Επισκέπτης
Δε σε πρόσβαλα νομίζω ούτε έδειξα τη σεξουαλική μου ταυτότητα χοντρούλη, για να με αποκαλείς αδερφή μαζέψου γιατί οι φάπες στα χοντρομάγουλα σου θα κάνουν τρομερό μπάμ,φάε το πιτόγυρο και μη βριζεις![]()
Δε σε πρόσβαλα νομίζω ούτε έδειξα τη σεξουαλική μου ταυτότητα χοντρούλη, για να με αποκαλείς αδερφή μαζέψου γιατί οι φάπες στα χοντρομάγουλα σου θα κάνουν τρομερό μπάμ,φάε το πιτόγυρο και μη βριζεις![]()
Εγω επειδη ειμαι γεννημα θρεμα κατοικος μεγαλης πολης και επειδη λογω δουλειας ερχομαι καθημερινα σε επαφη με κοσμο, αξιοπρεπη κοσμο, οχι συριζαιους, μαλλιαδες, χωριατες και ζωντανα, φοραω γραβατες απο 18 ετων.ναι σαν εσενα να μιλησει...αναλφαβητος κ καθυστερημενος απο πανω.
ασε ρε.
ωραια να την βαλεις κ στον κωλο σου αμα λαχειΕγω επειδη ειμαι γεννημα θρεμα κατοικος μεγαλης πολης και επειδη λογω δουλειας ερχομαι καθημερινα σε επαφη με κοσμο, σοβαρο κοσμο, οχι συριζαιους, μαλλιαδες, χωριατες και ζωντανα, φοραω γραβατες απο 18 ετων.
ωραια να την βαλεις κ στον κωλο σου αμα λαχει
εσυ που ξερεις εγω αν φοραω ή οχι?
αλλα σ εχει τυφλωσει η μαλακια απο την αρχη με μενα,οποτε θα σε παω γαμιωντας απο δω κ περα.
Τι ειναι ο αιθερας στο μαχαιρι;
δεν ακουγεται πολυ επιστημονικη τεκμηριωση αυτητα καλά μαχαίρια έχουν επάνω στην κόψη της λάμας μία λεπτή στρώση αιθέρα ο αιθέρας είναι αυτός που κάνει αυτά τα μαχαίρια να κόβουν τόσο καλά..αλλα δε στο λέω, οχτροί δεν είμαστε;
δεν ακουγεται πολυ επιστημονικη τεκμηριωση αυτη
![]()
Ωραιο εικονα απ το μενςολνυ
ποτε δεν ειναι αργα.Ο παππούς μου είχε ένα τέτοιο!! με έμαθε και εμένα λίγο άλλα δεν το κυνήγησα!!έμαθα σε μπαλόνια με νερό!!πολύ δύσκολοο![]()
ποτε δεν ειναι αργα.
Βγαλε τα σκατα απ τα μουτρα σου!( ετσι ελεγε η γιαγια μου στον ξαδερφο μου που ειναι σαν ξυλοκοπος)
ωραια να την βαλεις κ στον κωλο σου αμα λαχει
εσυ που ξερεις εγω αν φοραω ή οχι?
ελα μωρη χαρχαλω απο το σπαμοθρεντAXAXAXAXAXAXAXAxaxaxaxaxaXAXAXAXA!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
AXAXAXaxaxAXAXaxaxAXAXAXAXAXaxaxaxaxXAAXAXA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Πες μας οτι φορας και γραβατες ρε γκραβαρο!!!!!!!!!!!!!!!
Και να σου χαριζανε γραβατα δε θα ειχες τι να την κανεις. Θα εδενες απ το λαιμο καμια κατσικουλα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι ειναι ο αιθερας στο μαχαιρι;
ok bossΦίλε κάνε ένα κόπο να διαβάσεις τα παλιότερα πόστ εδώ το έχω γράψει νομίζω αλλάβαριέμαι να ψάχνω τώρα για λινκ....
μονο αυτο βρηκα να αναφερεις αιθερα. Και παλι δεν καταλαβαινω...Επανήλθα κουφάλες!!!!![]()
![]()
![]()
Διωορθώνω με όλο το θάρρος ;) ;) ;) ;)
Και οι 2 μάρκες είναι κοφτερές.Οι astor είναι πιο επιθετικές ενώ οι αστρα πιο ηπιες.Συγχωρούν απότομες κινήσεις κοινώς.
Για να καταλάβουμε τη διαφορά μεταξύ επιθετικής και ήπιας και κοφτερής και μη κοφτερής λεπίδας θα προστρέξω στα μαχαίρια για παράδειγμα.
http://[URL unfurl="true"]www.airgunshop.gr/images/thumbnails/0/600/600/opiduck.jpg[/img[/URL]]
Αυτό το μαχαίρι έχει επιθετική λεπίδα.Είναι τυπικό μαχαίρι σφαξίματος με λεπίδα τύπου γιαταγάνι.
[img]http://europaimport.gr/sites/default/files/mahairi_kynigoy_psara_13cm_s02.jpg
Αυτό το μαχαίρι έχει ήπια λεπίδα.Είναι τυπικό μαχαίρι επεξεργασίας ξύλου.
Και των 2 ο αιθέρας μπορεί να είναι ξυράφι.Η διαφορά είναι ότι στο πρώτο αμέσως μετά την κόψη ακολουθεί τριχωνικού σχήματος λεπίδα που διευκολύνει τη λεπίδα να μπεί βαθιά μέσα ενώ στο δεύτερο η γωνία ανοίγματος της λεπίδας είναι πολύ μεγαλύτερη και δε χώνεται πολύ βαθιά.Στο δεύτερο το τρόχισμα είναι αρκετά δύσκολο αλλά η λεπίδα δεν κινδυνεύει να σπάσει ή να κάνει λακκούβες η κόψη ενώ το πρώτο έχει ευκολο τρόχισμα αλλά πολύ πιο ντελικάτη λεπίδα.
Το ίδιο ισχύει και στις λεπίδες ξυρίσματος.Οι άστορ είναι σαν τον όπινελ ενώ οι άστρα σαν το μορα.Γι αυτό οι άστορ μετά από 2-3 ξυρίσματα χάνουν την επιθετικότητά τους και γίνονται πιο ήπιες κια όχι τόσο κοφτερές. ενώ οι άστρα παραμένουν όπως στην αρχή για περισσότερα ξυρίσματα.Οι άστορ ενδείκνυνται για πολλών ημερών ή σκληρά γένια ενώ οι αστρα για πιο κοντά ή μαλακά.
Χρόνια τώρα![]()
![]()
Για την ακρίβεια έτσι ξεκίνησα.Μηχανή ασφαλείας πήρα μετά από μια δεκαετία χρήσης σαβέτας.
Η γνώμη μου είναι ότι αν μαθεις να ξυρίζεσαι με σαβέτα ξέρεις να ξυριστείς ακόμα και με τσαπί ή κλαδευτήρι...Κι αυτό γιατί κακά τα ψέμματα τον αιθέρα που έχουν μερικά ανταλακτικά ξυραφάκια δεν μπορείς να τον πετύχεις σε μαχαίρι εύκολα.
Έχω και σαβέτα και μαχαίρι και μηχανή.Τη σαβέτα την έχω από το 1962΄.Είναι του πατέρα μου και γράφει πάνω W.Germany.Πιο καλό ζύγισμα δεν έχει ούτε το dovo που έχω.