Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

italaki

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
19.362
Πόντοι
3.506
Παιδες καλημερες,θα μπορουσε καποιος να με ενημερωσει σχετικα με τιμες-προγραμματα που παιζουν στις βιλλες?
Μετα απο μακροχρονια αποχη ειπα σημερα το βραδυ να νυχτοπερπατησω,αλλα εχω μεινει στην εποχη προβιλλων...
Ευχαριστω

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
Παιδες καλημερες,θα μπορουσε καποιος να με ενημερωσει σχετικα με τιμες-προγραμματα που παιζουν στις βιλλες?
Μετα απο μακροχρονια αποχη ειπα σημερα το βραδυ να νυχτοπερπατησω,αλλα εχω μεινει στην εποχη προβιλλων...
Ευχαριστω
40 απλο
50 χαλαρο η γλυφομουνι η πιπα ακαποτη
και σε μερικες βιλες τα 2 τελευταια με 60 ευρω....
80 μπανακιι με τον γκομενακι..
100 οσες δινουνε κωλο..η διπλη εκτονωση..120-150 πανε τα τζακουζια με φουλ προγραμμα 40-50 λεπτα!!

italaki

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
19.362
Πόντοι
3.506
Thanks jimiadis,για prive με εμμανουελα με κοβω,πιστευω να αξιζει...
Ξες αν δινει κωλο και αν παιζει cim ή cif???
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

italaki

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
19.362
Πόντοι
3.506
Ειδα στο prive το βραδυ δουλευει και η Ιζαμπελε,γνωριζει κανεις τα extra που κανει,αν κανει βεβαια.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
514
Πόντοι
316
Μηπως ρε φιλε ειχε παρει ο Συναγωνιστης που ηταν μεσα κανα προγραμμα με Τζακουζι μεσα και θα εκανε κανα μισαωρο,και μιας και εισαι καλος πελατης οπως λες δεν θα ειχε τοσο Ανεση χρονου για σενα;;Λεω τωρα χωρις να κανω τον Δικηγορο τους :idiot: :idiot:

εχω στηθεί με το αμάξι έξω απο τις βίλλες να δω την αλλαγή φρουράς στις 8 και κατάλαβα οτι έρχεται ένας τύπος με το αμάξι αφήνει τις βράδυνες και παίρνει τις πρωινές. λογικά αν μια κοπέλα αργήσει να βγει θα περιμένουν 2-3 ακόμα κοπέλες στο αμάξι και ο οδηγός. λογικά γιαυτό θέλουν να τηρούν τα ωράρια 

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
Ειδα στο prive το βραδυ δουλευει και η Ιζαμπελε,γνωριζει κανεις τα extra που κανει,αν κανει βεβαια.
θα σου συνηστουσα από εμπειρία και μόνο να πάρεις πρώτα απλό να δεις αν σου αρέσει και μετά πρόγραμμα

italaki

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
19.362
Πόντοι
3.506
Jimiadis ευχαριστω για τις συμβουλες σου για απλο δοκιμαστικο παω απλα ρωταω γιατι η εμπειρια μου στις βιλλες ειναι ανυπαρκτη,στα δελα που πηγαιναμε πιτσιρικαδες ολα ηταν στανταρ

italaki

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
19.362
Πόντοι
3.506
Anyway το κουρασα,για εμμανουελα παω απλα αν δεν εχω ανεση χρονου να παρω Ιζαμπελε ή δεν αξιζει ουτε τα σαραντα???

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
Jimiadis ευχαριστω για τις συμβουλες σου για απλο δοκιμαστικο παω απλα ρωταω γιατι η εμπειρια μου στις βιλλες ειναι ανυπαρκτη,στα δελα που πηγαιναμε πιτσιρικαδες ολα ηταν στανταρ
να ξεκινήσεις με την Νατάσα στις βίλες τότε και με καμιά άλλη! Οι υπόλοιπες δεν είναι αξίες προσδοκιών!

italaki

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
19.362
Πόντοι
3.506
Τι καλα τα πηγαιναμε πετας μια νατασα απο βιλλες και τα γκρεμιζεις ολα ρε man,δεν εχω ανεση χρονου για ψαξιμο,παντρεμενος βλεπεις,γι'αυτο ειδα το site που εχει τις βιλλες,αλλα νατασα δε βρηκα...

italaki

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
19.362
Πόντοι
3.506
Να'σαι καλα παντως για τη βοηθεια,θα παω οπου κατσει ετσι και αλλιως 6 χρονια φασολαδα τρωω τι μπορει να με πειραξει???
:hi: :hi: :hi: :hi:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
η πιο ακριβη μεταγραφη ειναι απο Αθηνα η Ελενα που τωρα τη λενε Εμμανουελα,εαν αρχιζαμε να φτιαξουμε το top3 στην πρωτη θεση βαζω αυτην,γενικα μονο οι βιλες φερνουν φιρμες της πιατσας..............ειδα φωτογραφιες τζαστιν και δε μπορω να περιμενω,θελω να τη συναντησω!!!!!!!!!!!!!!

Που εχει φωτο η Τζαστιν ??

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Η εμμανουελα που ειναι τωρα στις Βιλλες ειναι η ιδια που ηταν σε ενα σπιτακι απλο παλιοτερα? η καμια σχεση?

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195
Η εμμανουελα που ειναι τωρα στις Βιλλες ειναι η ιδια που ηταν σε ενα σπιτακι απλο παλιοτερα? η καμια σχεση?
καμία σχέση...μπές στο γκριςλειντις...εχει φώτο η καινούρια ...απο Αθήνα ειναι μεταγραφή

όσο για τζάστιν κάπου έχει ενα θέμα με φωτογραφίες ψαξ'το πρέπει να εχει και φωτογραφίες δικές της...

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
καμία σχέση...μπές στο γκριςλειντις...εχει φώτο η καινούρια ...απο Αθήνα ειναι μεταγραφή

όσο για τζάστιν κάπου έχει ενα θέμα με φωτογραφίες ψαξ'το πρέπει να εχει και φωτογραφίες δικές της...

Πρεπει να ειναι δυνατο μουνι η εμμανουελα βιλλες ε??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom