Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Να πω κι εγω τη γνώμη μου ως σταθερός πελάτης της Αννίτας.Επιτέλους ένας άνθρωπος που λέει την αλήθεια.Η Αννίτα ήταν φόλα στα 20 ευρώ.Και δούλεψε για αρκετά χρόνια στα 20 ευρώ.Φυλής και πέριξ.
Σε μένα, όσες φορές την εχω επισκεφτεί έχει κάτσει 12 με 13 λεπτα κατά μεσο ορο.Τυχερός είσαι.Πόσα λεπτά κάθεται η Αννίτα τώρα στα 10 ευρώ; Η τσατσά δεν ενοχλεί;
Επιτέλους ένας άνθρωπος που λέει την αλήθεια.Η Αννίτα ήταν φόλα στα 20 ευρώ.Και δούλεψε για αρκετά χρόνια στα 20 ευρώ.Φυλής και πέριξ.
Τι μουσική ακούς, φίλε;
Υ.Γ. Αν δεν εχει αναφερθει νωριτερα ,εχουμε την επιστροφη της Συλβιας απο Διδυμου 18β υπογειο,
στο Αλκιβιαδου 16Β(ΜΕΣΑΙΟ), στην πρωινη βαρδια με φουλ
βρωμαγε το μουνι της ψαριλα ομωςΕπιτέλους...
μια πουτάνα που αντέχει άφθονο γαμήσι και που κάνει φουλ πρόγραμμα.
Γέννημα θρέμα της Κολοκυνθούς η μικρή και πανέμορφη τότε Βουλγάρα Σύλβια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.
Έκανε 30-40 ραντεβού για πλάκα και μαζί με τις υπόλοιπες έδιναν ρεσιτάλ.
Στην συνέχεια πήγε στα κεντρικά, ασχολήθηκε με πιάτσες και τώρα βλέπω κατέληξε στα ανωμαλάδικα
της Αλκιβιάδου. Την θυμάμαι πρωινά στην Διδύμου πριν ανοίξουν τα μπουρδέλα να γυρνώ από έξοδο
και να βρίσκεται έξω ντυμένη με τζιν που ήταν σκέτη καύλα. Την προτιμούσα λόγω φουλ προγράμματος.
Τώρα πια όμως πέρασαν τα χρόνια κι έχει αρκουδέψει.
βρωμαγε το μουνι της ψαριλα ομως

οχι, οταν καθαριζεις ψαρια πλενε τα χερια σου πριν τον παιξειςκαι εμενα ο πουτσος μου τωρα τελευταία μυρίζει σαν ψαροκασελα
μηπως τσιμπησα τιποτα απο τα ακαποτα γαμησια και τσιμπούκια ?![]()
![]()
Οταν μπηκα την 1 φορά κ την ειδα γυμνή αυτο ήταν γυρισα 3.4 σπίτια ειδα μερικες Καλές αλλα εγκεφαλικα ειχα κλειδώσει σε αυτη ασχετα τι θα πρόσφερε. ..Προς το παρον πραξικοπημα βλεπω να μας έρχεται απο τις ξεπέτες και οχι απο τις ελλεινιδες
Ωραιο κορμι οπως μου αρεσει.
Φυσικο βυζι κ σχετικα ωραια φατσα.
Δεν ανακηνωθηκε κατι εξτρα στο σαλονι αλλα δεν με νοιαζει κιολας.
Στο δωματιο το οποιο θυμιζε μεταξι αλλα ηταν πολυ καθαρο.
Ηρθε με την μια μαλακια τιποτα για αρχη λεω απο μεσα μου παει..
Αλλα καυλωσα εστω κ ετσι πιπα γρηγορη αλλα καλη κ λιγο τριψιμο στα βυζια με σκουφο παντα.
Μια σταση κλασική στην οποια δεν αντεξα ουτε 5 λεπτα.
Με χαιρετησε κ εφυγε.
αχιλέα το πρωτο πράγμα που σκέφτηκα μολις το ειδα και εγω αυτο το κοντοπουτανο χθες ηταν οτι στο δωμάτιο θα ειναι ξεπέτα.
Γαμω τα ξεπεταδ
ικα γαμώ.
Οταν μπηκα την 1 φορά κ την ειδα γυμνή αυτο ήταν γυρισα 3.4 σπίτια ειδα μερικες Καλές αλλα εγκεφαλικα ειχα κλειδώσει σε αυτη ασχετα τι θα πρόσφερε. ..
Αρχικα οταν με το καλημέρα μου τραβουσε μαλακια λεω παει....μου ταν πεσμένος φουλ σε 1 λεπτο ομως καυλωσα το πώς ουτε εγω ξέρω. .
Για το κορμι κ μόνο αξιζει 1.2 φορές. .
Ισως ναταν το ρεκόρ μου πιο γρήγορο γαμισι σε μπουρδελο
η λαουρα ειναι μεγαλη φολα πιο παει να δωσει λεφτα σε αυτη φαινεται οτι ειναι φολα
τυπε η λαουρα μονο με ρην εμφανιση της παιζει να το βγαζει το μεροκαματο και να κανει πιο πολλα ραντεβου απ τις υπολοιπεςΤυπε δυστυχως δεν ξέρουν να εκμεταλευτουν την εμφανιση τους νομιζουν πως αμα φερθουν τυπικα θα ειναι οκ
τι καταρα ειναι αυτη με τις ωραιες ρε πουστη μου να τα θεωρουν ολα δεδομενα και να μην κανουν τιποτα παραπανω να ευχαριστηθει λιγο ο πελάτης. Ενταξει δεν εισαι με το γκομενο σου το ξέρουμε. Εισαι στη δουλεια πρ5οσπαθησε λιγο ομως
και εμενα ο πουτσος μου τωρα τελευταία μυρίζει σαν ψαροκασελα
μηπως τσιμπησα τιποτα απο τα ακαποτα γαμησια και τσιμπούκια ?![]()
![]()
τυπε η λαουρα μονο με ρην εμφανιση της παιζει να το βγαζει το μεροκαματο και να κανει πιο πολλα ραντεβου απ τις υπολοιπες
Καλα θα ταν να μην ηταν τοσο φολα, αλλα ετσι ειναι

Είναι γύρω στον ένα χρόνο πάντως.Ο ψευτης ο κλέφτης και οι φολες τον πρωτο μηνα χαιρονται