Μου λειψε το Παπαζολακι οπως και ο ΑΠΟΛΥΤΟΣΛέτε να τον παρέσυρε ο κ. Παπαζόλης;

Μου λειψε το Παπαζολακι οπως και ο ΑΠΟΛΥΤΟΣΛέτε να τον παρέσυρε ο κ. Παπαζόλης;
Ποιο προγραμμα ρε λαδακη?Με φαρμακα και μαλακιες θα κανει κορμι?Τι της λες κι εσυ?
ασε που δεν εχεις παρει ακομα θεση για το νεο κομμα γαρουφαηλ κρανιδιωτη
τυπε στο ελλαδισταν αν δηλωσεις γυναικα στο ιντερνετ απωθεωνεσαι ακομα κι αν το μουνι σου ειναι πιο αθικτο κι απο το ματι της κουζινας στο 9Έκτορα το ατάιστο χίλια μηνυματάκια έχει λάβει.![]()
εννοειται τυπε! θα γινω fit! Moλις χασω τα κιλακια θα παω για γραμμωση! ηδη εχω δει αλλαγες στο σωμα μου ;)
εγω οχιΤέτοιες δηλώσεις έπρεπε να γίνονται ανεκτές ;;;;;
ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ;
ή να σας φρεσκάρω τη μνήμη ;;;;;;;;;;;
Με την ποιά ;;;;;;
Στον μήνα πάνω είδες αλλαγή;![]()
![]()
![]()
![]()
εννοειται τυπε! θα γινω fit! Moλις χασω τα κιλακια θα παω για γραμμωση! ηδη εχω δει αλλαγες στο σωμα μου ;)
Έκτορα το ατάιστο χίλια μηνυματάκια έχει λάβει.![]()
Με το συμπάθιο,αλλά ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
Δεν είμαστε και χθεσινοί..
τωρα θα σου ελεγα το χωρατο του εκτορα με το σηκωμα απο την καρεκλα αλλα αφενος το προλαβε και αφεδυο θελω να ειμαι καλος πριν παω για υπνοω ναι!! ειδικα στα μπουτια! ο περσοναλ με βαζει να σπρωχνω 105 κιλα αργα αργα κ βασανιστηκα....
ω ναι!! ειδικα στα μπουτια! ο περσοναλ με βαζει να σπρωχνω 105 κιλα αργα αργα κ βασανιστηκα....
τυπε στο ελλαδισταν αν δηλωσεις γυναικα στο ιντερνετ απωθεωνεσαι ακομα κι αν το μουνι σου ειναι πιο αθικτο κι απο το ματι της κουζινας στο 9
Και η μπουλντοζυ δηλωνε αδυνατη και ωραια και η άλλη δηλωνει γιατρος. Απο δηλωσεις...οτι δηλωσεις
το ψηλό μοντέλο που έβαλες..δεν είναι του γούστου μου τόσο..ωραία κοπέλα βέβαια.Την εσπρωχνα άνετα.δεν έχει πόδια Πελεκάνου.αξιζειΜε την ποιά ;;;;;;
ω ναι!! ειδικα στα μπουτια! ο περσοναλ με βαζει να σπρωχνω 105 κιλα αργα αργα κ βασανιστηκα....
τεχνολογοπιρφοροι τυπεΤύπε όταν ήμουν μικρός σε ένα τεχνολογικό forum το adsl.gr θυμάμαι, δε μου έλυναν μια απορία
και έκανα account σα γυναίκα και σε μισή ώρα είχα λύσει όλα μου τα τεχνολογικά ζητήματα![]()