Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 338 άτομα (31 μέλη και 307 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Μηνύματα
14.518
Κριτικές
64
Like
5.076
Πόντοι
7.786
ευχαριστω φιλε για την  πληρωφορια  δεν θα παρω γαμαω καλυτερες στο 20 ευρω 
 
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Μηνύματα
14.518
Κριτικές
64
Like
5.076
Πόντοι
7.786
διαβασα  τις κριτικες για την ιωαννα  δεν ειναι και πολυ σταθερη στην αποδοση της 
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Αν δεν κανω λαθος ειναι η ψηλη Ιωαννα , η βολλειμπολιστρια απο την μοντελοαλυσιδα!
Η Βραζιλιανα η πρωην Βανεσσα Ταυλανδεζα απο το Κολωνου 32β ονλιγκρικ!
Έχεις δίκιο Tommy η Ιωάννα απο την μοντελοαλυσίδα ήταν που έχει ξαναεργαστεί προσφάτως σε αυτό το μαγαζί. Όταν την είδα είπα λες να είναι η Ιωάννα, αλλά δεν ήμουν σίγουρος και για αυτό έγραψα στην ενημέρωση μάλλον καινούρια κοπέλα.Έχει προσθέσει λίγα κιλά και έχει αλλάξει το μαλλί της για αυτό και δεν την αναγνώρισα.

Την Βανέσσα την Ταυλανδέζα είχα πολύ καιρό να την δω ίσως και 2 χρόνια και δεν την αναγνώρισα.Εν τω μεταξύ μεγάλωσε αρκετά αλλά παραμένει αρκετά γοητευτική.
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.407
Πόντοι
3.636
Τυποι μου η λουιζα απο φωκαιας 25α , ειναι απογευματινη στο κολονου 11 στο μεταξυ ; :hi:
 
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Μηνύματα
14.518
Κριτικές
64
Like
5.076
Πόντοι
7.786
ναι η  λουιζα    ειναι    απογευματινη    στο    μεταξυ κολωνου  11  ισογειο
 

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
278
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
Τέλος στα Βέργας 3 στο ισόγειο αριστερά ήταν η μιλφ Βικτώρια,κανονικών κιλών με καστανοκόκκινα μαλλιά κάτω απο τούς ώμους σε ελεύθερο στοματικό.Στο ισόγειο δεξιά 2 καινούριες κοπέλες η Εύα κοντή,με πιασιματάκια και βυζάρες και καστανόμαυρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους και η Αλέξια,ψηλή,υπέρβαρη, με ξανθά πλατινέ μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Η δεύτερη ομοιάζει με τον Οβελίξ.Σε ελεύθερο στοματικό και οι δύο κοπέλες.Στον όροφο ήταν η Μαρίνα,μιλφ,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά πιασμένα σε μικρή αλογοουρά.Σςε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κώλο. Δοκιμάστηκε και κρίνεται μη επαρκής.Περισσότερα στην κριτική που θα ακολουθήσει.
Καλό Χειμώνα να έχουμε συναγωνιστές!
προφεσορα η λειλα δεν δουλευε απογευμα ,εχει αλλαξει βαρδια ?
σημερα ξερουμε τι βαρδια δουλευει ?
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
487
Πόντοι
186
Ξεκινήσαμε προς την Φυλής τρεία άτομα, αλλά στον έναν δεν γνωστοποιήσαμε τον προορισμό μας αλλά του είπαμε πως θα πάμε να ψωνίσουμε χόρτο κάπου στην Αθήνα. Μόλις αποβιβαστήκαμε από το όχημα όμως κάπου στην Πιπίνου αυτός κατάλαβε περί τίνος πρόκειται(κρίμα).

Παρεξηγηθηκε που ριξατε το επιπεδο;
 
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Μηνύματα
14.518
Κριτικές
64
Like
5.076
Πόντοι
7.786
η λειλα οταν ειχα παει την παρασκευη μου ειχε πει ο τσατσος οτι δουλευει 11 το βραδυ
 

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Μηνύματα
1.931
Κριτικές
37
Like
2.839
Πόντοι
1.446
Πέρασμα από ΧΩΜΑΤΙΑΝΑΟΥ 11Α κατά τις 18:00 στις 19/8/2016 (θα ακολουθήσει και η κριτική στη σελίδα του μαγαζιού)

Βλέπω την Έλενα από Ρωσία...Κάπου 20 χρονών...
Ματάρες και Τρελά τσιμπουκόχειλα....με κόκκινο έντονο κραγιόν (προσοχή στους...εν σχέση συναθλητές...αναγκάστηκα να κάτσω κανά 5λεπτο έξτρα μόνος μετά να βεβαιωθώ πως έβγαλα όλες τις στάμπες από το κραγιόν της πάνω μου...)
Πολύ καλό σώμα - σφιχτό....
Καλό βυζί φυσικό
καστανομάλλα και κάπου 1,68 ύψος...

