Jim δεν θυμάσαι καθόλου καλά. Η Ηβη ήταν γυναικάρα, μούναρος κυριολεκτικώς και μεταφορικώς, την γνώρισα στο παλιό Same και ίσως ήταν η καλύτερη απ' όλες. Δυστυχώς εξαφανίστηκε το ίδιο ξαφνικά όσο όταν εμφανίστηκε. Αν εννοείς κάποια άλλη δεν ξέρω, πάντως η Ήβη ήταν το απόλυτο θηλυκό με κανονικότατο αιδοίο το οποίο και έχω γευτεί επανειλλημένως. Οσο για τις άλλες "αντικειμενικές" κριτικές που γράφτηκαν πιό πάνω (απορώ με το κουράγιο τους καλοκαιριάτικα), απλά παίδες μην καρφώνεστε. Γράφει ο άλλος διατριβή για το limit up και τρεις λέξεις για τα υπόλοιπα, μιά αγαρμπιά σκέτη. Αχρηστη η θεάρα Θεανώ, γριά και μπεκρού η Ερρικα, τι άλλο θα ακούσουμε εδώ πέρα... Φίλε 45 η Ερρικα? Σοβαρά? Εγώ λοιπόν σου λέω ότι και στα 45 που θα φτάσει μετά από καμιά 15αριά χρόνια, και στα 65 και στα 100, αφέντρα θα είναι πάντα γιατί αυτό είναι το γονίδιο της. Οσο για τα κορίτσια του limit up, αφού δεν έχεις πάει, να σε ενημερώσω εγώ. Η Πέρσα όμορφη, νέα και ωραία, κρατάει μόνη της το μαγαζί. Η Κίρκη όμορφη, αλλά άπειρη και δεν σ'αφήνει ν' ανέβεις πάνω από την γάμπα. Η Αφροδίτη δεν είναι αφέντρα. Τώρα για τις νέες εισαγωγές του same δεν έχω γνώμη, και μάλλον δεν θα αποκτήσω κιόλας. Και κάτι τελευταίο: Η αφέντρα δεν αποκτά εύσημα καταξίωσης από κάτι γελοία shows, αλλά από τα ίδια τα sessions.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).