Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
[move]κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεκαραφλέ με περουκίνι εσύ έχεις ειδικότητα στους κλώνους![]()
![]()
![]()
![]()
θα σου ξανάρθω σύντομα... ετοίμασε τον σβέρκο σου για φάπες... αααα τον κώλο σου μην τον πλύνεις δεν γαμάω κωλόγερους..![]()
[/move]

δεν αντεχω ρε τυπε...οχι αλλο γαμησι...εχω λιωσειστο μεσημεριανο συριζαιικο δελτιο της ερτ λυπούνται για τους βεττανους που δεν καταλαβαν τι σημαινει το BREXIT
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

[size=10pt] ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/size]εγώ προσπαθώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό...
φασίστες που θέλουν κλειστά σύνορα, έξω οι μετανάστες, έθνος και λοιπές παπαριές να είναι σε αγαστή συνεργασία και ρητορική με ντεμέκ αριστερούς (closer, pussywagon κλπ)...

εγώ προσπαθώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό...
φασίστες που θέλουν κλειστά σύνορα, έξω οι μετανάστες, έθνος και λοιπές παπαριές να είναι σε αγαστή συνεργασία και ρητορική με ντεμέκ αριστερούς (closer, pussywagon κλπ)...

εγώ προσπαθώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό...
λυπούνται για τους βεττανους που δεν καταλαβαν τι σημαινει το BREXIT

Μην ξεχνάτε οτι την εποχή της ΕΟΚ στην μιση Ευρωπη επικρατούσε κομμουνισμός οπότε στην αλλη μιση έπρεπε να φαίνεται οτι ο καπιταλισμος φέρνει ευημερία στους λαους, μολις κατέρρευσε ο υπαρκτός σοσιαλισμός άρχισαν σιγα-σιγα να εφαρμόζονται οι πολιτικές λιτότητας
δεν αντεχω ρε τυπε...οχι αλλο γαμησι...εχω λιωσει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα παρω κανα χαπι μην παθω κανα εγκεφαλικο απο την χαρα μου!!!!
Βρετανικό δημοψήφισμα: Μηδένα προ του τέλους μακάριζε
Γράμμα από το Λονδίνο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μετα απ αυτο το σημερινο ελπιζω να μας χαιρετησει συντομα...'Οπως έχει πει πολλάκις ο κορυφαίοςεν ζωηέλληνας πολιτικός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

ειναι στο μαξιμουτυπε θα τα κλεισω όλα, ιντερνετ, tv αλλιως θα στραγγιξουν τα υγρα μας μεχρι το βραδυ κι ακομα δεν εχει μπει ο αλεξ :S

ωωωωχ...οχι αλλο....Μόλις άκουσα στο BBC κάτι πολύ ενδιαφέρον ..
Περιοχές με μεγάλο ποσοστό αποφοίτων κολλεγίων και πανεπιστημίων αναμένεται να βγάλουν μεγάλα ποσοστά υπέρ της παραμονής...
αυτό δείχνει το ποιόν και την σωφροσύνη των μορφωμένων και πόσο εύκολα μπορούν να παρασυρθούν οι χαμηλής μόρφωσης (και κατά συνέπεια χαμηλής πνευματικής ικανότητας)...

δεν αντεχω ρε τυπε...οχι αλλο γαμησι...εχω λιωσει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα παρω κανα χαπι μην παθω κανα εγκεφαλικο απο την χαρα μου!!!!
Βρετανικό δημοψήφισμα: Μηδένα προ του τέλους μακάριζε
Γράμμα από το Λονδίνο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ειναι στο μαξιμου
παιρνει γραμμη απο τσιπρα κ κουλη....ετοιμαζει διαγελμα στο μπου!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γερο ασε τις μαλακιες παρατα τα ολα και βγες να ζησεις την λιγη ζωη που σου απομενει.Μόλις άκουσα στο BBC κάτι πολύ ενδιαφέρον ..
Περιοχές με μεγάλο ποσοστό αποφοίτων κολλεγίων και πανεπιστημίων αναμένεται να βγάλουν μεγάλα ποσοστά υπέρ της παραμονής...
αυτό δείχνει το ποιόν και την σωφροσύνη των μορφωμένων και πόσο εύκολα μπορούν να παρασυρθούν οι χαμηλής μόρφωσης (και κατά συνέπεια χαμηλής πνευματικής ικανότητας)...
To να ζεις με τα λεφτα των αλλων πως λεγεται?'Οπως έχει πει πολλάκις ο κορυφαίος εν ζωή έλληνας πολιτικός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
"το να ζεις με τα λεφτά που έχεις,ΔΕΝ είναι λιτότητα"
αν θέλετε λούσα και κάποιοι να χρηματοδοτούν τις σπατάλες σας(τους οποίους μετά καθυβρίζετε ως τοκογλύφους και αποκαλείτε τα δάνεια τους επονείδιστα),δεν θα βρείτε πλέον κορόιδα τύπου πακέτα Ντελόρ δεκαετίας 80 κλπ