Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Γιαννη ν οπως βλεπεις εδω κυριαρχει το καθεστος του παλιου..αν δεν εχεις πανω απο 2-3 χιλ μυνηματα δεν μπορεις να εκφραστεις. Σε αρπαξαν απ τα μουτρα και ειπα να σε υποστηριξω αλλα στην συναιχεια το εχασες το θεμα..αν δοκιμασες τα παντα γυρω απο γαμησια με γυναικες,οργια,παρτουζες και με ζευγαρια,σε κοβω για πολυ εμπειρο και παιδαρα..αφου θεωρεις τραγικο να πληρωνεις για να πας με κροςς ή τρανς δοκιμασε την τυχη σου πηγαινοντας στο ts και  στο ενόλα..εκει θα βρεις αρκετες περιπτωσεις και μαλλον θα εχεις επιτυχειες(χωρις να σπονσαρεις). Η σουμβουλη μου ειναι ασε τα κρος και ξηγησου τρανς. Προσεχε ομως γιατι απο τον τροπο που γραφεις νομιζω πως εισαι νεαρος..υπαρχουν παθ και ενργπθ/κες..(ακομα γελαω και δεν  ξεχνω ποτε την πρωτη εμπειρια πριν πανω απο εικοσι χρονια,οταν πηγα με φιλο μου να δωσουμε τσιμπουκι σε μια της τοτε εποχης τρανς..ο φιλος μου το επαιζε μαγκας ανετος και ηταν πολυ εριστικος..το τραβελι τον εκανε και εφυγε τρεχοντας με τα ρουχα στα χερια και καλα τον εκανε..16 χρονων να ειμασταν).. Ψαξε λιγο το θεμα και αν δοκιμασεις αυτο που σε εκφραζει... σε βλεπω και σενα στο κλαμπ των τραβελοκυνηγων...          Ελπιζω να ανοιξει καποιος ενα θεμα οπου μπορουν και οι νεοι χρηστες σαν και εμενα να γραφουν καμια μαλακια χωρις να μας σνομπαρουν οι φύλακες..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.833
Πόντοι
3.870
Γιαννη ν οπως βλεπεις εδω κυριαρχει το καθεστος του παλιου..αν δεν εχεις πανω απο 2-3 χιλ μυνηματα δεν μπορεις να εκφραστεις. Σε αρπαξαν απ τα μουτρα και ειπα να σε υποστηριξω αλλα στην συναιχεια το εχασες το θεμα..αν δοκιμασες τα παντα γυρω απο γαμησια με γυναικες,οργια,παρτουζες και με ζευγαρια,σε κοβω για πολυ εμπειρο και παιδαρα..αφου θεωρεις τραγικο να πληρωνεις για να πας με κροςς ή τρανς δοκιμασε την τυχη σου πηγαινοντας στο ts και  στο ενόλα..εκει θα βρεις αρκετες περιπτωσεις και μαλλον θα εχεις επιτυχειες(χωρις να σπονσαρεις). Η σουμβουλη μου ειναι ασε τα κρος και ξηγησου τρανς. Προσεχε ομως γιατι απο τον τροπο που γραφεις νομιζω πως εισαι νεαρος..υπαρχουν παθ και ενργπθ/κες..(ακομα γελαω και δεν  ξεχνω ποτε την πρωτη εμπειρια πριν πανω απο εικοσι χρονια,οταν πηγα με φιλο μου να δωσουμε τσιμπουκι σε μια της τοτε εποχης τρανς..ο φιλος μου το επαιζε μαγκας ανετος και ηταν πολυ εριστικος..το τραβελι τον εκανε και εφυγε τρεχοντας με τα ρουχα στα χερια και καλα τον εκανε..16 χρονων να ειμασταν).. Ψαξε λιγο το θεμα και αν δοκιμασεις αυτο που σε εκφραζει... σε βλεπω και σενα στο κλαμπ των τραβελοκυνηγων...          Ελπιζω να ανοιξει καποιος ενα θεμα οπου μπορουν και οι νεοι χρηστες σαν και εμενα να γραφουν καμια μαλακια χωρις να μας σνομπαρουν οι φύλακες..
ωραια η τοποθετηση σου αλλα στο τελος μου τα χαλασες....ειμαι απο το 2011 μελος ενεργο με πανω απο 7 χιλιαδες μηνυματα που στην πλειοψηφεια τους ειναι για θεματα τρανς.Απο τα 22 ασχολουμαι με τρανς και ειμαι 41...που σημαινει πως εχω και γνωση και αποψη χωρις να σημαινει οτι τα ξερω και ολα.Πολυς κοσμος πλεον δεν με ξερει σαν λαγνο αλλα ξερει και το ονοματεπωνυμο μου...εσυ καλυπτεσαι με την ανωνυμια ενος νικ νεημ...οπως καταλαβαινεις μπορει να μην ειμαι φυλακας  αλλα δεν ειμαστε ιδια και ομοια.Το να ζητας βοηθεια η να κανεις ερωτηση  ...καλα κανεις και ρωτας...και εγω ρωταω και εγω ζηταω γνωμες αλλα οταν δεν ξερω λεω απλα δεν γνωριζω και δεν το παιζω εξυπνος.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.433
Πόντοι
16.746
Λαγνε μπορεις να πεις την μαμμα στο ts14 να το μετονομασει σε TS 15-1? :tooth: :tooth: :tooth:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.833
Πόντοι
3.870
Λαγνε μπορεις να πεις την μαμμα στο ts14 να το μετονομασει σε TS 15-1? :tooth: :tooth: :tooth:
το αιτημα σας θα μεταφερθει κυριε μπουξε...τι θα γινει ρε μαλεα;θα μας μαζεψεις καποια στιγμη;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