Με το που ακούω γενικά Ρωσίδα-Κορασίδα δίνω ένα έξτρα συν στην απόφασή μου αν θα μπω ή οχι... όπως και έκανα και μπήκα...

Πρώτος πελάτης ήμουν στην απογευματινή βάρδια...
Μπήκε χαμογελαστή και ξεκινήσαμε κατευθείαν τα φιλιά (χωρίς γλώσσα αλλά πολύ αισθησιακά)....με έκανε τούρμπο...
την έγδεισα την ξάπλωσα άνοιξα τις ποδάρες της και την έγλειψα δεν άντεξα...σε ένα τόσο μυρωδάτο μουνάκι... Ήταν η πρώτη μου φορά (στην 12ετή μου μπουρδελοεμπειρία) που γλύφω τάνα.... Αλλά ήταν πέραν από τις δυνάμεις μου.... ήμουν και ο πρώτος πελάτης....ενέδωσα...
Αυτή είχε τρελαθεί και όλο αναστέναζε χωρίς ίχνος βιασύνης...Το απολάμβανε....Είχε γίνει μούσκεμα!!!

Όπως ήταν ανάσκελα της έδωσα το καυλί μου στο στόμα αφού είχα κάτσει στα γόνατα και με το δεξί μου χέρι της έπαιζα το μουνάκι...έβαζα και δάκτυλα αδιαμαρτήρητα...
Μετά μπήκα ιεραποστολικά μέσα της και με 2-3 πουτσιές έχυσα...δεν άντεχα άλλο ....

Αφου αλληλοχαιρετηθήκαμε που είπε πως δουλεύει κααι στο Φυλής 54 (το πάνω) όπου χθες 28/8/2016 την πέτυχα (πρωινή ώρα) και φυσικά την ξανατίμησα....γλύφοντας όμως και κωλοτυπίδα αρκετή ώρα έχοντάς την μπρούμιτα....

Μπήκα μέσα της και έχυσα πάλι μετά από λίγο...

Δεν ξέρω αυτή η γκόμενα με καυλώνει και την συστήνω σε αυτούς που θέλους gfe καταστάσεις και μόνο....
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Βόλτα στην πρωινή βάρδια και είδα τα εξής:
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στο ισόγειο σε ντουέτο η Φωτεινή Γκμοχ και η Ειρήνη.Η Είρήνη μιλφ,λεπτή,με μακριά μαύρα μαλλιά τα οποία πρέπει να είναι περούκα.Σε ελεύθερο στοματικό αμφότερες.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο ήταν η ώριμη Βικτώρια,υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε φουλ πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο,υπέρβαρη,με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της και βυζάρες σε απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο ισόγειο η Σόνια,αθίγγανη,γεματούλα με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Είχε ξεκινήσει προσφάτως απο Αλκιβιάδου 16Β.Σε ελεύθερο στοματικό και κώλο στο δεκάρικό.
Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό ισόγειο η Ντιάνα.Προμίλφ,με μαύρα μακριά μαλλιά.σ'ωμα με πιαισματάκια αρμονικά κατανεμημένα και βυζάρες.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Το Ιάσωνος 44 δεξιό ισόγειο ήταν κλειστό.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 ήταν στον οίκο με την δεξιά πόρτα στο αριστερό μαγαζί η Ελένη σε κανονικό πρόγραμμα.Με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της και δεν θυμάμαι περαιτέρω χαρακτηριστικά.Στο δεξιό μαγαζί ήταν η Μπιάνκα πρώην Λαβίνια σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κωλοκυνθούς 63 ευθεία μέσα η σταθερή αξία Ελένη.Ώριμη Ρωσόφωνη σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Ψηλή,κανονικών κιλών,με ξανθά πλατινέ μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Πρώτη συνεύρεση σε αυτήν την κοπέλα. Το μαγαζί αριστερά κλειστό.
Στο Κολωνού 48 ήταν κλασσικά η ώριμη Άντζελα.Ψηλή,με κοντά καστανά μαλλιά,κανονικών κιλών.Σε κανονικό πρόγραμμα,μέσα στο δωμάτιο προσφέρει και ελεύθερο στοματικό.
Στο Κολωνού 45 ανοιχτό ήταν το δεξιό μαγαζί όπου εργάζονταν η Βίκη,μιλφ,ψηλή,νταρντάνα,με καστανόμαυρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της,γεματούλα,με αυγουλωτά μάτια.Σε ελεύθερο στοματικό.Η Βίκη έχει εργαστεί στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 σεβαστό χρονικό διάστημα.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο ήταν η Κατερίνα,μιλφ,κοντή,σώμα με πιασιματάκια που κρύβει επιμελώς με μαύρο ολόσωμο.μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Έχει εργαστεί και στα Κολωνού 53, ΜΑ 15.
Στο Κολωνού 27 στο υπόγειο ήταν κλασσικά η Γωγώ.Κοντή,με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Κολωνού 23 στο υπόγειο κοπέλα μιλφ,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά πιασμένα πάνω.Σε  κανονικό πρόγραμμα.Φορούσε λευκό ολόσωμο.Ο ημιόροφος ήταν κλειστός.
Στο Κολωνού 15 στο αριστερό κοπέλα,με ξανθά μακριά μαλλιά,σώμα κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.Σε κανονικό πρόγραμμα.Παλιά καραβάνα η συγκεκριμένη.'Εχει εργαστεί σαν Χριστίνα στο παρελθόν σε δίαφορα σπίτια σε Φυλής και Μεταξουργείο.Πλέον εργλαζεται ως Άννα.Τελευταίο μαγαζί αναφοράς το Κολωνού 11 υπόγειο.Στο Κολωνού 15 στο δεξιό ήταν η Τζωρτζιάννα,κοπέλα λεπτή,με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Νοστιμούλα σχετικά.Είχε δοκιμαστεί παλιότερα στο Κολωνού 23 όταν είχε πρωτοεμφανιστεί. Προσφέρει ελεύθερο στοματικό στους Έλληνες.Υπηρεσίες απλά καλές.
Στο Κολωνού 11 στον όροφο δεν πέτυχα την Ροδίκα αλλά αντί αυτής ήταν αθίγγανη,λεπτή,με μελαμψό δέρμα και καστανόμαυρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Σε απλό πρόγραμμα.Έχει εργαστεί και Ιάσωνος 31 χόστελ.
