djnet71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 576
- Πόντοι
- 6.055
καταλαθος λεει μου το εστειλε αλλου πηγαινε, αρα δεν ισχυει για μενα αυτο το μνμ γραψτε λαθος!!!
Μάλλον σε μένα!!!χαχχαχααχα
εντάξει...πες του ότι το έλαβα!!!
καταλαθος λεει μου το εστειλε αλλου πηγαινε, αρα δεν ισχυει για μενα αυτο το μνμ γραψτε λαθος!!!
χαχαχαχαΜάλλον σε μένα!!!χαχχαχααχα
εντάξει...πες του ότι το έλαβα!!!
Ρε μαγκες γιατί ασχολείστε αφού δεν είναι πλέον ανεξάρτητη,άρχισε πάλι το τροπάριο τόσες σελίδες χωρίς νόημα μήπως κάποιος μοντ να κάνει μια εκκαθάριση...
Εχεις ενα θεματακι με την Ελλι καιρο τωρα μιστερ!! Αποτρεπεις με καθε τροπο οποιον θελει να δοκιμασει! Εσυ την εχεις δοκιμασει??Ρε μαγκες γιατί ασχολείστε αφού δεν είναι πλέον ανεξάρτητη,άρχισε πάλι το τροπάριο τόσες σελίδες χωρίς νόημα μήπως κάποιος μοντ να κάνει μια εκκαθάριση...
Εχεις ενα θεματακι με την Ελλι καιρο τωρα μιστερ!! Αποτρεπεις με καθε τροπο οποιον θελει να δοκιμασει! Εσυ την εχεις δοκιμασει??
Αλλον ρωτησα κ εχω λογο που ρωτησα τον συγκεκριμενο!!! Κ ξαναρωταω το ιδιο ατομο... Την εχεις δοκιμασει? Ενα ναι η' οχι ειναι αρκετο!!!Ρε φίλε είσαι λίγο λάθος...νομίζω!αν εγώ θελήσω να την συναντήσω δεν θα υπολογίσω τον οποιαδήποτε παπαριά μου έχει έρθει σε μήνυμα ή εδώ σε Post!και ούτε με νοιάζει αν την κάψανε ή όχι!αν κάνει καλό SEX και αξίζει τα λεφτά της...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ με νοιάζει...οπότε μην τρωγόμαστε άλλο μεταξύ μας!
boy εδώ μιλάμε για ανεξάρτητες η μαντάμ δεν είναι ,έχει κουρασει το θέμα αν για σένα περιστρέφονται όλα γύρο από αυτήν εσύ έχεις το θέμα...Εχεις ενα θεματακι με την Ελλι καιρο τωρα μιστερ!! Αποτρεπεις με καθε τροπο οποιον θελει να δοκιμασει! Εσυ την εχεις δοκιμασει??
Παλι δεν πηρα απαντηση Εχεις δοκιμασει?????boy εδώ μιλάμε για ανεξάρτητες η μαντάμ δεν είναι ,έχει κουρασει το θέμα αν για σένα περιστρέφονται όλα γύρο από αυτήν εσύ έχεις το θέμα...
Δεν σε άφορα...Παλι δεν πηρα απαντηση Εχεις δοκιμασει?????![]()
Αλλον ρωτησα κ εχω λογο που ρωτησα τον συγκεκριμενο!!! Κ ξαναρωταω το ιδιο ατομο... Την εχεις δοκιμασει? Ενα ναι η' οχι ειναι αρκετο!!!
Ισως ημουν λιγο αποτομος με εσενα φιλε μου κ ζητω συγνωμη! Απλα περιμενα μια σαφη απαντηση την οποια δεν πηρα απο εκει που επρεπε!Α οκ...δεν ξέρω τι παίζει...απλά είπα την γνώμη μου...
Ισως ημουν λιγο αποτομος με εσενα φιλε μου κ ζητω συγνωμη! Απλα περιμενα μια σαφη απαντηση την οποια δεν πηρα απο εκει που επρεπε!
dj,καλυτερα μην ποσταρεις τα πμ,σε κοινη θεα.Ρε συ Gregorvan ή όπως αλλιώς σε λένε....πας καλά και μου έστειλες αυτό το μήνυμα?βλέπεις παντού φαντάσματα?τι σχέση έχω εγώ με όλα αυτά που αναφέρεις στο Pm που μου έστειλες???
dj,καλυτερα μην ποσταρεις τα πμ,σε κοινη θεα.
Αλήθεια πάντως το θέμα έχει κουράσει τόσες μέρες για το τι έγινε,και σε λάθος τοπικ
Σωστότατος..όπως το είπες ο κάθε ένας με το πόνο, γιαυτό είπα και εγώ για αχρείαστα ποστ του κάθε ένα...Και να ηταν αυτο το μονο λάθος τοπικ..... Ο καθένας πόσταρει οτι φλας θα τρώει και ανακυκλώνονται τα ίδια και τα ίδια. Αρχικά νόμιζα οτι το νήμα απευθύνεται σε οτι καινούριο κυκλοφορεί καθώς για τα παλιά υπαρχουν εκτενείς αξιολογήσεις. Το χειρότερο ομως ειναι οι άνευ λόγου αντιπαραθέσεις όπως πχ το θεμα Elli με συναγωνιστη που στέλνει αριστερά δεξιά και όπου ναναι pm με τον πόνο του.
Ας εχει το νιονιό το καθε call girl να κουμαντάρει τον εαυτό του. Όσες διαβάζουν το site θα μπορούσαν να βοηθηθούν τα μέγιστα. Υπαρχουν ανεξάρτητες που παραμένουν ανεξάρτητες και κάνουν μια χαρα πορνοκαριερα.
dj,καλυτερα μην ποσταρεις τα πμ,σε κοινη θεα.