Επισκέπτης
Βερονικα με ποσα μας ερχεσαι;
Τι σας νοιάζει πόσο χρεωνω έξω ?
Όλα τα city tour τόσα χρεώνουν κ παραπάνω!
Μόνοι σας βρήκατε την αγγελία
Ούτε που ασχολήθηκα εγώ!
Κάτι 30φευγα η κάτι χοντρες CT η άλλες με φουλ photoshop π χρεώνουν τα ίδια μια χαρά πάτε κ λέτε κ ευχαριστώ εγώ σας πειραξα 20 χρονων πυροκαυλι
Κ όσο γουστάρω στην τελική θα τ βάζω σιγά μην σας ρωτήσω
Ο λόγος που κραζετε δεν έχει βάση!!
Εγώ Ελλάδα θα έρχομαι μια στο τόσο
Όπως και τώρα θα κάτσω 5 μέρες μόνο
Και τις δύο είμαι ήδη κλεισμενη
Όσοι παλιοί έχουν το προσωπικο μ τηλ μπορούν να στέλνουν εκεί.. αντί για την αγγελία που απαντανε άλλοι.
Δεν επηρεαζω κανέναν, ούτε ζήτησα κάτι από κάποιον εδώ,ούτε φώτο ανεβάζω στ νημα για να ανέβει ούτε κανονίζω από εδώ ούτε τίποτα!
Δεν ασχολούμαι, μιζέρια δεν χρεαζεται σε τπτ στη ζωή μας οποίος θέλει έρχεται οποίος δεν θέλει όχι, εγώ είμαι χαρουμενη κ περναω καλα αυτό έχει σημασία ελπίζω κ εσείς το ιδιο
Φιλάκια![]()
το 80% ειστε τιμωρια για μενα
το 12% ειστε και γαμω τα παιδια
κ 8% ειστε τοσο καυλα που σας επερνα και τζαμπα (που λεει ο λογος)
χαχαχαχα... ρε μανία που έχουν μερικοί να πάρουν πόρσε με 1.000 !!! απ τη μία κράζουν..και απ την άλλη θέλουν να γαμήσου (ή απλά να μας τα ζαλίσουν) "τσάμπα" !!! η κάθε κοπέλα κοστολογεί το μουνί της όσο θέλει..από κει και πέρα θες πας..δε θες δε πας !!! που είναι το περίεργο ? με το ζόρι δλδ να γαμηθεί με 100€ 5 ώρες για να μείνετε ευχαριστημένοι εσείς ? δε σας καταλαβαίνω..
Οποια δεν αντεχει αγαπουλη το κλεινει το μαγαζι στην συγκεκριμενη περιπτωση τα ποδια. Την πληρωνουμε την οποια κοπελα-πορνη να παει μαζι μας δεν το κανει ουτε καταναγκαστηκα ουτε γιατι μας γουσταρει. Οποια δεν αντεχει το μπουλο απο την πιατσα.Έχει δίκιο η Βερόνικα ρεεεε. Άντε 20 χρονών κοπέλα και είναι πιο ώριμη από πολλούς εδώ μέσα.
Ο άντρας πρέπει να σέβεται τις γυναίκες και να θυμάται ότι δεν έχει ιδέα τι σημαίνει για την ψυχοσύνθεση μίας γυναίκας το να "πουλάει" το κορμί της και η αλήθεια είναι ότι και ποτέ δεν θα ξέρουμε πως είναι αφού δεν είμαστε γυναίκες. Για τους δικούς της λόγους κάποια αποφασίζει να το κάνει, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι αποδεκτό να την βλέπουμε σαν "αντικείμενο" που το αγοράζουμε ή το νοικιάζουμε, να μιλάμε/φερόμαστε με τους χειρότερους τρόπους και να βρίσκουμε ευκαιρία να βγάλουμε όλα τα κόμπλεξ μας και να ξεσπάσουμε το θυμό μας που η ζωή μας δεν είναι έτσι όπως θα θέλαμε να είναι. Δεν μας φταίει η Βερόνικα ή όποια άλλη γυναίκα. Γιατί προφανώς ένας ισορροπήμενος και ώριμος άνθρωπος δεν μιλάει και δεν φέρεται με τέτοιο τρόπο σε καμία γυναίκα, πόσο μάλλον σε μία μικρότερη του. Ειδικά για τις πιο μικρές κοπέλες λίγο περισσότερος σεβασμός δεν βλάπτει.