giotiskauliaris

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Γιαννη ν οπως βλεπεις εδω κυριαρχει το καθεστος του παλιου..αν δεν εχεις πανω απο 2-3 χιλ μυνηματα δεν μπορεις να εκφραστεις. Σε αρπαξαν απ τα μουτρα και ειπα να σε υποστηριξω αλλα στην συναιχεια το εχασες το θεμα..αν δοκιμασες τα παντα γυρω απο γαμησια με γυναικες,οργια,παρτουζες και με ζευγαρια,σε κοβω για πολυ εμπειρο και παιδαρα..αφου θεωρεις τραγικο να πληρωνεις για να πας με κροςς ή τρανς δοκιμασε την τυχη σου πηγαινοντας στο ts και  στο ενόλα..εκει θα βρεις αρκετες περιπτωσεις και μαλλον θα εχεις επιτυχειες(χωρις να σπονσαρεις). Η σουμβουλη μου ειναι ασε τα κρος και ξηγησου τρανς. Προσεχε ομως γιατι απο τον τροπο που γραφεις νομιζω πως εισαι νεαρος..υπαρχουν παθ και ενργπθ/κες..(ακομα γελαω και δεν  ξεχνω ποτε την πρωτη εμπειρια πριν πανω απο εικοσι χρονια,οταν πηγα με φιλο μου να δωσουμε τσιμπουκι σε μια της τοτε εποχης τρανς..ο φιλος μου το επαιζε μαγκας ανετος και ηταν πολυ εριστικος..το τραβελι τον εκανε και εφυγε τρεχοντας με τα ρουχα στα χερια και καλα τον εκανε..16 χρονων να ειμασταν).. Ψαξε λιγο το θεμα και αν δοκιμασεις αυτο που σε εκφραζει... σε βλεπω και σενα στο κλαμπ των τραβελοκυνηγων...          Ελπιζω να ανοιξει καποιος ενα θεμα οπου μπορουν και οι νεοι χρηστες σαν και εμενα να γραφουν καμια μαλακια χωρις να μας σνομπαρουν οι φύλακες..

