Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πάντως εγώ για very very very good value for money προσωπικά θα συνιστούσα Cortebert
Duracell κι όμως στον Χατζημιχάλη τα βρίσκεις ακόμη ως Cortebert. Και γώ νόμιζα πως δεν υπήρχαν πιά και ξαφνιάστηκα που τα είδα πάλι σε κυκλοφορία. Το δικό μου τόχα πάρει το 1975 από έναν γεράκο Πανεπιστημίου και Μπενάκη και ήταν από τα απομεινάρια του. Επληκτικό ρολόιΙδρύθηκε το 1790 από τον Abraham-Louis Juillard στο Ελβετικό χωριό Cortébert.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Πλέον η εταιρεία ανήκει στην ιταλική φίρμα Perseo και πολλά μοντέλα της διατέθεντε με αυτό το brand name..
ΔΙΑΒΑΣΤΕ αναλυτικά κι εδώ...
Νομίζω πως τα έχω δεί στον Βιλδιρίδη στην ΒουκουρεστίουΚατ' αρχήν σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... και ΔΕΝ είσαι καθόλου off-topic.
Δυστηχώς για την εταιρεία που λες ΔΕΝ ξέρω καν αν υπάρχει Επίσημος Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα... αλλά γνωρίζω 2-3 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΟΥΣ που ίσως μπορούσαν να σε βοηθήσουν!
Αν θες στείλε μου pm με ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ περιγραφή του προβλήματος που έχεις... ή επικοινώνησε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ με την εταιρεία στο εξωτερικό...
Νομίζω πως τα έχω δεί στον Βιλδιρίδη στην Βουκουρεστίου
...αγόρασα ένα ρολόι απο έναν τύπο στο δρόμο, (ελπίζοντας οτι δεν είναι φόλα).
Ο μηχανισμός είναι ΕΤΑ, οπως μου είπε ενας ρολογάς στη Πανεπιστημίου...
ναι, έχω ενημερωθεί περι τίνος πρόκειται η ΕΤΑ και το έχω πάρει ως καλό σημάδι το γεγονός ότι εχει τετοιο μηχανισμό, άλλα το θέμα είναι να βρώ περισότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο ρολόι...ΔΙΑΒΑΣΕ εδώ...
ευχαριστώ, αλλά επειδή είμαι κ λίγο ανυπόμονος,μήπως υπάρχει κάποιο μαιλ να τους στείλω τις φώτο γιατί στο σάιτ δεν υπάρχει τίποτα,έστειλα στην Βreitling Αμερικής αλλα δεν έχουν απαντήσει ακόμα και απο την ΕΤΑ μου είπαν να απευθυνθώ στην Breitling...Σε καταλαβαίνω...
Αυτό που μπορώ να κάνω για να σε βοηθήσω, είναι σε 2 περίπου μήνες που θα πάω στην Ελβετία για δουλειές και μεταξύ αυτών θα επισκευθώ κ την BREITLING (γιατί θέλω ν' αλλάξω την μπαταρία του πομπού ενός Emergency που έχω), να μου δώσεις το ρολόϊ σου να τους το δείξω κ να μάθεις από πρώτο χέρι την ιστορία του...
σ'ευχαριστώ πολύ!Στείλε ΕΠΙΣΤΟΛΗ + ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ εδώ...
BREITLING SA
P.O.BOX 1132
2540 GRENCHEN - SWITZERLAND
Tel. +41 32 6545454
Fax. +41 32 6545400
Θα σου απαντήσουν με το ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ (ή όχι)...
σ'ευχαριστώ πολύ!