Στο Κολωνού 11 στο ισόγειο ήταν η Λάουρα, κοπέλα λεπτή,με καστανόμαυρα μαλλιά στο ύψος των ώμων.Νοστιμούλα σχετικά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 11 στο υπόγειο  κοπέλα κοντή,με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων και λίγα πιασιματάκια.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 2 στον όροφο η ώριμη Κατερίνα απο Ουκρανία,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,ξανθά πλατινέ μαλλιά πάνω απο τους ώμους,πρόσωπο σπασμένο.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Τά Ιάσωνος 1 μεσαίος οίκος και δεξιός οίκος κλειστά.
Στο Ιάσωνος 20 στο ισόγειο αριστερά κοπέλα,με ξανθά μακριά μαλλιά,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 20 στον όροφο κοπέλα λεπτή,με καστανόξανθα μαλλιά στο ύψος των ώμων της και κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 20 στο ισόγειο δεξιά εμφανίστηκε εμφανίσιμο μιλφ με καστανόξανθα μαλλιά στο ύψος των ώμων της με τιμή τα 15 ευρώ.Κανονικό πρόγραμμα.Γνωρίζουμε επιδόσεις και όνομα;
Στο Ιάσωνος 19 στον όροφο ήταν η Ντορίνα,κοπέλα απο Μολδαβία,με ξανθά μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,λεπτό σώμα και βυζάρες.Σε απλό πρόγραμμα.Στα 15 ευρώ και αυτή.
Στο Λεωνίδου 28 στο ισόγειο ήταν η γυρολόγος Μανταλένα,ελαφρώς γεματούλα με ξανθά κοντά μαλλιά αδιάφορη.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 31 στο ισόγειο μαγαζί στο βάθος αριστερά ήταν 2 κοπέλες.Η Σάρα απο Αλβανία,κοντή,με λίγα πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά.Σε πρωκτικό.Μαζί της η Ελένη Πετράκη,κανονικών κιλών με φαρδιά περιφέρεια και μαύρα μακριά μαλλιά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Το Ιάσωνος 31 χόστελ το υπόγειο στο βάθος είχε την ώριμη Κατερίνα.Ψηλή,σώμα κανονικών κιλών με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,μιλφ μάλλον απο Βραζιλία,σώμα με τατού και μεγάλες κρεμαστές βυζάρες.Μαλλιά καστανόμαυρα πιασμένα πάνω.Κανονικό πρόγραμμα.
Το Ιάσωνος 31 υπόγειο έξω στο δρόμο κλειστό.
Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο ήταν η Καρίνα,αθίγγανη,ψηλή,λεπτή,με μελαμψό δέρμα.Σε κανονικό πρόγραμμα.Ιδιαίτερα ειρωνική σε όποιον δεν περνάει.
Αλλαγή ρότας.
Στο Φωκαίας 19 ήταν η Τζοάννα απο "Πορτογαλία" έτσι είναι γνωστή στους παλιότερους.Λεπτή με μακριά ξανθά μαλλιά και σώμα με τατού.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 25 στο ισόγειο η Άννα η Πολωνέζα σε ελεύθερο στοματικό.Μιλφ,λεπτή με ξανθά καρέ μαλλιά.Ο όροφος ήταν κλειστός.
Στο Φωκαίας 27 στο υπόγειο η μιλφ Ροζαλίντα,λεπτή,με βυζιά σιλικονάτα,ξανθά μακριά μαλλιά πιασμένα πάνω,τατού ένα τίγρη.Ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο στήθος της.
Στο Φωκαίας 27 στο ισόγειο ήταν η Λάουρα σε γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Σώμα κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά τα οποία και είχε πιασμένα πάνω.
Στο Φωκαίας 27 στον όροφο ήταν η Σαμπρίνα αθίγγανη εκ Βουλγαρίας,κοντή με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Πίσω στην μέση της φέρει μεγάλο τατού με τριαντάφυλλα.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Φωκαίας 24 ήταν η Νικόλ.Νεαρή απο Μολδαβία,κοντή,λεπτή,με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα πάνω.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Αγκύρας 12 το δεξιό μαγαζί σε ντουέτο η Ελένη και η Ναταλύ.Η Ελένη η γνωστή,κοντή,γεματούλα με τα μακριά ξανθά μαλλιά.Η Ναταλύ η σχετικώς καινούρια,ελαφρώς γεματούλα με τα μακριά μαλλιά που απο μαύρα τα έβαψε ξανθά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό τα κορίτσια.
Στο Φυλής 84 στον όροφο ήταν η Σάρα απο Μολδαβία.Κοπέλα κανονικών κιλών με πιασιματάκια,μακριά καστανόξανθά μαλλιά,ανοιχτόχρωους οφθαλμούς.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Στο Φυλής 67 τέλος τρεις κοπέλες η πρώτη ήταν η Σίσυ,κανονικών κιλών με σφιχτό γυμνασμένο σώμα,βυζάρες ξανθά πλατινέ μαλλιά σε ελεύθερο στοματικό.Η δεύτερη ήταν η Μαρία,λεπτή,με μαύρα μαλλιά προς το καρέ και μικρό στήθος σε πρωκτικό και η τρίτη ήταν η Λάουρα λεπτή με μακριά μαύρα μαλλιά και βυζάρες σε κανονικό πρόγραμμα.Δοκιμάστηκε η Σίσυ με μέτριες εντυπώσεις.
Καλό απόγευμα!