Τι νόημα έχει να ασχολείται κάποιος με το πόσο θα πουλάει το κορμί της και με ό,τι να ναι λεπτομέρειες (αν παλιά έπαιρνε λιγότερα ή περισσότερα και όποια άλλη βλακεία).
Τι νόημα έχει να θίγεται κάποιος και να το παίρνει προσωπικά αν η Βερόνικα, ή η όποια Βερόνικα, αύξησε τις τιμές της ή άλλαξε τρόπο επικοινωνίας ή δεν ξέρω τι άλλο.
Τόσο γούσταρε να το πουλάει τότε, τόσο τώρα, δίνει τον καλύτερο της εαυτό όταν βρίσκεται με κάποιον (από ό,τι έχω καταλάβει, δεν την έχω συναντήσει), αν μας αρέσει και μας παίρνει οικονομικά καλώς, αν δεν μας αρέσει πάμε παρακάτω.
Ειδες κανεναν να τραβαει ζορι τυπε?χαχαχαχα... ρε μανία που έχουν μερικοί να πάρουν πόρσε με 1.000 !!! απ τη μία κράζουν..και απ την άλλη θέλουν να γαμήσου (ή απλά να μας τα ζαλίσουν) "τσάμπα" !!! η κάθε κοπέλα κοστολογεί το μουνί της όσο θέλει..από κει και πέρα θες πας..δε θες δε πας !!! που είναι το περίεργο ? με το ζόρι δλδ να γαμηθεί με 100€ 5 ώρες για να μείνετε ευχαριστημένοι εσείς ? δε σας καταλαβαίνω..
Οποια δεν αντεχει αγαπουλη το κλεινει το μαγαζι στην συγκεκριμενη περιπτωση τα ποδια. Την πληρωνουμε την οποια κοπελα-πορνη να παει μαζι μας δεν το κανει ουτε καταναγκαστηκα ουτε γιατι μας γουσταρει. Οποια δεν αντεχει το μπουλο απο την πιατσα.
εστι ακριβως φιλε μου...εγω σε ολες τις κοπελες που εχω βρεθει και που θα βρεθω φερομαι οπως θα φερομουν οπως οταν θα ειμαι με την κοπελα μου η αν ημουν με καποια που γνωρισα και θα περασουμε καλα για λιγο...αν αυτο το σκεπτικο ειναι ικανο για να χαρακτηριστω αγαπουλης εεε τοτε οκ ειμαι αγαπουλης...αν φερθει σωστα θα τα καταλαβουν οι κοπελες δεν ειναι χαζες και θα φερθουν αναλογως...εμενα παντα μου αρεσε η βερονικα γιατι ειναι ωραιο τυπακι και μαγκακι (η γνωμη μου) και περνουσαμε παντα καλα ειτε επαιρνε 70 ειτε 120 ειτε 250 ειτε το παει στα 500....και ξαναλεω αν αυτη η συμπεριφορα η αυτα που πιστευω η τροπος που σκεφτομαι για τις κοπελες πιστευουν καποιοι οτι ευθυνονται για να ανεβαινουν οι τιμες των κοριτσιων λυπαμαι αλλα δεν μπορω να το αλλαξω...ας ειμαι (και οσοι σκεφτονται σαν εμενα) ο "αγαπουλης"...Γιατί πρέπει να ορίζεται το ποια θα είναι στην πιάτσα από τον δικό σου τρόπο σκέψης (και των άλλων που σκέφτονται σαν εσένα);
Υπάρχουν πολλοί άλλοι που θέλουν να υπάρχει και η Βερόνικα και πολλές άλλες στην πιάτσα που έχουν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης.
