milrodos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
απο 70...
τωρα οτι δεν εχεις περιφερεια ..............συζητάμεδεν εχω κοιλια η περιφερεια 45 κιλα ανθρωπος ειμαι να παρω πρεπει οχι να χασω![]()
Καλό ταξίδι και να προσέχεις τις αποσκευές.Με 500 πας Λονδίνο αυθημερόν
και γαμάς θεές.
Για 2ωρο.
Δεν κόβεις λίγο την πλάκα; Άντε μπράβο, πόθε!ολα τα CT τοσο κανουν κ πιο πολυ
για 5 μερες θα κατσω ελλαδα ποσο ηθελες να το εχω ??
το προβλημα σας πιο ειναι ?
δεν θα ειμαι συχνα εδω δεν επηρεαζω κανεναν
3-7 μερες το μηνα θα ειμαι αθηνα η και καθολου
Τι άλλο περίμενες δηλαδή; There not enough kindness in the world που έλεγε και ο Sydney Greenstreet στον Peter Lorre.Eνα CT εβγαλε αυτη η χώρα και πέσατε να το φάτε :S
βερονικαρα μην τρελενεσαι...οποιος σε εχει δει απο κοντα τελευταια ξερει πως το μονο που δεν εχεις ειναι κοιλια!!!αλλα πραγματα εχεις σε αφθονια!!!milposon αν δεις αυτες οι φωτο ειν πριν 3 μηνες
εχω αδυνατισει, μαυρησει κ αλλαξει χρωμα στα μαλλια μ ;)
αντε κλαψε τωρα στη γωνια σου 2 μηνυματα κ εχεις κ αποψη τρομαρα σου ;) γτ αραγε
milposon αν δεις αυτες οι φωτο ειν πριν 3 μηνες
αντε κλαψε τωρα στη γωνια σου 2 μηνυματα κ εχεις κ αποψη τρομαρα σου ;) γτ αραγε
Και τι σκας; Αφού τα είπαμε... δεν τα είπαμε; ;)μην βαζεις αλλες γιατι δεν βλεπω να πηγαινουμε στη δουλεια!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατι οποτε μιλαει αυτή η κοπελα βγαζει μια πουτανιλα ?milposon αν δεις αυτες οι φωτο ειν πριν 3 μηνες
πουτσιλα θες να πεις..Γιατι οποτε μιλαει αυτή η κοπελα βγαζει μια πουτανιλα ?
χαχαχαχααχχαχ....εχεις δικιο!!!Και τι σκας; Αφού τα είπαμε... δεν τα είπαμε; ;)Κρύβε λόγια όμως.
![]()
Καλα αν βαλει κωλαρακι στο μενου 3 πρασινα της τα δινω ανετοτατα , αν και δεν νομιζω οτι η Βερονικα ειναι φαν της πισω κινησης , ειναι πολυ σφικτος ο ποπουδακος της για να τον βαλει στο μενου για ολους , τον εχω τσεκαρει![]()
![]()
![]()
![]()