Φίλε μου καλησπέρα! Δεν με ενδιαφέρει αυτός ο χώρος έχω ακούσει για ενολα έχω φίλους γκει. Ούτε το θέμα τρανς με ενδιαφέρει κ ειδικά επαγγελματίας ξερνάω στην ιδέα να πληρώσεις "αγοράκι " για να γαμησεις η να γαμηθεις κ στη σημερινή εποχή με τόσα μεταδιδόμενα νοσήματα.. δεν λέω ότι έχουν αλλά όταν πάνε με τόσα άτομα την μέρα.. είχα πετύχει μια στο δρόμο επαγγελματία γνωστή κ ήθελε να με τσιμπουκωσει ακαποτα κ να τα ρουφήξει... στην ιδέα ότι αυτό μπορεί να το κάνει σε άλλους τόσους έφυγα μακριά.. είμαι πιο κοντά στα κροσακια αλλά στα ωραία κροσακια.. που να μην μοιάζουν πολυ.. σαν αυτό που έστειλα.. όπως κ να έχει τι με κροσς πάω τι με τραβεστι και τα 2  αγοράκια είναι.. τέλος η εμπειρία μου σε αυτό το σίτε είναι η κάκιστη... ποσό περήφανος μπορεί να αισθάνεται ένας " άντρας" που ασχολείται με τα τρανς άτομα από τα 21;;!!! Ποσό σημαντικό κομμάτι για την ζωή κάποιου... Ευχάριστω πολυ όπως κ να έχει!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.833
Πόντοι
3.870
αλλος ενας φανατικος αντρας που γραφει σε θεματα τρανς....και εσυ οπως και οι υπολοιποι μπαινετε για ενημερωση;;;;;;;;;;;;ενημερωτηκα απο τα 22 ασχολουμαι...κοιταξε φιλαρακι οπως εγω προσωπικα δεν ασχολουμαι με κοπρολαγνιες γιατι δεν μου αρεσει μην μπαινεις και μην ασχολεισαι με θεματα που δεν σε αφορουν...οσο για το αντρας μεσα στα εισαγωγικα που εβαλες θα σου πω το εξης...τα ρασσα δεν κανουν τον παππα και τον αντρα τα παντελονια....καταλαβες;;;;ΓιωτηςV ;;;;;;;

Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Θα σε απαντησω συντομα λαγνε για ολα. Το ονοματεπωνυμο σου και γω το ξερω.για αρχη θα σου πω  πως δεν ειναι του στυλ μου οι ιντερνετικες μαγκιες πισω απο μια οθονη. Τα λεμε

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.833
Πόντοι
3.870
Θα σε απαντησω συντομα λαγνε για ολα. Το ονοματεπωνυμο σου και γω το ξερω.για αρχη θα σου πω  πως δεν ειναι του στυλ μου οι ιντερνετικες μαγκιες πισω απο μια οθονη. Τα λεμε
με απειλεις;;;;;;;;;;;ιντερνετικες μαγκιες;;;;;;;;ενδιαφερον......εφοσον με γνωριζεις κανε την μαγκια και παρε με τηλεφωνο οπως εκανε ενα αλλο παλληκαριακομα ομως δεν εχω καταλαβει πιο ειναι το προβλημα που εχεις μαζι μου.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.833
Πόντοι
3.870
με απειλεις;;;;;;;;;;;ιντερνετικες μαγκιες;;;;;;;;ενδιαφερον......εφοσον με γνωριζεις κανε την μαγκια και παρε με τηλεφωνο οπως εκανε ενα αλλο παλληκαριακομα ομως δεν εχω καταλαβει πιο ειναι το προβλημα που εχεις μαζι μου.
και χωρις αποκρυψη εννοειται..

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Ωραία πουτάνα όλα !!! Είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα είμαστε...
Στο δια ταύτα και για να το λήξουμε με τον νέο συναγωνιστή θα τον ενημερώσω εγώ ότι είναι κρός καθαρό, παλιότερα ήταν και πιο αδύνατο μετά απο λίγο καιρό ξύπνησε και ζητούσε επίσκεψη. Τίποτα το ιδιαίτερο μην φανταστείς απλά αμα το έχεις απωθημένο προχώρα. Τέλος θα συμφωνήσω και εγώ πως η πρώτη φορά είναι αρκετά σημαντική πόσο μάλλον όταν ανοίγεις τους ορίζοντες σου και σε αυτή την κατεύθυνση οπότε θα σου έλεγα να έχεις το νου σου.
Τέλος στη Θεσσαλονίκη είμαστε ρε καρντάσια μου οπότε χαλαρά...λάγνε γράφεις ιστορία αδερφέ μου αλλά ήρεμα με τους νέους ;)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.833
Πόντοι
3.870
Ωραία πουτάνα όλα !!! Είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα είμαστε...
Στο δια ταύτα και για να το λήξουμε με τον νέο συναγωνιστή θα τον ενημερώσω εγώ ότι είναι κρός καθαρό, παλιότερα ήταν και πιο αδύνατο μετά απο λίγο καιρό ξύπνησε και ζητούσε επίσκεψη. Τίποτα το ιδιαίτερο μην φανταστείς απλά αμα το έχεις απωθημένο προχώρα. Τέλος θα συμφωνήσω και εγώ πως η πρώτη φορά είναι αρκετά σημαντική πόσο μάλλον όταν ανοίγεις τους ορίζοντες σου και σε αυτή την κατεύθυνση οπότε θα σου έλεγα να έχεις το νου σου.
Τέλος στη Θεσσαλονίκη είμαστε ρε καρντάσια μου οπότε χαλαρά...λάγνε γράφεις ιστορία αδερφέ μου αλλά ήρεμα με τους νέους ;)
ειλικρινα σημερα ηταν μια απο  απο τις χειροτερες μερες...τα νευρα ειναι τεντωμενα οσο δεν μπορεις να φανταστεις....ομως γι αυτο που λες εχεις απλολυτο δικιο και οφειλω να το σεβαστω...οποτε το σταματαω...χαλιεμαι γιατι περισοτερο απο ολους εγω...καλα ναπερνας. :hi:

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
7.018
ειλικρινα σημερα ηταν μια απο  απο τις χειροτερες μερες...τα νευρα ειναι τεντωμενα οσο δεν μπορεις να φανταστεις....ομως γι αυτο που λες εχεις απλολυτο δικιο και οφειλω να το σεβαστω...οποτε το σταματαω...χαλιεμαι γιατι περισοτερο απο ολους εγω...καλα ναπερνας. :hi:
Χαλιεσαι περισσοτερο απ ολους εσυ γιατι παιρνεις τα πραγματα πολυ προσωπικα.Χαζομαρα!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.833
Πόντοι
3.870
Χαλιεσαι περισσοτερο απ ολους εσυ γιατι παιρνεις τα πραγματα πολυ προσωπικα.Χαζομαρα!
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: σημερα ηταν ασχημη μερα και ξεσπασα στο πληκτρολογιο....ξερω οτι εισαι ενα ατομο εξυπνο και μορφωμενο..ευχαριστω για την πρεμβαση.... :hi:

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
7.018
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: σημερα ηταν ασχημη μερα και ξεσπασα στο πληκτρολογιο....ξερω οτι εισαι ενα ατομο εξυπνο και μορφωμενο..ευχαριστω για την πρεμβαση.... :hi:
Σιγα το πραγμα..χαλαρωσε,βγαλτον εξω και..... :wanker: θα νιωσεις καλυτερα :gay:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
36
Θα σε απαντησω συντομα λαγνε για ολα. Το ονοματεπωνυμο σου και γω το ξερω.για αρχη θα σου πω  πως δεν ειναι του στυλ μου οι ιντερνετικες μαγκιες πισω απο μια οθονη. Τα λεμε
εσύ ρε γιατρε που θίχτηκες;
Πες να καταλάβουμε;
Ποιος σε εμποδίσε να γράψεις;
Έχεις εδώ κάποιον γράφει ιστορία κτλ(λάγνος)
Κάτσε διαβασε 5 πράγματα και μην πιανεσαι

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.833
Πόντοι
3.870
Σιγα το πραγμα..χαλαρωσε,βγαλτον εξω και..... :wanker: θα νιωσεις καλυτερα :gay:
λες;;;;;θα λειτουργησει;;;;;;;;; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: τις τελευταιες μερες με τα νευρα που εχω θα τον κανω λαστιχο.... :S :S :S :S :S :S :S :S :S :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.833
Πόντοι
3.870
εσύ ρε γιατρε που θίχτηκες;
Πες να καταλάβουμε;
Ποιος σε εμποδίσε να γράψεις;
Έχεις εδώ κάποιον γράφει ιστορία κτλ(λάγνος)
Κάτσε διαβασε 5 πράγματα και μην πιανεσαι
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: να εισαι καλα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom