Και γράφει πάνω "καλύτερα σκύλα, παρά σκυλάκι";;;![]()
Δεν το βλέπω. Θα το έσβησε μάλλον.
Και γράφει πάνω "καλύτερα σκύλα, παρά σκυλάκι";;;![]()
3 ρημαδομπαρ εχω.. Γινεται να εχει την ιδια τιμη ενα autobianchi και την ιδια ενα mercedes
Ρε φωτεινε παντογνωστη
Η ΤΖΕΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ (Κ. Βάιλ - Μπ. Μπρεχτ, από την "Όπερα της Πεντάρας"), απόδοση: Π. Μάτεσις.
Κύριοί μου καλοί, με πληρώνετε εδώ, και σας κάνω όλα τα γούστα
και μου ρίχνετε πεντάρες και σας λέω ευχαριστώ
στο φτηνό ξενοδοχείο, στη φτηνή την προκυμαία
και δεν ξέρετε σε ποια μιλάτε - μα δεν ξέρετε σε ποια μιλάτε.
Μα ένα βράδυ βουητό στο λιμάνι
κι όλοι λεν τι είν΄αυτό το βουητό
και αλλάζω τα σεντόνια και γελάω κι όλοι λεν' - αυτή γιατί γελάει
Κι ένα μαύρο καράβι με 50 κανόνια στο λιμάνι έχει μπει...
Κύριοί μου καλοί σας λυπάμαι καθώς παζαρεύω ποιόν θα πάρω για νυχτιά
γιατί σε κρεβάτι απόψε δεν θα κοιμηθεί κανείς
μα σας λέω την ταρίφα και γελάω κρυφά
που δεν ξέρετε ποια είμαι εγώ - που δεν μάθατε ποια είμ΄εγώ
Μα ένα βράδυ ουρλιαχτό στο λιμάνι
κι όλοι λεν' τί ειν' αυτό το ουρλιαχτό
και ορμάω στο παράθυρο με γέλια κι όλοι λεν - τι πανηγυρίζει
Και το μαύρο καράβι κατά πάνω στην πόλη τα κανόνια γυρνά...
Κύριοί μου καλοί τώρα πια δεν γελάτε, τώρα η πόλη έχει γκρεμιστεί
κι όλα τα βρωμόσπιτά σας τα γκρεμίσαν σε μια νύχτα,
απομένει μονάχα το μπορντέλο τούτο δω
κι απορείτε γιατί τ΄αφησαν αυτό - κι απορείτε γιατί τ' άφησαν αυτό...
Μόνο το μπορντέλο στέκει όρθιο στη πόλη
και ρωτάτε - ποιος να έμενε εδώ
και θα βγω στην πόρτα εγώ σαν ξημερώσει και θα πουν - γι΄αυτήν ήτανε λοιπόν...
Και το μαύρο καράβι τη σημαία σηκώνει να με υποδεχτεί...
Και κοντά μεσημέρι, εκατό μαύροι άντρες
βγαίνουν από το καράβι και σας πιάνουν
και θα δέσουν μ' αλυσίδες όποιον είχα πελάτη
και δεμένους μ' αλυσίδες θα σας φέρουνε μπροστά μου
και θα με ρωτούν ποιανού κεφάλι θέλω - και θα με ρωτούν ποιανού κεφάλι θέλω...
Κι όταν θα χτυπάει μεσημέρι στο λιμάνι θα ρωτάτε ποιος θα κρεμαστεί...
Και θ' ακούσετε ν' αποφασίζω: ΟΛΟΙ. Κι απάνω στα κεφάλια σας θα πω: ΈΤΣΙ!
Και το μαύρο καράβι τα πανιά του ανοίγει και με παίρνει μακριά...
Δεν το βλέπω. Θα το έσβησε μάλλον.
Από τις φωτογραφίες που είδα, δεν πρέπει να είναι πάνω από 1,65
κάνω λάθος ;
Από τις φωτογραφίες που είδα, δεν πρέπει να είναι πάνω από 1,65
κάνω λάθος ;
Δε πηδάς με το μέτρο,ουτε πληρώνεις με το μέτρο άραξε!!!γκόμενα πληρώνεις όχι πίτσα !
δηλωνει και model με τετοιο υψος![]()
![]()
![]()
δηλωνει και model με τετοιο υψος![]()
![]()
![]()
Μάλλον μπερδεύεις το τυπικό ψηλόλιγνο μανεκέν με τον όρο μοντέλο. Και το φωτομοντέλο που ποζάρει π.χ. μόνο πρόσωπο,
λόγω εξαιρετικής ομορφιάς, για εξώφυλλο ή διαφήμιση, είναι επίσης μοντέλο. Και το χαρακτηριστικό γυμνό σώμα που έχει αρμονικές αναλογίες
και στέκεται π.χ. να το ζωγραφίσουν στην Καλών Τεχνών, πάλι μοντέλο λέγεται. Και η σούπερ γραμμωμένη γυμνάστρια έστω κι αν
είναι 1.65, μπορεί άνετα να λέγεται fitness model. Ξεκόλλα λίγο με το μοντέλο σκέψης σου...
Είσαι βαθιά νυχτωμένος αν νομίζεις πως κάθε γυναίκα πληρώνεται μόνο λόγω εμφανισής Μια γυναίκα πληρώνεται μόνο αν βρίσκει κάποιους που είναι πρόθυμοι να της τα δίνου. Αυτό είναι νόμος. Αυτά λέμε εδω.
Κύριοι, κυρίες και μικρά παιδιά. Για να τα θέσουμε όλα σε μια τάξη. Η Βερόνικα είναι μια όμορφη κοπέλα είναι γεγονός. ΑΛΛΑ αν περπατήσετε για 5 λεπτά στην Ερμού, στο Μοναστηράκι, στο Θησείο, στην Κηφισιά θα δείτε 1.000 αντίστοιχες Βερόνικες και πιο όμορφες ακόμα. Αυτό τι σημαίνει?
Αυτό σημαίνει ότι εδώ μέσα έχουμε αναγάγει μπάζα σε γκομενάρες, μέτριες σε υπέρμουνους και όμορφες σε θεές. Γιατί? Γιατί πολύ απλά πολλοί από εδώ μέσα είναι στο 80% που περιγράφει και η Βερόνικα ως "τιμωρία". Η μόνη τους επιλογή να γαμήσουν είναι μέσω χρημάτων. Έχουν να πιάσουν γκόμενα από την εποχή του ποτέ και μόλις μια επί πληρωμή γκόμενα τους χαμογελάσει νομίζουν ότι πήγαν στον παράδεισο. Είναι η πλειοψηφία. Δεν κερδίζεται. Θα αποθεώνει και θα αποθεώνεται.
Αααα και κάτι που ξέχασα να πω. Θεωρώ απίθανο να γράφει αυτά που γράφονται από τη Βερόνικα η ίδια η Βερόνικα. Άρα μην κουράζεσεστε
Σου υπογράφω και με τα δυο χέρια και με τα δυο πόδια μαζί. Ότι γράφει η ίδια η Βερόνικα, η ίδια η βερόνικα απαντάει και σε pm. Και με τα δυο χέρια και με τα δυο πόδια κιόλας στο υπογράφω!!! Όταν βγήκε και έκανε δυο τρια πόστ η Μαρία το είπε και η ίδια η Μαρία ότι είναι αυτή.Αααα και κάτι που ξέχασα να πω. Θεωρώ απίθανο να γράφει αυτά που γράφονται από τη Βερόνικα η ίδια η Βερόνικα. Άρα μην κουράζεσεστε