 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
προφεσορα η λειλα δεν δουλευε απογευμα ,εχει αλλαξει βαρδια ?
σημερα ξερουμε τι βαρδια δουλευει ?
Εχθές που πέρασα δεν την πέτυχα και δεν γνωρίζω σε ποια βάρδια δουλεύει.
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Πριν από λίγο στην τρέχουσα απογευματινή βάρδια...


Στη Φυλής...


Φυλής 71 ισόγειο: Η Χρύσα η όμορφη μελαχροινή κοπέλα με το καλό αδύνατο κορμί.
Με απλό.

Φυλής 71 όροφος: Η Λίλη,η ψηλή μελαχροινή ψιλονταρντάνα (αν και αδυνατισμένη) με το θηλυκό πρόσωπο και με καλό γεμάτο στήθος.
Με πρωκτικό.

Φυλής 69 ισόγειο: Η Έλλη η ξανθιά αδύνατη μιλφ με τα γυαλάκια και με το χαρακτηριστικό αλλοιθώρησμα!
Με πρωκτικό.

Φυλής 69 όροφος: Η Τζουλιάννα,η γνωστή ξανθιά γεματούλα.
Με πρωκτικό και αυταρχικό για τους ενδιαφερόμενους.

Φυλής 67: Η μελαχροινή Μαρία,η ψηλή κοπέλα με το συμπαθητικό πρόσωπο και το όχι εντελώς στεγνό κορμί.Με πρωκτικό.
Μαζί της η όμορφη μελαχροινή βυζοΛάουρα.

Φυλής 65 ισόγειο: Η Σόνια η μελαχροινή με το όμορφο πρόσωπο και το αλογίσιο κορμί.
Με φουλαρισμένα τα δωμάτια και με 20άλεπτη αναμονή για τους υποψήφιους πελάτες!
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και 69.

Το Φυλής 65 άνω ήταν κλειστό.

Φυλής 86 ισόγειο:Η Βανέσα η μελαχροινή μιλφ με το τραχύ αλβανοπρόσωπο και το αδύνατο κορμί.Πολύ μέτρια εμφανισιακά.
Ανακοινώθηκε "ελευθερο στοματικό, τελειωτικό σε στήθος και κοιλίτσα και 69".

Φυλής 84 όροφος: Η Σάρα η ξανθιά ασπρουλιάρα Μολδαβή με λευκό ολόσωμο δικτυωτό.
Με ωραίο προσωπάκι και ολίγον τι ζουμερό σωματάκι-όχι όμως ατσούμπαλο.
Ανακοινώθηκε  (παρουσία ξένων υποψήφιων πελατών) απλό πρόγραμμα.

Τα Φυλής 86 άνω και 84 ισόγειο ήταν κλειστά.

Φυλής 61: Η ξανθιά ψηλή Τζούλια με το θηλυκό πρόσωπο και το ωραίο αδυνατισμένο κορμί η οποία είχε και το ρόλο υπηρεσίας!
Με απλό πρόγραμμα ενώ η Νίκη η μελαχροινή κοντή αδύνατη σγουρομάλλα με το γλυκό πρόσωπο (πού δούλευε μαζί της) κάνει και πρωκτικό.

Φυλής 59: Η Άννα η κοντή ξανθιά γεματούλα πιτσιρίκα,μέτρια και αδιάφορη-άχρωμη σαν γενική παρουσία και με χαρακτηριστική δυσκοίλια φάτσα. Με πρωκτικό.

Φυλής 66δ: Η ξανθιά Σίσυ με το πολύ μέτριο πρόσωπο και με περίεργο ψιλοακανόνιστο σώμα,η γνωστή κοπέλα από Φυλής 67.
Σήμερα ανακοινώθηκε από τον τσάτσο Βιολάρη, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα (παρακαλώ!) και 69.

Φυλής 66α: Η  Άννα-Ιλόνα η γνωστή ξανθιά με το μοντελέ κορμί.Με 69.

Το Φυλής 56 όπως και το Φυλής 54 όροφος ήταν κλειστά.

Φυλής 54 ισόγειο: Η Έλενα η μελαχροινή πιτσιρίκα.Κοντούλα,γλυκοπρόσωπη και με ωραίο ψιλοζουμερό σωματάκι.



Στη Φωκαίας...


Φωκαίας 9: Η Ειρήνη η μελαχροινή με τα όμορφα ασιατικά χαρακτηριστικά προσώπου και το ωραίο αδύνατο σώμα-αν και "φόρτωσε" και πάλι ελαφρώς στην περιφέρεια.Κλασσικά με πρωκτικό.

Φυλής 9 αριστερά: Η Σύλβια.Ψηλή μελαχροινή,με ωραίο αδύνατο σώμα αλλά και με πολύ μικρό στήθος.
Κάτι στο πρόσωπο την χαλάει...

Φωκαίας 7: Η Άντζελα η κοντή καστανή γεματούλα.Με πολύ γλυκό πρόσωπο,ζουμερό στήθος και με λάτιν κωλάρα!
Η κοπέλα που δούλευε στα Φωκαίας 24 και 27.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαίας 17 ισόγειο: Η Έλενα δηλαδή η παλιά Εμμανουέλα,η ψηλή μελαχροινή νταρντανοπούλα.
Σκουρόδερμη,με αρκετά μέτριο πρόσωπο.Με απλό πρόγραμμα πλέον.

Φωκαίας 19: Η Ναταλύ.Ψηλή,ξανθιά κοπέλα με συμπαθητικό πρόσωπο και με γεμάτο κορμί,ατσούμπαλο τοπικά.Όχι κάτι το ιδιαίτερο σαν γενική παρουσία.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Το Φωκαίας 17 όροφος ήταν κλειστό όπως και το 25 άνω.

Φωκαίας 25 ισόγειο: Η Τζώρτζια η ξανθιά ασπρουλιάρα κοπέλα.
Με όμορφο Ρωσιδοπρόσωπο και με καλό,αδύνατο σωματάκι-χαρακτηριστικά μαυρισμένο σε επίμαχα σημεία!Με 69.

Φωκαίας 27 υπόγειο: Κλασσικά η Χριστίνα η ξανθιά αδύνατη Ελληνοουκράνεζα.

Φωκαίας 27 ισόγειο: Η Γκάμπυ η ακεντράριστη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα και μαζί της η ξανθιά Λάουρα.
Με το ψιλοάγριο μούτρο αλλά σχετικά αδυνατισμένη και πιο σουλουπωμένη από τότε που εμφανίστηκε και ήταν σαν αγριοκάτσικο.
Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικό.

Φωκαίας 27 όροφος: Το γνωστό συμφοριασμένο δίδυμο,Σαμπρίνα η κοντή καστανή τσιγγανοκατάσταση με φουλ πρόγραμμα και Κρυσταλλία/Ιωάννα η ξανθιά χοντρούλα γουρλομάτα η γνωστή Μεταξουργειώτισσα.

Φωκαίας 24: Η Νικόλ η κοντή πιτσιρίκα με το νόστιμο κοριτσίστικο προσωπάκι και το ωραίο,σχετικά αδύνατο,κορμί.
Ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου πλέον.Όποιος πρόλαβε τον κώλο της πήρε.

Φιλιππίδου 11 ισόγειο: Η Άννα η πορνοστάρ έτοιμη για να πάει να ρίξει μπετά.

Φιλιππίδου 11 όροφος: Η Μελίνα η "Βραζιλιάνα",όμορφη κοπέλα με ψιλοζουμερό σωματάκι-όχι όμως αντιαισθητικό.


Στη Διδύμου...


Διδύμου 16: Η θηριώδης Όλγα και η Μόνικα ("Μπελούτσι") ξανθό περουκοειδές γκιλφ με αδύνατο αλλά ζελεδιασμένο σώμα.
Και για τις δυο ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και 69.

Διδύμου 18 υπόγειο: Κλασσικά η καστανόξανθη Βαλεντίνα,η γνωστή κοπέλα του οίκου για την οποία ανακοινώθηκαν τα πάντα εκτός κώλου.

Διδύμου 18 ισόγειο: Η Ελένη η ξανθιά αδύνατη γκιλφ με το υπερφουλαρισμένο πρόγραμμα.

Διδύμου 20: Η Τζίνα η καστανή αδύνατη μιλφογκίλφ με την ψιλοτρομακτική φάτσα.

Διδυμου 27: Η Βαλεντίνα.
Ξανθιά  μιλφογκίλφ με μέτριο,ψιλοσταφιδιασμένο πρόσωπο,με μικρό βυζί και αρκετά αδύνατο σώμα-και με χαρακτηριστικό τατού πεταλούδα πίσω δεξιά στην πλάτη.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό,69 και αυταρχικό.
 

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Μηνύματα
414
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11


Φιλιππίδου 11 ισόγειο: Η Άννα η πορνοστάρ έτοιμη για να πάει να ριξει μπετα.
[/quote]χαχαχ σωστος.οταν ανοιγει κουβεντα κιολας ειναι λες και μιλας με ντουβαρι
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom