Μονο πορνες.Μονο αυτές αξιζουν
...Η εκδίκηση θα έρθει Από το Μεταξουργείο γεροντοκορες
...Η εκδίκηση θα έρθει Από το Μεταξουργείο γεροντοκορες
...Η εκδίκηση θα έρθει Από το Μεταξουργείο γεροντοκορεςναι και κατα προτίμηση κλαρινογαμπριυς αγρινιωτες με slk![]()
θα μείνουν άλαλοι απο την εμορφαδα τηςΓτ μουγκοι θα ναι??
τελειωσε η νουτελλα;hallo τυποι & τυπισσες!! im back! ευχαριστω για το support!!
Eίχε γίνει πολύ πριν φύγω.
Και καλά θα μας ... ψάρωνε με τα σέξυ χείλη της (όπως νόμιζε η ίδια).
Και φαίνονταν μάγουλα φώκιας.
Χαλαρά 95+ κιλά η τύπισσα.
99 κιλα για την ακριβεια οπως δηλωσε ο αυτοπτης μαρτυς Αγιος εκ του συνεγγυς οταν βγηκαν για καφεδακι.
χωρις δικαιολογιες ηταν κακη ληψη η κακος φωτισμος στη φωτο λοιπον.
ο φακελος εκλεισε η υποθεση στο αρχειο.
Παλι μπερδευεσαι. Εγω δεν ποσταρα φωτο. Εβαλα φωτο προφιλ και μαλιστα δεν γνωριζα καν οτι εμφανιζεται αυτοματως, ουτε οτι μπορουν αλλοι να την αποθηκευσουν, γ αυτο αλλωστε ο λακης τοτε εσβησε τα ποστ του.θα ειμαι αναρχιδος εαν ποσταρω φωτο που εβαλες η ιδια και καμαρωνες????????
δεν ειδα να σχολιασες εξισου για το ποσταρισμα της πενταφωκιας απο αλλους.
μην καρφωνεσαι ποσο σκατοψυχη εισαι και μην καρφωνεσαι ποσο θα σου στοιχισει παλι ο χλευασμος απο ολους.
99 κιλα για την ακριβεια οπως δηλωσε ο αυτοπτης μαρτυς Αγιος εκ του συνεγγυς οταν βγηκαν για καφεδακι.
χωρις δικαιολογιες ηταν κακη ληψη η κακος φωτισμος στη φωτο λοιπον.
ο φακελος εκλεισε η υποθεση στο αρχειο.
κράταγε φανάρι??αφού η τύπισα τα έχει με τον χασοδίκη τι έκανε με άγιο ? :o
το χοντρένεις![]()
Παλι μπερδευεσαι. Εγω δεν ποσταρα φωτο. Εβαλα φωτο προφιλ και μαλιστα δεν γνωριζα καν οτι εμφανιζεται αυτοματως, ουτε οτι μπορουν αλλοι να την αποθηκευσουν, γ αυτο αλλωστε ο λακης τοτε εσβησε τα ποστ του.
Δεν εχω θεμα με το να δειτε τη φωτο, αλλα με ενοχλει να την χρησιμοποιει ο καθενας, γ αυτο δεν εχω ξαναβαλει τπτ επειδη ακριβως εδω μεσα μερικοι σαν του λογου σου ειστε ανανδροι και το αποδεικνυετε περιτρανα με καθε ευκαιρια.
Λάκη βάλε μια φωτο τη γυναίκα σου να δουμε...Βγάλε τη φωτό με τα πατσοπόδαρα ... βάλε κι εσύ τη Γκρέϊς Κέλλυ
σαν την άλλη φώκια.
Για αλλαγή , βάλε την Αννίτα Έκμπεργκ εσύ ...
![]()
Και μην προσπαθήσει ΠΟΤΕ , ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΔΩ ΠΕΡΑ,
να πουλήσει ιστορία ότι είναι γκόμενα ...
Γιατί πέρα από παιδάκια που παίζουν το πουλάκι τους,
υπάρχουν τύποι εδώ μέσα, που έχουν φάει περιουσίες σε μουνάρες πουτάνες
και κόβουν από μακριά.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΓΚΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΝΙΚΕΣ
ΧΟΝΤΡΟΒΟΥΒΑΛΕΣ.
Eίχε γίνει πολύ πριν φύγω.
Και καλά θα μας ... ψάρωνε με τα σέξυ χείλη της (όπως νόμιζε η ίδια).
Και φαίνονταν μάγουλα φώκιας.
Χαλαρά 95+ κιλά η τύπισσα.
γουσταρεις νάνους τυπε?

Εβαλα φωτο προφιλ και μαλιστα δεν γνωριζα καν οτι εμφανιζεται αυτοματως, ουτε οτι μπορουν αλλοι να την αποθηκευσουν
Στη δευτερη αναγνωση ισως κατανοησεις τι ειπα.προσπερναμε την ηλιθια αιτιολογια δεν ποσταρα φωτο αλλα την εβαλα προφιλ
και αναμενουμε τη φωτο να την ποσταρεις η ιδια λοιπον. αφου δεν εχεις προβλημα.
4 από εμεναΒγάλε τη φωτό με τα πατσοπόδαρα ... βάλε κι εσύ τη Γκρέϊς Κέλλυ
σαν την άλλη φώκια.
Για αλλαγή , βάλε την Αννίτα Έκμπεργκ εσύ ...
![]()
Και μην προσπαθήσει ΠΟΤΕ , ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΔΩ ΠΕΡΑ,
να πουλήσει ιστορία ότι είναι γκόμενα ...
Γιατί πέρα από παιδάκια που παίζουν το πουλάκι τους,
υπάρχουν τύποι εδώ μέσα, που έχουν φάει περιουσίες σε μουνάρες πουτάνες
και κόβουν από μακριά.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΓΚΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΝΙΚΕΣ
ΧΟΝΤΡΟΒΟΥΒΑΛΕΣ.
ότι πιο αξιαγάμητο χωρίς λεφτά έχει το site,είναι ίσα με τα αρχίδια μας
Παλι μπερδευεσαι. Εγω δεν ποσταρα φωτο. Εβαλα φωτο προφιλ και μαλιστα δεν γνωριζα καν οτι εμφανιζεται αυτοματως, ουτε οτι μπορουν αλλοι να την αποθηκευσουν, γ αυτο αλλωστε ο λακης τοτε εσβησε τα ποστ του.
Δεν εχω θεμα με το να δειτε τη φωτο, αλλα με ενοχλει να την χρησιμοποιει ο καθενας, γ αυτο δεν εχω ξαναβαλει τπτ επειδη ακριβως εδω μεσα μερικοι σαν του λογου σου ειστε ανανδροι και το αποδεικνυετε περιτρανα με καθε ευκαιρια.
μάλιστα κατάλαβα....Φαντάσου,να μην εχεις ούτε ένα μέλος του σώματός σου άξιο για postάρισμα και να το παίζεις και δύσκολη :S
Σε καμία περίπτωση τύπε :S
Απλά σκέψου,ότι πιο αξιαγάμητο χωρίς λεφτά έχει το site,είναι ίσα με τα αρχίδια μας![]()