Να ενημερωσω κι εγω με την σειρα μου σαν πιο εμπειρος διοτι κι εγω οπως και αλλοι την ειχαμε παρει απ την αρχη οταν πρωτοξεκινησε , εγω απλα θα ενημερωσω οτι ποτε δεν την πηρα στα 70 η στα 80 , 90 της εδινα στην αρχη και μετα παραπανω διοτι δεν ειμαι φαν των μονοωρων ραντεβου .
2ον δεν ειναι η πρωτη φορα που ξαναπει Αμερικη , το 14 ειχε παει Αμερικη και οση την γνωριζουν ξερουνε για πιο λογο πηγε και για ποσο καθησε , αλλωστε ειναι δυνατο τεμαχειο και το ξερει και οχι μονο οπτικα αλλα και στο τερεν βαζει πολλα 20χρονα αμερικανιδια βιζιτονια κατω και τα πατα ανετα η καυλαρα μας η Βερονικα

Για μενα καλα εκανε και πηγε Αμερικη να φορτωσει 100δολαρα απο χαζοχαρουμενους Αμερικανους διοτι εκει η βιζιτα παιζει σε αλλες τιμες , δεν ειναι αναγκη να κανεις 10 ραντεβου , μαζευεις 1000ρικα πολυ πιο γρηγορα μες την μερα ....
Και 3ον ας γυρισει ο κοριτσαρος μας πρωτα ο θεος Αθηνα και μετα μιλαμε αν ανεβασει της τιμες η οχι , μην καθομαστε απ την κερκιδα και κραζουμε , και στα 130 να το παει την ωρα παλι της πουταναρας θα γινεται για το τηλεφωνο της .
Εγω χαρηκα που την ειδα αρχες Ιουλιου πριν φυγω για διακοπες , οποτε δεν με αφορα τι και πως η τυπισσα απλα ειναι μουναρος τελος και ας την Ναγια να τραβαει τα βυζια της , ααα και κατι αλλο εννοειται οτι υπαρχουν οι καβατζες μας για 70αρια και 80αρια με πιτσιρικες και Μιλφονια ανεξαρτητα , αυτο δεν χρειαζεται να το λεμε οι παλαιοι εχουμε φροντισει τις ατζεντες μας απ το χειμωνα δεν χρειαζεται να πιασουμε Σεπτεμβρη για να κυνηγαμε ανεξαρτητες .
Αυτα τα ολιγα απο Chicha προβλεπεται καρποφορα η χρονια και φετος