Πολύ ωραία εφεύρεση η λέξη αγαπούλης. Επειδή έχω σεβασμό προς τις γυναίκες (ακόμα και αυτές που είναι στην πιάτσα) και δεν τσακώνομαι και δεν μιλάω όπως μιλάς είμαι αγαπούλης;
Δεν έχω καμία ψευδαίσθηση περί αγάπης ή δεν ξέρω τι άλλο εννοείς από κοπέλες της πιάτσας, απλά θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει μία έστω στοιχειώδης ανθρωπιά, ευγένεια και σεβασμός προς τους άλλους γενικότερα αλλά και προς τις γυναίκες που επιλέγουν να κάνουν αυτή τη δουλειά.
Εγώ προλαβα και πήρα με τα 120, και το κορμί της είναι πραγματικά υπέροχο όμορφο πρόσωπο και χαμόγελο ,άριστες υπηρεσίες,
και μετά από ένα μικρό ατύχημα που είχαμε (έκανα εξετάσεις) μπορώ να βεβαιώσω ότι ήταν και υγιείς.
Αν βάλω τώρα στην ζυγαριά όλα τα παραπάνω με τις νέες τιμές μάλλον δεν θα ξαναπάρω "πολλά τα λεφτά Άρη", και πάμε παρακάτω.
Θέλω να επισημάνω ότι η Βερόνικα σε επικοινωνία στο hotel ήταν απλή και καλο τυπάκι , βέβαια ο χαρακτήρας της όπως εμφανίζεται απο τα γραφομενά της στο νήμα (αν γράφει η ίδια ) εμφανίζεται αλαζωνικός και κυνικός.
Από εμένα δικαιωμά της να πάει το δωράκι της όπου αυτή νομίζει.
Και κάτι για την Βερόνικα: Χρειάζεται ικανότητα για να φτάσεις στην κορυφή, αλλά για να παραμείνεις εκεί χρειάζεται και χαρακτήρας.
Ειπε κανεις οτι οριζει καποιος ποια θα ειναι στην πιατσα η οχι? Δεν σε καταλαβαινω γιατι σε/σας ενοχλει η αντιθετη αποψη απο την δικη σου/σας? Ο καθενας μπορει να λεει την αποψη του αρεσει η δεν αρεσει σε μερικους/κες. Εσενα σε διορισε κανεις δικηγορο? Μιλησα εγω στο ποστ μου συγκεκριμενα για καποια κοπελα? Απο το ποστ σου σε κρινω αγαπουλη εσυ μπορεις ελευθερα να με κρινεις μαλακα δικαιωμα σου δικαιωμα μου. Το προβλημα σου ποιο ειναι δεν εχω καταλαβει ακομα?Γιατί πρέπει να ορίζεται το ποια θα είναι στην πιάτσα από τον δικό σου τρόπο σκέψης (και των άλλων που σκέφτονται σαν εσένα);
Υπάρχουν πολλοί άλλοι που θέλουν να υπάρχει και η Βερόνικα και πολλές άλλες στην πιάτσα που έχουν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης.
Πολύ ωραία εφεύρεση η λέξη αγαπούλης. Επειδή έχω σεβασμό προς τις γυναίκες (ακόμα και αυτές που είναι στην πιάτσα) και δεν τσακώνομαι και δεν μιλάω όπως μιλάς είμαι αγαπούλης;
Δεν έχω καμία ψευδαίσθηση περί αγάπης ή δεν ξέρω τι άλλο εννοείς από κοπέλες της πιάτσας, απλά θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει μία έστω στοιχειώδης ανθρωπιά, ευγένεια και σεβασμός προς τους άλλους γενικότερα αλλά και προς τις γυναίκες που επιλέγουν να κάνουν αυτή τη δουλειά.
Εφόσον απαντάς σε μένα, θα σου πω λοιπόν ότι απλά είσαι εκτός θέματος. Άλλα λέω εγώ και άλλα εσύ. Επίσης, άλλο επαγγελματικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άλλο χαρακτήρας. Προφανώς, δεν καταλαβαίνεις την διαφορά.Σε σενα απαντάω γιατι το εχεις "πιάσει" τελείως λάθος. Μια χαρα χαρακτήρα εχει. Τίμησε τα λεφτα "σου" και με το παραπάνω. Δεν "σε ειχε" ποτε ανάγκη. Έκανε την "είσοδο της " με μια τιμη που θα ειχε ανταπόκριση. "Ακουμπήσες τον παρά σου " και εκείνη στο αντεπεδωσε. Δεν την έκανες εσυ και οι αλλοι φίρμα. Μονη της εγινε με την αξια της. Εαν ηταν και οι άλλες τοσο καλες θα έκαναν το ίδιο. Αυτα περι χαρακτήρα ειναι Παπαρια μάντολες και στο λέω εγω που δεν εχω παει ποτε μαζι της. Στο κατω κατω εαν δεν κανω λάθος τα 250ρια τα ζητάει εκτός Ελλαδος, αρα προς τι όλη αυτή η μπουρδολογία![]()
ναι εδω και 20 σελιδες κουβεντα γινοταν που μονο κραζουνε..
Αν δεν ξερετε να μην μιλατε πηρατε ολοι και μασατε την ιδια καραμελα!
Εγω τωρα πρωτη φορα εκατσα 2 και μηνες να το κανω ολο αυτο συνεχομενα!εχω ξεπερασει τον εαυτο μου
ποτε δεν σας αντεχα παραπανω
Πριν 2μιση χρονια ειχα βαλει 2 φορες αγγελια με 80-90 και την αλλη με 100
ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΑ ΟΥΤΕ 6 ΜΕΡΕΣ !Τοσο καλα μου φερθηκατε γιαυτο
κ εξαφανιστηκα για 2 χρονια μετα!
Βγηκατε 5 ατομα γραψατε κριτικη και μετα ολοι μασατε την καραμελα οτι το ειχα 90.80 70 Οτι σας κατεβει
ποτε ρε? πριν 2 χρονια για 6 μερες ???
που ερχομουν με αθλητικα αβγαλτο ?
που δεν ηξερα τιποτα που ειχα βαλει μια αγγελια αναμεσα σε ποσες αλλες και για να φανει εβαλα φτηνη τιμη μιας και ηξερα οτι πανω στην βδομαδα το πολυ θα εξαφανιζομουν ,
αυτο δεν σημαινε οτι αξιζα τοσα ,
οταν επερνα 300 κ 500 για 1 κ 2 ωρες αυτα γτ κανεις δεν τα λεει??? η τα γραφει?? γτ δεν σας συμφερει
αντε γεια μονο να πιπιλατε ξερετε
Ειπε κανεις οτι οριζει καποιος ποια θα ειναι στην πιατσα η οχι? Δεν σε καταλαβαινω γιατι σε/σας ενοχλει η αντιθετη αποψη απο την δικη σου/σας? Ο καθενας μπορει να λεει την αποψη του αρεσει η δεν αρεσει σε μερικους/κες. Εσενα σε διορισε κανεις δικηγορο? Μιλησα εγω στο ποστ μου συγκεκριμενα για καποια κοπελα? Απο το ποστ σου σε κρινω αγαπουλη εσυ μπορεις ελευθερα να με κρινεις μαλακα δικαιωμα σου δικαιωμα μου. Το προβλημα σου ποιο ειναι δεν εχω καταλαβει ακομα?