xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.904
- Πόντοι
- 13.165
Πολυ ωραια τοποθετηση,πολυ ουσιαστικηΛες δηλαδή ότι είναι καλύτερα να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου παρά άλλους; Σίγουρα υπό περιπτώσεις ισχύει.
Πολυ ωραια τοποθετηση,πολυ ουσιαστικηΛες δηλαδή ότι είναι καλύτερα να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου παρά άλλους; Σίγουρα υπό περιπτώσεις ισχύει.
Κοντεύω τα 50. Εσύ;Ως εμπειρία ζωής και ως προετοιμασία για τις σχέσεις στην κανονική ζωή ναι
Ποσο χρονων είσαι;
Εσύ είσαι σίγουρα πολύ πιτσιρικάς.Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Όσο προσεχείς και δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να εμπλακεί πολύ συναισθηματικά, δεν παθαίνεις τίποτα να κάνεις σχέση με πουτανα. Πολυ πιθανό μια χαρά να περάσεις.
Συμφωνούμε λοιπόν. Τα υπόλοιπα αποτελούν αντικείμενο άλλης συζήτησης.Σχέση με πουτάνα θα έκανα μόνο αν δεν είχα την ικανότητα να χύνω μέρα παρά μέρα στο 10-λεπτο. Δεν βρίσκω κανέναν άλλο λόγο να επιδιώξω κάτι τέτοιο.
Γιατί; Λεω κάτι που δεν ισχύει;Εσύ είσαι σίγουρα πολύ πιτσιρικάς.
Είμαι σε ηλικία που καταλαβαίνω αρκετά. Για δοκίμασε με.Ναι. Και ρωτάω την ηλικία σου για να δω αν μπορώ να σου δώσω να το καταλάβεις.
Παιδια πολυ το σκεφτεστε.Ειμαι ενας ανθρωπος που εχει κανει τα κερατα του στον τομεα του σεξ.Και με πουτανα αν μπλεξεις μια χαρα περνας.Αρκε να μην εχει νταβα.Εγω μπλεκω μονο με ανεξαρτητες.Και στο σπιτι τους εχω παει και φαγητο με εχουν κερασει πολλες φορες και τα παντα.Και κανονικες γυναικες εχω και ταυτοχρονα πουτανες.Δεν εχω παθει ποτε τιποτα.Αρκει να μην ανοιγεσε πολυ συναισθηματικα.Και στις μεν και στις δε.Μακελαρη, σαφώς και ο άνθρωπος μπορεί να χαλιναγωγεί τα συναισθήματα του. Θέλει βέβαια συναισθηματικό έλεγχο και πειθαρχία για να βάζεις τη λογική να υπερισχύσει. Αυτά τα στοιχεία δεν τα έχουν όλοι φυσικά και πιθανόν να χρειαστεί κανείς να τα δουλέψει. Οι πιτσιρικάδες είναι συνήθως που υστερούν εκεί, όχι το ανάποδο.