Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
:-*

καλημερα μωρακια μου....
ετοιμαζομε να φυγω να παω να κανω τις βουτιες μου
καλες διακοπες σε οσους φυγουνε θα τα πουμε παλι στις 30 του μηνος
καλα να περνατε ολοι φιλακια πολλα και καυτα![]()
![]()

Αννουλα βαλε και καμια πιο sexy φωτογραφια σουκαλημερα μωρακια μου....
ετοιμαζομε να φυγω να παω να κανω τις βουτιες μου
καλες διακοπες σε οσους φυγουνε θα τα πουμε παλι στις 30 του μηνος
καλα να περνατε ολοι φιλακια πολλα και καυτα![]()
![]()
:-* :-*Καλημερα κοριτσαρε.ανεβασε καμια νεα φωτο σουkaλημερα μωρακια μου....
τελος οι διακοπες και παλι ξανα μαζυ σας.πολλα εχω να πω για τις μερες που ελειψα.
πρωτα απο ολα για τις πολλες ευχες που μου στελατε για καλες διακοπες σας ευχαριστω ολους σας....
μετα για την θεληση σας να βρεθουμε οσο γινετε πιο γρηγορα. δεν εχω λογια για την αγαπη που μου δειχνετε σας την ανταποδιδω στο διπλασιο.
θα κανετε μονο λιγη υπομονη γιατι χθες αδιαθετησα.σας υποσχομε ομως οτι γυρισα ευδιαθετη για καυτες πολυ καυτες συνευρεσεις...
ενα πραγμα με πειραξε ομως κριτικη που εγραφε οτι ανηκω σε γραφειο και εχω πειραγμενες φωτο και ειμαι τριαντα χρονων τι να πω γιατι τοση
κακια ρε παιδια???φιλακια πολλα
και συντομα κοντα σας......:-* :-*
καλως ορισες κουκλα καλο χειμωναkaλημερα μωρακια μου....
τελος οι διακοπες και παλι ξανα μαζυ σας.πολλα εχω να πω για τις μερες που ελειψα.
πρωτα απο ολα για τις πολλες ευχες που μου στελατε για καλες διακοπες σας ευχαριστω ολους σας....
μετα για την θεληση σας να βρεθουμε οσο γινετε πιο γρηγορα. δεν εχω λογια για την αγαπη που μου δειχνετε σας την ανταποδιδω στο διπλασιο.
θα κανετε μονο λιγη υπομονη γιατι χθες αδιαθετησα.σας υποσχομε ομως οτι γυρισα ευδιαθετη για καυτες πολυ καυτες συνευρεσεις...λο
ενα πραγμα με πειραξε ομως κριτικη που εγραφε οτι ανηκω σε γραφειο και εχω πειραγμενες φωτο και ειμαι τριαντα χρονων τι να πω γιατι τοση
. .δηλαδή...για να μην ψάχνω...και αφού δεν είσαι 30...θα μας πεις πόσο είσαι?...kaλημερα μωρακια μου....
θα κανετε μονο λιγη υπομονη γιατι χθες αδιαθετησα.σας υποσχομε ομως οτι γυρισα ευδιαθετη για καυτες πολυ καυτες συνευρεσεις...