟΝΗ και όχι κρέμα, σαπούνι , αλοιφή κτλ όπως τα υπόλοιπα.Χωρίς πινέλο εννοείται και μπωλ , είναι αδύνατον να χρησιμοποιηθεί.
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!Συνεπώς, συνεχίζω την αναζήτηση!
Καλά είναι τα proraso, αν λάβουμε υπόψιν την τιμή τους, αλλά δεν είμαι και τόσο ενθουσιασμένος από τον αφρό που κάνουν...Ψάχνεις για κρέμες ξυρίσματος για παραδοσιακό ξύρισμα ;
Καλή σειρά καταναλωτικών προϊόντων που τα βρίσκεις στα ελληνικά μαγαζιά χόντος,
είναι της προράζο.
Η μπλε και η κόκκινη κρέμα , έχουν ωραίο άρωμα, οι άλλες πιο συνηθισμένο.
Η κόκκινη εκτός από κρέμα σωληναριού, βγαίνει και σε σαπουνι σε βαζάκι.